شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
از استارتر تایپیک معذرت می خوام
ولی این موضوع و این تایپیک ها به خنده دار ترین بخش های انجمن تبدیل شده
مثل زنگ تفریح مدرسه میمونه
همه رو دور هم جمع میکنه در نهایت همه رو میفرسته کلاس درس!
نه اتفاقا اصلا مسخره نیست
اقای استارتر تایپک یه نظر خواهی کردن که ارزون فروشی در چه صورت است ؟ و خودشون هم جواب دادن به نظرم باید میزاشتن دوستان نظر بدن
من گزینه 1 و 2 شما رو بیشتر قبول دارم . وقتی که سورس پول از جای بسیار غیر معتبر است و کسب درامد کلیلی و یا سرقت است
و یا اینکه طرف جنس دست سوم به من و شما میفروشه به جای صفر
کسی نظری دیگه داره بگه
چه جالب یه 5-6 ماهی هست همه دوست دارن تو این انجمن خریدار رو روشن کنن
خدا خیرتون بده که اینقدر به فکر خریدار هستین و اصلا به فکر جیب و سود خودتون نیستید
دوست من جای وقت گذاشتن واسه زدن این همه تاپیک به قول خودتون اگاه ساز بیاید برید یه مقدار پول و وقت واسه تبلیغات بیرون از این فروم بذارید
که هی نیاید تو این انجمن سر 1000 - 2000 باهم دعوا کنید و چونه بزنید
واقعا انتظار دارید که ادمایی که سر 1000 تومن زیر اب هم دیگه رو میزنن بیان با شما متحد شن ؟
الان یارو بهت میگه دمت گرم باشه قیمتو میبریم بالا
فرداش که شما قیمت رو بردی بالا تو پ.خ به مشتری نصف قیمت شما میده که مشتری شمارو ب***ه
ضرر کننده اصلی تو اینجور تاپیک ها استارتر عزیز هستش
پ.ن : من قصد توهین به کسی رو ندارما اما واقعا خسته نشدید از این همه تاپیک زدن واسه اینکه فروشنده ها رو متحد کنید ؟
حق با شماست
تمامی کاربران میتونند رو قیمت گزاشته شده اعتراض کنند و با دلیل منتقی بگن کم هست و یا زیاد هست چرا؟
اون موقع میشینیم فکر میکنیم میگیم که آیا درست هست حرف ایشون یا خیر بعد نتیجه میگیریم و اصلاح میکنیم اما کل کل رو تو رو خدا بیخیال بشین و همچنین کنایه زدن
البته این رو هم بگم لطفا به نوشته های من نگاه کنید نگین بعدا به خاطر این پست زد که 100 تایی بشه چون اصلا این حرف رو دوست ندارم
با سلام خدمت همه دوستان و سروران گرامی
و با عرض احترام به دوست بسیار خوبم مجید عزیز
از اونجایی که تو ایران و نت ما همه حداقل 5 سال سابقه دارناز اینکه بگم این حرفی که میخوام بزنم نتیجه ...سال فعالیت تو نت هست میگذرم و این جمله رو میگم
حتی اگه همه هم این کار رو بکنن همیشه یکی پیدا میشه که گند میزنه تو کار و چون 10 سال سابقه داره ............
و از اون طرف اکثر کسایی که از شما دوستان سرور میخرن برای......
استفاده میکنن و اصلا کیفیت سرور براشون مهم نیست حتما دیدین که بعضیا دنبال سرور با رم 128 هستن البته اگه روشون بشه میگن 64
پس اینقد میگردن تا یکی رو پیدا کنن که بده ماهی 5000 تومن و صد در صد هم پیدا میکنند
پس در نتیجه : شما باید دنبال مشتری های خاص بگردی به نظر من
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)