برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
فکر می کنم همه چیز می خواهند از هاست گرفته تا Co-Location
توی یاهو حرف از share هاستینگ میزدند
اینجا توی قسمت VPS زند
والا من نمیدونم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
سلام
واقعا نميدونم چي بگم من اصلا اي دي شمارو ندارم كه در ياهو با شما صحبت كنم شما اولين پست تاپيكو نگاه كن من وي پي سي ميخوام صد بار هم گفتم چندتا سايت فروش وي پي سي از اي وب معرفي كنيد سخته؟
عزیز معرفی کردیم که:
ram 768
هارد 30گیگ
bw 300gig
3ip
ماهی 30 تومان...
دیتاسنتر هم iweb . قرار داد هم شرکتی...
بالاخره موضوع درخواست چی شد ؟
سلام
در جواب اقاي nobode:
بنده ميدونم اما اون شركتي كه شما معرفي كرديد رو هم ميشناسم www.takweb.ir بجز اين شركت دوباره معرفي كنيد؟
در جواب مدير انجمن هم:
خواهش ميكنم
------------------------------------
دوستان من واقعا برام سوال شده اين همه مدير سرور و هاستينگ در اين انجمن يكي نميتونه چند تا شركت داخلي يا خارجي كه از اين شركت وي پي سي بده معرفي كنه واقعا جاي تاسفه
نه من غیر از این و لحظه جای دیگه ای نمیشناسم...
البته انشالا تا هفته آینده خودم یک سرور برای vps دادن قراره بگیرم از iweb... البته شرکت نیستم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)