درود و سلام
متاسفانه در بغضی از قالب ها و اسکریپ ها که روی سرور نصب شده
در زبان فارسی با علامت سوال مواجه شدم !
؟؟؟؟؟
دوستان کسی می تونه راهنمائی کنه ؟
درود و سلام
متاسفانه در بغضی از قالب ها و اسکریپ ها که روی سرور نصب شده
در زبان فارسی با علامت سوال مواجه شدم !
؟؟؟؟؟
دوستان کسی می تونه راهنمائی کنه ؟
گفتار نیک پندار نیک کردار نیکتيرآرش در کمانم، نام ايران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چونسياوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاويانم، من ز ماد واز هخايم، از ارشک، ساسانيانم، مازيارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشنيلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
زاده پاک اهـــورا، از نژاد آريـــانمدرود بر کوروش کبیر
با کنترل پنل شما چی هست؟
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
Cpanel
گفتار نیک پندار نیک کردار نیکتيرآرش در کمانم، نام ايران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چونسياوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاويانم، من ز ماد واز هخايم، از ارشک، ساسانيانم، مازيارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشنيلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
شاید مشکل از دیتابیس باشه چون قبلنا که php-nuke کار میکردم این مشکل رو داشت باید میرفتیم از phpmyadmin کلیشن (Collation) تیبل ها رو رو UTF-8 تنظیم میکردیم (البته این مسئله کلی نیست)
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
نه
کلا روی سایت هایی هم که دیتابیس نداره این مشکل هست !
ورژن اپاچی شما چی هست
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
2.3
با بنده در تماس باشید برسی کنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)