طرف وجدان سرش میشه زنگ زده پشت تلفن چرندیات داره میگه فکر کرده با بچه ابتدایی داره صحبت می کنه شرکت زدی باید جواب بدی پول گرفتی باید متاهد باشی به کارت به من چه ربطی داره شما کار داشتی پول گرفتی باید جواب بدی منم باید به مشتریم جواب بدم به من چه ربطی داره شما کار داشتی من ارزون ارزونم نخواستم که میگین ارزون چه ارزونی به من 17700 هم قیمت دادن ولی باز اومدم سراغ ایشون چون هم سید بودن هم مدیر محترم آی آر پی دی اف الان هم براشون احترام زیادی قائلم ولی نسبت به من و کار من تاهد نداشتن شما پول گرفتی هر چقدر هزار تومن نسبت به این کار ثبت دامین و قیمتی که دادی متاهد هستی اصلا من فینگلیش تایپ کردم اشتباه تایپ کردم شماره پرداخت رو تیکت کردم بله من اصلا ابتدایی بچه اول ابتدایی اگر شما تیکت رو زحمت می کشیدی می خوندی جواب میدادی همون شب مشکل من حل میشد نه آبرو من می رفت نه شما پس حالا آبروی من رفته بزار از شما هم بره که کار ملت برام مهم نیست و دم از بیست هزار میزنی شما پول می گیری باید تیکت رو جواب بدی هزینه دامین نهایت دات کام سی تومنه شما با توافق خودت و قیمت هات بیست دادی دیگه چیه بییست بیست می کنی حرف من حقه حرف حقم تلخه دوست گرامی مراتب به اطلاع حضرتعالی خواهد رسید! با تشکر .
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)