-
September 10th, 2012, 18:31
عضو دائم
پاسخ : ارزون فروشی دیگه تعطیل :) (همکاران هاستینگ و سرور وارد شوید )

نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
قربونت کلامت / خداییش دمت گرم داداش.
اینقدر بحث کنید تا انجمنو کلا به یه انجمن متروکه تبدیل کنید.

به جای اینکه بیان ریسلر هایی که هیچی هم بارشون نیست رو جمع کنند میان سرور گیرون کنن !

گیرون کنین ببینیم چی میشه آخرش !
خوب یک راهی پیشنهاد کنید برای جمع کردن ریسلر ها؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2012 18:31
# ADS
-
September 10th, 2012, 18:32
عضو دائم
با سلام
همکاران و دوستان عزیز به نظر بنده این تاپیکها به هیچ عنوان تاثیری نداره ارزان فروش های عزیز فوقش میتونن این ماهو تحمل کنن بعد یه ماه یا میکشن کنار یا اینکه قیمتهارو میارن بالا
پس بی خودی نه تاپیکی باز کنیم که بین همکاران اختلافی و بحث الکی صورت بگیره نه وقت خودمونو بی خودی صرف این حرفا کنیم
بازار هاستینگ به چند چیز اساسی بستگی داره که معمترین عاملش قیمت هاست هر کس و هر دیتا سنتری ارزان بده فقط در ایران مشتری بیشتری داره و بعدا" همون مشتری پشیمون میشه اینجا بزرگترین مشکل ما اینه که به تجربه های دیگران اهمیت نمیدیم و از یک سوراخ همه باید گزیده شیم و بعدا بریم سراغ کیفیت
پس مطمئن باشید اونی که میخواد در این کار بمونه و ادامه بده خود به خود قیمت میاره بالا
اما حرف من اینجاست دلار 500000هم بشه بازم ما به فکر قیمت بردن بالا هستیم نه به فکر چاره و ریشه یابی
-
تعداد تشکر ها ازsarwhost به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2012, 18:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mahkoom021
چه جالب یه 5-6 ماهی هست همه دوست دارن تو این انجمن خریدار رو روشن کنن
خدا خیرتون بده که اینقدر به فکر خریدار هستین و اصلا به فکر جیب و سود خودتون نیستید
دوست من جای وقت گذاشتن واسه زدن این همه تاپیک به قول خودتون اگاه ساز بیاید برید یه مقدار پول و وقت واسه تبلیغات بیرون از این فروم بذارید
که هی نیاید تو این انجمن سر 1000 - 2000 باهم دعوا کنید و چونه بزنید
واقعا انتظار دارید که ادمایی که سر 1000 تومن زیر اب هم دیگه رو میزنن بیان با شما متحد شن ؟
الان یارو بهت میگه دمت گرم باشه قیمتو میبریم بالا
فرداش که شما قیمت رو بردی بالا تو پ.خ به مشتری نصف قیمت شما میده که مشتری شمارو ب***ه
ضرر کننده اصلی تو اینجور تاپیک ها استارتر عزیز هستش 
پ.ن : من قصد توهین به کسی رو ندارما اما واقعا خسته نشدید از این همه تاپیک زدن واسه اینکه فروشنده ها رو متحد کنید ؟
من به کسی نگفتم افزایش بده و اگه احیانا گفتم اشتباه شده
من میخوام ثابت کنم چرا دارن ارزون میدن همین و این رو بفهمه کاربر که ارزون دلیلی داره که ارزونه
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
September 10th, 2012, 18:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
danitfk
نتیجه تاپیک قبلی که به 28 صفحه کشیده شد:
استارتر تاپیک ؛ فروش سرور مجازی با رم 2 گیگ ماه اول 13 تومن
تاپیک ها نتیجه ای نداره ؛ عمل کنید
کاملا موافقم
عده ای از این تاپیک ها استفاده می کنند واسه افزایش پست و لایک و ....
بعد از اینکه همه جو گیر شدند و اتشی
خودش و یا عده ای سواستفاده کن می اند رم 1 گیگ فقط 10 هزار
انگار اون همین کسی نبود که حمایت می کرد از اگاهی مصرف کنندگان و ... داشت حرف می زد
ول کنید اینجا فقط عده ای می تونند فعالیت بکنند بقیه خود به خود جمع و جور خواهد شد
-
تعداد تشکر ها ازhpnn.wm به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2012, 18:34
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
vatandl.net
کسی که ارزون میده 2 حالت داره
1-یا اینکه اصلا به این کار به عنوان 1 منبع درآمد نگاه نمیکنه
2-یه نوع انگل داره d: که این انگل فوق العاده مسری هست و داره به همه ی بچه های انجمن سرایت میکنه
پزشکان غیور ایرانی هم با توجه به این تحریم ها نتوسنتن واکسنش رو کشف کنند
نه خوب دلیلی داره که ارزون میده خوب این دلایل رو روشن کنیم تا همه بدونن چیه ماجرا
خوب بود حرفتون
| onlineserver.ir
-
-
September 10th, 2012, 18:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sarwhost
با سلام
همکاران و دوستان عزیز به نظر بنده این تاپیکها به هیچ عنوان تاثیری نداره ارزان فروش های عزیز فوقش میتونن این ماهو تحمل کنن بعد یه ماه یا میکشن کنار یا اینکه قیمتهارو میارن بالا
پس بی خودی نه تاپیکی باز کنیم که بین همکاران اختلافی و بحث الکی صورت بگیره نه وقت خودمونو بی خودی صرف این حرفا کنیم
