خوب من یکم اطلاعات در زمینه سیستم احراز هویت سرویس شما نیاز دارم تا بتونم جوابتون رو بدم. که فکر میکنم محرمانه باشه.
خوب من یکم اطلاعات در زمینه سیستم احراز هویت سرویس شما نیاز دارم تا بتونم جوابتون رو بدم. که فکر میکنم محرمانه باشه.
دوستان داوطلب کمک به تست نرم افزار جهت راه اندازی سرویسشون به آی دی hostwz پی ام بدن دومینیشون رو معرفی کنن تا سرویس براشون راه اندازی بشه
اگه خواستین من هم کمکتئن خواهم کرد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
ممنونم دوستان داوطلب به آیدی hostwz یاهو پی ام بدن
دوستان توجه کنید عبارت تست به معنای این نیست که اطلاعاتتون از بین میره بلکه سایت شما به حالت عملیاتی در میاد و در صورت تشخیص باگ پس از رفع به صورت خودکار سایت شما بروز میشه و بعد از یه مدت که دوره تست تموم میشه شما همچنان به کار خودتون ادامه میدین و چیزی از بین نمیره. این دوره رایگان هست.
دوستان گرامی انجمن اختصاصی برای نرم افزار جهت گزارش باگ و آموزش استفاده از پنل های مدیریت و کاربری طراحی گردید دوستانی که پنل تست گرفتن لطفا درخواست های راهنمایی خود رو تو اون بخش مطرح نمایند.
با تشکر
forum.ibsmg.ir
با سلام پنل من چرا تست دادین بالا نمیاد من
دامنه رو با دی ان اسی که دادین
ست کردم منتها بالا نمیادش
لطفا چک کنین
http://cityserver.ir/ اینم لینک دامنه ای که ست کردم رو دی ان اس های شما
سلام لطفا از طریق یاهو پیگیری کنید. با توجه به حجم درخواست ها اولویت رو گذاشتیم روی افرادی که پیگیری کردن. لطفا پیگیر کنید الان سرویستون رو بالا میارم
ویرایش توسط parsspace : September 9th, 2012 در ساعت 23:50
سلام
هنوز به سرانجام نرسیده برای فروش ؟
واقعا براش زحمت کشیده شده
شرکت پیوند پردازش پارس با ۱۵ سال سابقه-دارای نماد اعتماد-شماره ثبت: 306111
آدرس سایت : www.arnaweb.com
تماس با ما: 22694208,09123027875 __ Telegram: @beladi
پس چي شد برنامه براي فروش اماده نشد؟
نرم افزار آماده دریافت شد. جهت دریافت نرم افزار به سایت ibsmg.ir مراجعه و پس از عضویت و ورود به اشتراک میتونید اونو دریافت کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)