فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
اقایون پارسیان و کوهی باید این مطلب از نارنجی رو بخونند
شاید براشون بد نباشه
چگونه با خودتان صحبت می کنید؟ | نارنجی
بابا اینقد بحث نکنید .خورد ک خورد .نوش جونش ...فکر میکنید میتونه بخوره ...شک نکن همین که م3 ***ا میاد به این تایپیک سر میزنه و شبا روز خواب نداره ...فکر میکنید می ارزه ...ن بخدا . بجا این حرفا پاشید برید مشهد در خونشو دوستو اشنا عربده کشی کنید .دو زار ابروشم میره .خونوادش قطعا میاند جوابگو میشن
با سلام
گفتن دوشنبه جواب می دن اینم از سه شنبه و خبری نشد.قابل توجه دوستان بگم که این ایمیل زدن به ovh هم جواب نمی ده و یه جور سرکاری هست:This is my server details:اینم پاسخ جالبشون:
IP address: 176.31.107.182
Server name: ks392941.kimsufi.com
> (active in 24-48h)
The following root account has been configured on the server:
Username: root
Password: ****
I don't have any access to to my root by previous credentials.i contacted to the administrator contact(faranetwork.ir) and they replied to send you e-mail for transfer my server to this costumer plan: NIC-Handle:MB59658-OVH to be able make backup from servers files.please read these message and transfer these server to my handle plan.
Best regards,B.Matouri
Hello,نمی دونم یا ما حالیمون نسیت چی باید بگیم یا واقعا سرکاریه! بابا اینا هرچی بشون می گی مب گن باید سرویس دهنده ات بیاد درخواست بده. من نمی دونم چرا خودشون درخواست انتقال سرویس رو به پلن ما نمی دن؟ آقا اینم از NIC-Handle:MB59658-OVH لطف کنید خودتون بگید منتقل کنن به این هندل.ما که راه به جایی نبردیم!
Thank you for your request.
For security reasons, I could not help you about the server ks392941.kimsufi.com, you should contact your provider.
Only your provider can contact us for change account for ks392941.kimsufi.com.
Best regards,
Laurent R
با تشکر
دوست عزیر من به تمامشون ایمیل زدم:
support@ovh.com
legal@ovh.net
ودرنهایت در قسمت managerv3 که باید یه هندل بسازی و درخواست پشتیبانی می دی همشون همین رو می گن.میشه شما بگین به کجا ایمیل بزنیم تا جواب بدن؟
عزیز طرف حساب ovh و kimsufi ما نیستیم ...اونا رو چه حسابی باید به ما لینک بک اپ بدن؟ در حالی که این سرور در پنل ما نیست!
اونا فقط اقای پارسیان رو میشناسند و اقای پارسیان باید برای برگردوندن سرور ها و اطلاعات اقدام کنند.برای این کار هم باید جریمه رو پرداخت کنند و مشکل رو با دیتا سنتر حل کنند.
در غیر این صورت هیچ راهی برای باز شدن سرور و گرفتن اطلاعات وجود نداره! من 10 بار از چند راه مختلف ایمیل دادم ولی هیچ سودی نداشت و جواب همش یکی بود.اینکه از کسی که سرور رو گرفتین درخواست کمک کنید!
ویرایش توسط HAMi : September 11th, 2012 در ساعت 02:04
من خودم یک سرور ازشون اول همین ماه میلادی گرفتم و سر 4 روز بسته شد که همین مشکل بود و از اون موقع دارن پول را بازگشت می زنن .
خوب شد هیچ مشتری روی این سرور نیاوردم و گر نه بدبخت می شدم .
در ضمن من تا حالا از 3 تا رسیلر خارجی OVH کمک گرفتم برای فهمیدن موضوع که دلیل بسته شدن این اکانت ها چیست و چرا ؛ هر دفعه یک چیزی می گفتن تا آخر فهمیدیم که مقداری از جریمه پرداخت شده و همش نه .
از OVH هم بخواهیم مستقیم سرویس بگیریم که نمیشه میگه حتما باید billing معتبر داشته باشید برای verify .
اینم از مشکلات ما ایرانی ها!!
هیج جا قبولمون ندارن هر روزم بدتر می شود.
HAMi جان وقتی ما پنل داریم بازم فرقی نمی کند چون Technical است و اونا روی Administrator و Billing حساب می کنند و اونا را صاحب سرور می دونن.
پس با داشتن پنل فرقی نمی کند و با میل زدن به legal@ovh.net هیچ نتیجه نمیشه گرفت چون میگن صاحب سرور شما نیستید.
بله دقیقا منظور من هم همین هست....اگر به این سادگی بود که سرور هر کسی رو میشد به نام خودمون بزنیم!!!
دیتا سنتر حساب کرده و پولی رو که سرش کلاه گذاشته شده رو به عنوان جریمه در نظر گرفته و بعد از پرداخت سرور ها رو میده!!!تنها راه همین هست.
ما خواستیم با ارامش و بدون ابرو ریزی مشکل رو حل کنیم اما اقای پارسیان (حالا چه گناه کار و چه بی گناه ) راهی برای ما باقی نذاشتند به جز اینکه از مراجع قانونی اقدام کنیم.و قطعا از این که هست بیشتر ضرر میکنند.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)