صفحه 25 از 71 نخستنخست ... 1521222324252627282935 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 702

موضوع: فرانتورک چی شد ؟

عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

پیش فرض پاسخ : فرانتورک چی شد ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط HAMi نمایش پست ها
    عحب!!! ما پول بی زبون رو دست کیا میدادیم! و اعتبار خودمون رو به کیا سپرده بودیم ....این هم نتیجش.مهم نیست کی چی کار کرده دیگه ..گندیه که زدین.پول مردم به همراه اطلاعتشون رو برگردونید و بعه جون هم بیفتید.
    منم ایمیل دادم منتظر جوابم
    البته پیام کوتاه هم دادم
    هیچ جوابی تا حالا نگرفتم
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

2. تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید HAMi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    56
    تشکر شده در
    41 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط majidisaloo1 نمایش پست ها
    منم ایمیل دادم منتظر جوابم
    البته پیام کوتاه هم دادم
    هیچ جوابی تا حالا نگرفتم
    من 5 شنبه ایمیل دادم واسه بک اپ که شنبه به من جواب دادن!اگر همون شب جواب میداد میتونستم اطلاعات رو نجات بدم.
    تیکت هم که بی جواب موند....ولی دیشب تماس که گرفتم گفتن تا 2 شنبه همه چی مشخص میشه بعدش دیگه کلا از دست رس خارج شدن.
    تا فردا صبر میکنم برای برگشت اطلاعاتم چون خودشون گفتن که اطلاعات پاک نشده و سر جاش هست

5. تعداد تشکر ها از HAMi به دلیل پست مفید

عضو انجمن DeltaGostar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    589
    تشکر تشکر شده 
    1,081
    تشکر شده در
    755 پست

طبق گفته آقای جوانی . و بقیه دوستان اگر دیتا سنتر به الباقی سرور ها کاری نداشته باشد . چرا فرانتورک دستور انتقال تمام سرور ها به جا های دیگه داده است؟
    چون جریمه این موضوع به گفته خودش پرداخته شده ولی تمام سرور ها ساسبند هستن

گزینه دوم
    پولی اگر داده نشده چرا دیتا سنتر همه سرور خاموش نمیکنه این گزینه فرق دارع بازم آقای itjavani بیشتر تجربه دارن
    شرکت فناوری دلتا گستر آساک - میزبانی - خدمات ارزی ,خدمات فارکس

عضو انجمن Reza.exe آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    264
    تشکر تشکر شده 
    829
    تشکر شده در
    537 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط gold_hub نمایش پست ها
    حرف من هم همینه
    که وقتی می گم از یه شرکت شناخته شده مثل
    خرید کنید بخاطر همین چیزا هست
    این سایت با الکسای 16 ملیونی شناخته شده هست
    یا سایت خودت هست عزیز ؟

8. تعداد تشکر ها ازReza.exe به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    32 پست

یک نصیحت
    شما که کار های بزرگ میکنید چندتا چندتا سرور میگیرید همیشه از یک شرکت ثبت شده با فاکتور جنس بگیرید

10. تعداد تشکر ها از faq به دلیل پست مفید

عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط gold_hub نمایش پست ها
    حرف من هم همینه
    که وقتی می گم از یه شرکت شناخته شده مثل
    خرید کنید بخاطر همین چیزا هست
    من که تا حالا این سایت رو ندیده بودم
    این رو من اصلا معتبر نمیبینم
    دلایل :
    سایت فوق العاده سنگین
    طراحی غیر حرفه ای (فونت زننده تر نبود؟)
    مهم تر از همه : 3 دامین با نام های مختلف(چند دلیل میتونهداشته باشه واسه خودش که بهتر میدونن همه )
    پر غلط که اگه بخوای بگیری باید یک روز بشینی سایت رو بریزی اینجا :
    سرور جدید از آمریکا نیویورک با مشخصات زیر.

• سی پی یو: core i 7
    • هارد : 2*2000
    • رم: 32 گیگ
    • پورت: 1 گیگ اختصاصی
    • پورت : پهنای باند 10 ترابایت
    • قیمت ماهیانه : فقط 440 هزار تومان
    • وضعیت فروش: ایده آل برای مجازی سازی
    ویرایش توسط majidisaloo1 : September 9th, 2012 در ساعت 18:29
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

12. تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط قزوین هاست نمایش پست ها
    آقا ما الان چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من الان یک هفته هست که نمیتونم افر بدم.چرا؟!!چون سرورم یک هفته هست اکسپایر هست.داخل وی ام ور هم که نمیشه.الان مشتریم زنگ زده میگه آقا سرور رو ریست کن.سرورای قبلی ما هم که ساخته شده داخلش نمیشه ریست کرد.
    ما داریم ابرومونو از دست میدیم.
    کسانی که میخواهند شکایت کنند ،من در پلیس سایبری قزوین آشنا دارم و خودم هم قرار بود اونجا مشغول شم اما کارشون واقعا حوصله میخواد و وقت که من نداشتم .اما هنوز مسئولش من رو میشناسه.اگر مایل بودید دوستانی که خریدار بودند به من پیغام خصوصی بدن یا تماس الفنی که باهاشون صحبت بشه و اگر به نتیجه رسیدیم مدارکش رو برای من ارسال کنه به صورت کاملا خصوصی تا من مدارک تمامی دوستان+خودم رو ضمیمه یک پرونده کنم و خودم پیگیرش باشم.فکر میکنم اگر یکی همه شکایت ها رو با سند بده یک جا،فتا میبینه واقعا جدی هست بیشتر روش تمرکز میکنه.
    اگر سوالی بود در خدمتم
    شما از آقای کوهی سرویس داشتی نه ما ! تشریف ببرید پیش خودشون! شکایتی هم دارید انجام بدین! ما هم مدرک هایی داریم!

نقل قول نوشته اصلی توسط danitfk نمایش پست ها
    همش زیره دانیال جلودار و رضا کوهیه که گذاشتن و رفتن.یکی که واسه لطفه درسیش گذاشته رفته ..یکی واسه کلاه برداری که کرده.اصل ماجرا مربوط به این دو تاست !منم موندم به تا سرور با 729تومن سرور رو هوا..امیدوارم حداقل سروری که از آقای پارسیان دارم بشه تمدید کرد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    رضا کوهی سر درسش نرفته سر چیز دیگه هست بهتره از ماجرا خبر ندارید زود قضاوت نکنید. (خود رضا کوهی یکی از کسایی هست که صدمه دید)

یا حق
    با تشکر از شما که درک میکنین دوست عزیز...در مورد آقای جلودر در پلیس فتای 5 شهر با مدارک کامل براشون پرونده ساختیم در صورتی که میخواهید روی پرونده ما شهادت بدین به بنده اطلاع بدین

نقل قول نوشته اصلی توسط zcj نمایش پست ها
    حاجی چه ربطی به ما داره طرف کلی ادعا می کنه که 150 تا سرور داره لابد یه کاری کرده که سرور هاش Suspend شدن پس لطف کن چیزی رو که نمی دونی در بارش قضاوت نکن ما سرور هامون بسته شد اما نه دیتای کسی از دست رفت نه چیزی همه قشنگ وقت کافی برا ترانسفر اطلاعات شون داشتن منم که 1800000 به کوهی پول دادم پس خواهشن لطف کنید بدون دلیل کس دیگه ای رو مقصر نکیند
    مثل تو نیستم داستان بگم! با مدرک حرف میزنم! تو ریال هاتم هکی هست اینم مدرک!
    zcj.png

نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud.B نمایش پست ها
    جناب دانیال جلودار یکی از بزرگترین هکران کردیت کارت و پی پال در ایران دسته گل جدید را به شما صمیمانه تبریک عرض میکنم .

پ . ن : تو رو چه به هاستینگ ؟ قالب کردن اکانت هکی اینترنت ماهواره ای به ملت کافیت نبود ؟
    با سلام دوست عزیز ما از ایشون در پلیس فتای 5 شهر با مدارک کامل براشون پرونده ساختیم در صورتی که میخواهید روی پرونده ما شهادت بدین به بنده اطلاع بدین

نقل قول نوشته اصلی توسط majidisaloo1 نمایش پست ها
    درورد بر جناب پارسیان
    شما انگار سایتتون رو بک اپ زدین اطلاعات من از سایتتون پاک شده
    سرویس هام و تیکت ها........
    چزور میخواهین سرور من رو ببینین کی هستم الآن؟
    سلام نجاب عیسی لو! ایمیل ها شما هست ...بله سایت شما بک آپ هست ولی در ایمیل ها همه اطلاعات هست...

نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud.B نمایش پست ها
    واقعا" خیلی پوستت کلفت شده یکی باید پَرِتُ بچینه . من سایت افلاین داشتم همون موقع که مک هک میکردی میومدی 2 میلیون میفروختی الان اومدی گند بزنی به بازار هاستینگ ؟ امثال تو آبروی ایرانی جماعت رو همه جا بردن . باعث شدین خارجیا ما رو به چشم د.ز.د ببینن . نمی دونن که یه ابله مثل تو داره این وسط از آب گل آلود ماهی میگیره

پ.ن : من جاییم نمی سوزه پسرجون اسم تو اومد اینجا خواستم معرفیت کنم این تازه واردا که تو رو نمی شناسن با طناب تو نرن تو چاه
    نگران نباشید این بار شکایت کردیم تا الان 70 تا شاکی با مدارک اومدن روی پرونده ما شهادت بدن ..اگه ببینید پرونده رو تعجب میکنید..مدارک تو یک پرونده جا نمیشده 11 پرونده شده

