سلام عرض ادب و خسته نباشید دوستان من اصلا آدم بی ادبی نیستم و بچه محل آقا امام هشتم هستم نمی خوام خدایی نکرده باعث ناراحتی کسی باشم دوستان بنده در درخواستم عرض کرده بودم فوری هست باید سریع ثبت کنم دامین رو حالا من قبول دارم باید فینگلیش تایپ می کردم بالاخره پیش میاد حتی کسانی که مثل من 7 سال سابقه کار با نت و شبکه و کافی نت رو دارن به این مشکل بر بخورن ولی ایشون آقای سعادت مدیر محترم irpdf.com بنده پسر داییمو که ساکن لاهیجان هم هست تا آدرسی که در وب سایت گفته بودن فرستادم و فقط به این دلیل که واقعا احساس مسئولیت داشتم که مبادا خدایی نکرده سر بقیه دوستان هم همین اتفاقی که برای من پیش آمده پیش آمده باشد و آدرس و مشخصات جعلی باشد ولی وقتی که پسر داییم رفته بود به آدرس مشخصاتی از دفتر ایشون پیدا نکرده بود به همین دلیل که ایشون نه به تیکت جواب می دادن نه به تلفن که گفته بودن از ساعت 9 صبح تا ساعت 6 بعد از ظهر بنده یه سره تماس می گرفتم و حتی یه بار تلفن ده دقیقه مشغول بود ولی به تلفن بنده جواب نمی دادن ما فرض رو بر این می گیریم کسی دیگه داشتن با ایشون تماس می گرفتن و ایشون هم نبودن شرکتو تلفن مدتی مشغول بود شرکت و شرکت که می بندن به نافشون باشد این طوری جواب مشتری رو بدن صدای ایشون ضبط شده هر کسی که خواست می تونم براش صدا رو پ.خ کنم ایشون هم می تونن تیکت بنده رو پ.خ کنن بنده به ایشون گفتم نماد دارین شکایت می کنم از دیشب تا حالا به تیکت بنده جواب ندادین چه بیست تومن چه ده میلیون پول گرفتین باید و باید جواب مشتری رو بدین بد حرف میزنم به نظر شما ایشون تماس گرفتن صداشون موجود هست خودتون می تونید قضاوت کنید بنده کوتاه نمیام خوش بختانه در آینده با ارگانی همکاری خواهم داشت که حتما پیگیر برخورد بد ایشون هستم که با چه تندی با بنده در تلفن صحبت داشتن اصلا بهشون نمیاد سید آل پیغمبر و این برخورد.... مدرک ضمیمه آپلود شد جهت تماس با شرکت ایشون و بی مسئولیتی ایشون نسبت به پاسخ تیکت های ایشون یه نفره به تیکت ها پاسخ می دن مطمن باشید به همین علت به تیکت بنده پاسخ ندادن کار بقیه مشتری ها هم همین طوری هست لنگ می مونه و بعد پشت تلفن سر مشتری چه حرفایی که نمی زنن... با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت![]()