حدود 3 ماه پيش از يك ديتا سنتر مزخرفي به نام ورلد استريم سروري تهيه كردم ،1 ماه اول همه چيز به غير از سرعت كه افتضاح بود خوب به نظر مي رسيد. تا اينكه سر عدم پرداخت ( كه مربوط به تحريم پي پال ميشد ) بدون اطلاع قبلي سرور ما رو خاموش كردن به مدت يك هفته!!! و پول رو هم كه ريختيم 2 روز طول كشيد آپ شه!! (هر چي تلاش ميكرديم و سرور رو ريبوت نمي داديم تا آپتايمش بالا باشه اينا .... . توي اين مدت آي پي ها يك سري از VPS هاي من خود بخود inactive مي شد و بعد چند ساعت درست ميشد (معلوم نبود چه نتوركي بود يا انقد در پيت بود كه هر ننه قمري ميتونست لپ تاپ پلاگ كنه تو نتوركشون آپ پي ست كنه واسه خودش يا اشتباهي آي پي ما رو ميدادن يه نفر ديگه و گندش در ميومد درست ميكردن ! )
نكته جالب راجع به ساپورت :در هنگام سوال كردن براي خريد كم تر از 5 دقيقه جواب ميدادن ولي موقع ساپورت كار با كرام الكاتبين بود كه كي اينا مي خوان جواب بدن. من از روز اول خريد سرور ميل زديم به اين ديتا سنتر VT رو براي نصب ريموت ويندوز و اينا فعال كنن. اينا 3 ماه تمام هر چند وقت يكبار با ياد آوري من از من زمان مي خواستن كه تو چه تايمي سرور رو داون كنن براي فعال كردن اين VT . كه آخرش بعد از 3 ماه نكردن! خلاصه از خاموش كردن سرور ما 15 روزي ميگذره كه دوباره سرور ما رو براي نپرداختن هزينه بهدون دليل و اطلاع قبلي مجدد خاموش ميكنن. هر چي ميل ميزنيم كه آقا تازه داديم مشكلي نداره فايده نداشت. ديديم ما رو يك هفته به بهانه هاي واهي سر دو اوندن. آخر يه سرور رفتيم توي xlhost گرفتيم.
گفتيم آقا! بك آپ و بده بياد گفتن باشه. 2 روز طول كشيد تا بدن. آخرشم كه دادن (تكنيكال ساپورت و داشته باش چه قدر ... ) همينجوري برداشته بودن فايل ها رو كپي كرده بودن غافل از اينكه اين Xen هست و پارتيشن LVM و بايد تبديل بشه تا مونت بشه. خلاصه ميل زديم ديتا سنتر دوباره بده. دفعه دوم وسط ريختن تو ftp ما نميدونم نتوركش قطع شده بود چي شده بود كه ارور داده بود. دوباره امروز ميل زديم كه بدن كه دارن ميريزن كه ببينيم به حول قوه الهي بالاخره ما بك آپ رو رنگشو امشب ميبينيم كه سرورمون بهعد يك هفته و امدي آپ شه!
نكته ديگه رجع به ساپورتشون اينه كه بسيار بي حوصله و كند عمل ميكنن. ساعت 2 ظهر تا 8.830 شب فقط جواب ميدن. اگه بدن البته!
خلاصه اين ديتا سنتر براي من جز ضرر مالي و از همه مهم تر زير سوال رفتنه من و آبرو و حيثيتم نداشته!
ايا رو اتفاقاتي بود كه واسم توي 2ماه نيم ،3 ماه كار با اين ديتا سنتر برام افتاده و آدم رو زير سوال و بد نام ميكنه! البته فك نميكنم اسمش ديتا سنتر باشه. فك كنم چند نفري network + خوندن رفتن ديتا سنتر زدن. البته اونم فك نكنم بيشتر از 4 نفر باشن!!!
نصيحت ميكنم اگر اونجاييد جمع و جور كنيد بريد از اونجا و يا ازش رور نخريد. البته فقط نصيحت دوستانه![]()