شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
من 5 شنبه ایمیل دادم واسه بک اپ که شنبه به من جواب دادن!اگر همون شب جواب میداد میتونستم اطلاعات رو نجات بدم.
تیکت هم که بی جواب موند....ولی دیشب تماس که گرفتم گفتن تا 2 شنبه همه چی مشخص میشه بعدش دیگه کلا از دست رس خارج شدن.
تا فردا صبر میکنم برای برگشت اطلاعاتم چون خودشون گفتن که اطلاعات پاک نشده و سر جاش هست
طبق گفته آقای جوانی . و بقیه دوستان اگر دیتا سنتر به الباقی سرور ها کاری نداشته باشد . چرا فرانتورک دستور انتقال تمام سرور ها به جا های دیگه داده است؟
چون جریمه این موضوع به گفته خودش پرداخته شده ولی تمام سرور ها ساسبند هستن
گزینه دوم
پولی اگر داده نشده چرا دیتا سنتر همه سرور خاموش نمیکنه این گزینه فرق دارع بازم آقای itjavani بیشتر تجربه دارن
یک نصیحت
شما که کار های بزرگ میکنید چندتا چندتا سرور میگیرید همیشه از یک شرکت ثبت شده با فاکتور جنس بگیرید
من که تا حالا این سایت رو ندیده بودم
این رو من اصلا معتبر نمیبینم
دلایل :
سایت فوق العاده سنگین
طراحی غیر حرفه ای (فونت زننده تر نبود؟)
مهم تر از همه : 3 دامین با نام های مختلف(چند دلیل میتونهداشته باشه واسه خودش که بهتر میدونن همه )
پر غلط که اگه بخوای بگیری باید یک روز بشینی سایت رو بریزی اینجا :
سرور جدید از آمریکا نیویورک با مشخصات زیر.
- سی پی یو: core i 7
- هارد : 2*2000
- رم: 32 گیگ
- پورت: 1 گیگ اختصاصی
- پورت : پهنای باند 10 ترابایت
- قیمت ماهیانه : فقط 440 هزار تومان
- وضعیت فروش: ایده آل برای مجازی سازی
ویرایش توسط majidisaloo1 : September 9th, 2012 در ساعت 18:29
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
شما از آقای کوهی سرویس داشتی نه ما ! تشریف ببرید پیش خودشون! شکایتی هم دارید انجام بدین! ما هم مدرک هایی داریم!
با تشکر از شما که درک میکنین دوست عزیز...در مورد آقای جلودر در پلیس فتای 5 شهر با مدارک کامل براشون پرونده ساختیم در صورتی که میخواهید روی پرونده ما شهادت بدین به بنده اطلاع بدین
مثل تو نیستم داستان بگم! با مدرک حرف میزنم! تو ریال هاتم هکی هست اینم مدرک!
zcj.png
با سلام دوست عزیز ما از ایشون در پلیس فتای 5 شهر با مدارک کامل براشون پرونده ساختیم در صورتی که میخواهید روی پرونده ما شهادت بدین به بنده اطلاع بدین
سلام نجاب عیسی لو! ایمیل ها شما هست ...بله سایت شما بک آپ هست ولی در ایمیل ها همه اطلاعات هست...
نگران نباشید این بار شکایت کردیم تا الان 70 تا شاکی با مدارک اومدن روی پرونده ما شهادت بدن ..اگه ببینید پرونده رو تعجب میکنید..مدارک تو یک پرونده جا نمیشده 11 پرونده شده
نگران نباش فعلا اون یک مدرک رو گذاشتم داشته باش! تا بقیه مدرک ها رو به موقع بهت بدم!
با تشکر از پست شما به خاطر قسمت پ.ن!
بله روز 2 شنبه نتیجه اعلام میشه
در پایان
از همه دوستان خواهش دارم صبر کنند تا روز 2 شنبه...به اندازه کافی سر این مورد فشار عصبی روی ما زیاد هست صبر کنید روز 2 شنبه نتیجه معلوم میشه
در مورد دوستانی که پنل میخواهند یک ایمیل بدن به دیتاسنتر legal@ovh.net قبلش یک اکانت در ovh.com بسازند در ایمیل یوزر نیمشون و اسم سرور رو بگن و بگن درخواست پنل دارند اون موقع دیتاسنتر بهتون میگه ایمیل رو به ما forward کنین بعد میفرستین برای ما ..ما هم تایید میکنیم میاد تو پنلتون
در مورد دوستانی و همکارانی که این مشکل بهشون ارتباط ندارند لطفا دخالت نکنند تا مشکل رو حل کنیم تمرکزمون بهم نریزه..
دوستانی هم که در سایت مشکل ورود دارند به دلیل این هست که سایت بک آپ اومده بالا...
در مجموع تا پایان روز 2 شنبه صبر کنید تا مشکل رو حل کنیم در حال پیگیری هستیم ..قبلا هم این مشکل پیش اومده ولی نزاشتیم آب تو دل کسی تکون بخوره ولی این بار اینقدر که همکاران لطف داشتن و report به دیتاسنتر میدادن بیشتر گیر دادن..چند تا مشکل رو هم زمان برامون ایجاد کردن
با احترام
مبین پارسیان
ای بابا.خسته شدیم.
این اقای کوهی چرا خاموشه؟؟یهو مریض شد؟؟منم وقتی سرورم........مریض بشم؟؟؟تلفنمو خاموش کنم بعد بدم مادرم هر چند وقت روشن کنه بگه لزکی در حال دست و پنجه نرم کردن با مرگ هست؟؟؟!!!!!!!!:^o
من میام این سایت درخواست ها رو میبینم و میخوام افر بدم نمیشه.الان سرورم بسته هست مشتریم رو هواس که ایا تمدید کنه یا بره جای دیگه
خسته شدیم والا به خدا
هم آبرو،هم اعتبار،هم مسائل مالی،هم دلار و یورو ،و.....
چی کنیم ما الان؟؟؟؟
کی کوهی رو میشناسه ،ارتباط داره باهاش؟
از اون موقع که خرید کردیم بعدش میگفت شما چند ساله هستی؟گیر داده بود به سالم.یک بار گفتم 12بعد باز دفعه بعد روز بعد گفت منم گفتم 15 بعد میگه میگم کوچیکی اما در حالی که من فقط داشتم جواب مسخره ای میدادم.گفتم سن من خیلی کمه.شما چی کار داری به سن!!!!!!
.یک بار گفتم فکر نکن بچه هستم.صدام متاسفانه هنوز همون صدای 14 سالگی ام مونده.خوب میشه ان شالله به زودی!!!!!!من شرکت میرم و مشغولم.شرکت داریم و فلان و 5سال داریم پشت سر هم فقط کار هاستینگ میکنیم و......!!!!!!!!حتما میخواست بگه من بچه ام برم سر درس و مشقم!!!!!!در حالی که الان خودش رفته پی درس و مقشش.بعد خوبیش اینه میگفت من با مشتری رو راست هستم.خودم ضربه خوردم قبلا و میدونم .................. دیگه نگم بهتره
آخیش/راحت شدم.خیلی دلم پر بود.بازم هست اما دیگه خسته میشید ادامه بدم
در حال حاضر منتظریم فرجی بشه
آقای مبین پاسخ تیکت مارو بده
نه شاکی ام نه اطلاعاتم رفته نه ارت پول میخوام نه سرورم دان شده
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
آقا مبین جواب منم بدید .
من یه دسترسی به پنل هاست میخوام و یا یه فول بک آپ .
ممنون
یاعلی
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)