-
September 11th, 2012, 01:41
پاسخ : افزایش سرعت Remote Desktop بوسیله Remote Desktop Manager به همراه فیلم آموزشی

نوشته اصلی توسط
hack2hacker
سرعت کانک شدنش چطوره؟
ماله خود ویندوز بعضی وقتا 20-30 ثانیه طول میکشه صفحه لوگین رو بیاره
اگه واقعا بهتره دانلود کنم :دی
دانلود کنید
-
تعداد تشکر ها ازdanitfk به دلیل پست مفید
-
September 11th, 2012 01:41
# ADS
-
September 11th, 2012, 03:14
پاسخ : افزایش سرعت Remote Desktop بوسیله Remote Desktop Manager به همراه فیلم آموزشی

نوشته اصلی توسط
danitfk
دانلود کنید

داش لطفا این فیلم اموزشیش را یکجا اپ کن. یا بگید از کجا کیفیت تصویر را پایین بیارم هرچی میگردم نیست
ویرایش توسط Download : September 11th, 2012 در ساعت 03:17
-
تعداد تشکر ها از Download به دلیل پست مفید
-
September 11th, 2012, 07:27

نوشته اصلی توسط
Download
داش لطفا این فیلم اموزشیش را یکجا اپ کن. یا بگید از کجا کیفیت تصویر را پایین بیارم هرچی میگردم نیست
سلام بفرمایید.

لینک دانلود فیلم
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید
-
September 22nd, 2012, 16:31
عضو جدید
سلام دوست من، اخه اين چه لينك گذاشتنيه براي اين فيلم اموزشي؟؟ لينكتون خرابه لطفا توي يه سايت و سرور معتبر اپلود كنيد
/
يه آرزو مونده تو سينه: ديدن يه شركت هاستينگ ايراني وااااقعي كه مثل مرد سرويس بدن.....
/
-
تعداد تشکر ها از rasivell به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2012, 19:58
عضو جدید
سلام
شرمندم ولی لینک دانلودتون خرابه
-
تعداد تشکر ها از arash1372 به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2013, 10:16
عضو انجمن
لینک دانلود مشکل دارد
لطفا تصحیح کنید
-
تعداد تشکر ها از jahan654 به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2013, 19:02
عضو انجمن
من استفاده کردم تغییری در سرعت نداشت!!!!
-
تعداد تشکر ها از VpsParse به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2013, 20:14
عضو دائم
سرعت وسل شدن به ریمورت به Average Ping Time شما بستگی داره اگر تایم شما به سرور میانگین زیر 250 میلی ثانیه باشه عاقدتا مشکلی نخواهید داشت برای ریموت
اما تایم بالای این مقدار با کندی مواجه خواهد بود
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها از nginxweb به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2013, 22:10
دوستان من در محیط سرور خیلی کند هست اصلا نمی شه فیلم چیزی دید مثل این می مونه کارت گرافیک نصب نباشه مشکل از اینترنت هست یا سرور؟ راهی دارد؟
-
-
February 27th, 2013, 22:19
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
farhod
دوستان من در محیط سرور خیلی کند هست اصلا نمی شه فیلم چیزی دید مثل این می مونه کارت گرافیک نصب نباشه مشکل از اینترنت هست یا سرور؟ راهی دارد؟
شوخی بود؟
-