بازار هاستینگ به چند چیز اساسی بستگی داره که معمترین عاملش قیمت هاست هر کس و هر دیتا سنتری ارزان بده فقط در ایران مشتری بیشتری داره و بعدا" همون مشتری پشیمون میشه اینجا بزرگترین مشکل ما اینه که به تجربه های دیگران اهمیت نمیدیم و از یک سوراخ همه باید گزیده شیم و بعدا بریم سراغ کیفیت
پس مطمئن باشید اونی که میخواد در این کار بمونه و ادامه بده خود به خود قیمت میاره بالا
اما حرف من اینجاست دلار 500000هم بشه بازم ما به فکر قیمت بردن بالا هستیم نه به فکر چاره و ریشه یابی
من نمیگم کسی قیمت ببره بالا دارم میگم که چرا داره ارزون میده دلیلش رو میگم حالا هرکی خواست میخره از ارزونه هرکی هم خواست میره از جای درست و حسابی میخره که با تجربه هست و دیتاسنتر خوبی رو انتخاب کرده است
| onlineserver.ir
-
-
September 10th, 2012, 18:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vatandl.net
از استارتر تایپیک معذرت می خوام
ولی این موضوع و این تایپیک ها به خنده دار ترین بخش های انجمن تبدیل شده
مثل زنگ تفریح مدرسه میمونه
همه رو دور هم جمع میکنه در نهایت همه رو میفرسته کلاس درس!
اخرش یا این استارتر تاپیک می اد از همه ارزون می ده یا اونی که از این اقا (استارتر تاپیک) حمایت می کنه
البته من چند موردی دیدم نمی دونم روی شما (استارتر تاپیک ) هم صدق می کنه یا نه ؟
-
تعداد تشکر ها از hpnn.wm به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2012, 18:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
کاملا موافقم
انگار اون همین کسی نبود که حمایت می کرد از اگاهی مصرف کنندگان و ... داشت حرف می زد
ول کنید اینجا فقط عده ای می تونند فعالیت بکنند بقیه خود به خود جمع و جور خواهد شد
دوست عزیز من گفتم که نوشته های من رو نگاه کنید نیازی به افزایش ندارم
ما 2 جور افر داریم
یکی میاد کلا ماهی میده مثلا 512 رو 10 تومان ماه بعد میده 15 تومن این شگرد تبلیغاتی هست
یکی هست کلا میده این یک بحث جداست
| onlineserver.ir
-
-
September 10th, 2012, 18:39
عضو جدید
با سلام
به نظر بنده اولين اقدامات اقتصادي بايد از جانب فروشنده انجام بگيره
راه كار هاي زيادي هست براي اقتصادي كردن هزينه ها و كاهش آن در يك دوره بلند مدت
راه حل اول قطعا كولو كردن هستش چون براي بلند مدت خيلي اقتصادي تر و همينطور چون هزينه قطعات از قبل پرداخت ميشه ديگه هزينه هاي ماهانه كه ميانگين بگيم 60-100 دلار باشه با افزايش ارز زياد تاثير نميپذيره
راه حل دوم اينه كه اونايي كه سرور كولو دارند در حد يك تا چهار پنج تا ، چند نفري با همكارانشون رك بگيرند مثالا 20 40 هزينه ماهانه حداقل 30 دلار كمتر ميشه براي هر سرور
اينجوري به هر سرور 30 دلار ماهانه اجاره برق 30 دلار پهناي باند ميدن هر آي پي هم 1 تا 50 سنت ميشه
در قدم بعدي بايد ضرر ارزي رو نصف نصف كنيد براي خودتون و مشتريانتون
يعني اگر ميخواهيد 6 هزار تومن هزينه رو بالا ببريد بهتر است 3 هزار تومن بالا ببريد و به كاربران اطلاع بديد كه اگه نرخ ارز همينجوري بالا بمونه در ايند هزينه ها افزايش خواهند داشت و ميتونيد از الان چند ماهه شارژ كنيد
با اين كار كاربرانتون شوك زده نيمشوند و موضوع رو درك ميكنند كه ضرر رو دوطرف دارند ميدند
اگه چند ماهه شارژ كنه ميتونيد سرمايه گذاري كنيد با اين سرمايه هاي اندك براي اقتصادي كردن هزينه هاتون
سپاس
خدمات سرور اختصاصي سرور مجازي از SynaptiCa كانادا و لوس انجلس آمريكا . كولوكيشن سرور اختصاصي از SynaptiCaكانادا با پورت
You X 1 Gbps
ServerLand.Ir
آي دي ياهو:
serverland_ir[at]yahoo[dot]com
-
تعداد تشکر ها از serverland.ir به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2012, 18:40
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
کاملا موافقم
هر چی بود گذشت
بحث رو خواهشا به حاشیه نکشونید که تا 1 ساعت به 30 صفحه میرسه
وقتی هیچ نظارتی رو این کار نباشه باید اوضاع همین باشه
و اگه بخوایم واقع بینانه نگاه کنیم با این تایپیک ها به جایی نمیرسیم
چون تعداد فروشنده همینایی ک االان تو wht هستند نیست!
کافیه 1 نفر ارزون بده و همه ی این بحث ها میشه کشک
دقت هم کرده باشین تو تایپیک های درخواست وی پی اس تا 1 نفر قیمت بالا میده خریدار اصلا بهش اعتنا نمیکنه!چون میدونه ارزون گیرش میاد
جدیدا هم سقف قیمت میدن ( از 10 تومن ببیشتر نشه )
نهایتش اینه که شما بتونین 20-30 نفر رو با خودتون همراه کنید
اجبار که نیست!درسته؟
کافیه 1 نفر این شرایط رو قبول نکنه
همه چی به هم میریزه
این بحث ها واقعا تکراری شده و این راه حلش نیست و نخواهد بود
-
تعداد تشکر ها ازvatandl.net به دلیل پست مفید