خب دوستان نشستم و این 7 صفحه را شروع کردم به خواندن البته 5 صفحه بودا تا برسم تمامش کنم شد 7 صفحه چه سریع هم داره میره
اول این رو جواب بدم :
همکارمون جناب سرو هاست یا بهتر بگم سرو آیتی شما گفتید که :
خب دست شما درد نکنه بنده همین دیروز با مدیر شرکت ایران وب Tizparvaz صحبت داشتم میکردم و به ایشونم گفتم که کلوهای ما ایران هستند و کار اصلی ما ایرانه اگر خارج به همین روال پیش بره چون بازار هاستینگ خرابه نمیشه نگه داشت VPS ها را و باید خارج رو و بیاریم ایران حالا شما این حرف رو که زدید دیگه ... چی بگم والله
ارز شرکت ریز و درشت حرفه ای و غیر حرفه ای نداره و دلیل ترک کشور خارج اگر برای ما اتفاق بیفته نماندن در این کار نیست بلکه عوض کردن شیوه کاری هست.
واقعا این حرف را شما قبول دارید؟ یعنی هر کسی از جیبش نمیده برای بازارگرمیش کاری نمیکنه و با تجربه و حرفه ای هست؟
عزیز من ما 6 ماهه بیشتر داریم از جیبمون میدیم شما خبر دارید ؟
مگه میشه کاری اساسی شروع بشه و آدم از جیبش سرمایه نگذاره ؟
شما کیفیت قبول دارید ؟ باشه
بنده به شما دو تا هارد 240 گیگ سر جمع 480 گیگ هارد SSD ماهانه 40 یورو میدم قیمت سرور هم رم 4 میدم 37 یورو سر جمع 77 یورو مثلا خریدارید ؟ کیفیت داره شما که فکر کیفیت هستید فکر نکنم از این بالاتر کیفیت گیرتون بیاد
ایران تنها چیزی که برای 90% خریداران مهم نیست کیفیته وقتی طرف نمیتونه نفس بکشه تو این گرانی بیاد بگه کیفیت ؟
شما راهی دارید رسیلر جمع بشه ؟ وقتی مثلا آلما هاست میاد آفر میزنه سرور یک ماه بخرید 3 ماه ببرید خب چی میشه فکر میکنید ؟ طرف میاد مدیر سرور رسیلر میده ماهانه 10 تومن نامحدود پس ریشه اصلی فروش هاستینگ از دیتاسنتر و بعد سرور فروش های اصلی هست.
جالب بود برام اتفاقا یکی یه جا گفت سرور میخوام آفرتون در ماه کمتر از ... باشه حتما ها بعد بنده گفتم با این قیمت نمیشه که
یکی اومد (اسمش رو نمیگم) گفت 2 گیگ دو ماهه فکر کنم 25 تومن
رفتم گفتم جان ؟ از کجا ؟ گفت از آلما دو ماه سرورم رایگان در اومده
عزیز من هرچی هست دست دیتاسنتر و سرور فروش هاست البته نرخ ارز رو این دو تا تاثیر میگذاره
حرفتون خیلی خوب بود بهترین حرف بود تو این چند صفحه در نظر من
اما
عزیز چنین چیزی که گفتید ممکن هست به نظر شما ؟ من الان یک هفته بیشتر دنبال راهی برای پیدا کردن ارز ارزانتر هستم پیدا نشد شما راهی دارید ؟