نقل قول نوشته اصلی توسط zcj نمایش پست ها
    دوست عزیز پنل منو بستن خوب این وسط یکی به من بگه چه ربطی به پنل فرانتورک داره ؟

خوب لابد پرداخت های اونم مشکل داشته که بستن وگر نه هیچ سرور از پنل من روی پنل اونا نرفته که به خاطرش شما منو متحم می کنید من 1.800.000 دادم کوهی اونم پول رو داد به فرانتورک و ازشون سرور خریده حالا میشه بگی این وسط سرور های اونو بستن چه ربطی به ما داره ؟

طرف اومده میگه بخاطر ما اونو 10000 یورو جریمه کردن شما هم باور می کنید اگه راست می گه مدرک ارایه کنه و بیاد بگه دلیل بسته شدن سرور هاش چی بوده !
    نگران نباش فعلا اون یک مدرک رو گذاشتم داشته باش! تا بقیه مدرک ها رو به موقع بهت بدم!

نقل قول نوشته اصلی توسط itjavani نمایش پست ها
    کاری ندارم جناب جلودار مشکل داشته یا نداشته یا ......

ولی ovh دیتاسنتری هست که هیچ وقت همه رو به یک چشم نمیبینه! این مورد که سرورهای جناب کوهی باعث مشکل شده فرانتورک شده از پایه منتفی هست . طبق روال کاری دیتاسنتر همچین چیزی نیست. حتی اگر در پنل دیگری منتقل شده باشه ، فقط و فقط سرورهای جناب کوهی به مشکل برمیخورند نه فرانتورک! پس باید حرف حق رو بزنیم در این مشکل سرورهای جناب کوهی هیچ نقشی در مشکل دار شدن سرورهای فرانتورک نداشتند.

پ.ن: این پست بنده جنبه حمایتی از افراد رو نداره فقط جنبه اطلاع رسانی هست.جناب کوهی هم درس و مشقش تموم شد بیاد پست بنده رو بخونه باید یه بیگ لایک بزنه! چون خودش میدونه! یک ماه قبل از اینکه سرورهاش مشکل پیش بیاد با بنده در تماس بود بهش گفته بودم سورس پرداختت بو میده.ولی کو گوش شنوا!
    با تشکر از پست شما به خاطر قسمت پ.ن!

نقل قول نوشته اصلی توسط HAMi نمایش پست ها
    من 5 شنبه ایمیل دادم واسه بک اپ که شنبه به من جواب دادن!اگر همون شب جواب میداد میتونستم اطلاعات رو نجات بدم.
    تیکت هم که بی جواب موند....ولی دیشب تماس که گرفتم گفتن تا 2 شنبه همه چی مشخص میشه بعدش دیگه کلا از دست رس خارج شدن.
    تا فردا صبر میکنم برای برگشت اطلاعاتم چون خودشون گفتن که اطلاعات پاک نشده و سر جاش هست
    بله روز 2 شنبه نتیجه اعلام میشه

در پایان

از همه دوستان خواهش دارم صبر کنند تا روز 2 شنبه...به اندازه کافی سر این مورد فشار عصبی روی ما زیاد هست صبر کنید روز 2 شنبه نتیجه معلوم میشه

در مورد دوستانی که پنل میخواهند یک ایمیل بدن به دیتاسنتر legal@ovh.net قبلش یک اکانت در ovh.com بسازند در ایمیل یوزر نیمشون و اسم سرور رو بگن و بگن درخواست پنل دارند اون موقع دیتاسنتر بهتون میگه ایمیل رو به ما forward کنین بعد میفرستین برای ما ..ما هم تایید میکنیم میاد تو پنلتون

در مورد دوستانی و همکارانی که این مشکل بهشون ارتباط ندارند لطفا دخالت نکنند تا مشکل رو حل کنیم تمرکزمون بهم نریزه..

دوستانی هم که در سایت مشکل ورود دارند به دلیل این هست که سایت بک آپ اومده بالا...

در مجموع تا پایان روز 2 شنبه صبر کنید تا مشکل رو حل کنیم در حال پیگیری هستیم ..قبلا هم این مشکل پیش اومده ولی نزاشتیم آب تو دل کسی تکون بخوره ولی این بار اینقدر که همکاران لطف داشتن و report به دیتاسنتر میدادن بیشتر گیر دادن..چند تا مشکل رو هم زمان برامون ایجاد کردن

با احترام
    مبین پارسیان

14. تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    548
    تشکر تشکر شده 
    887
    تشکر شده در
    694 پست

ای بابا.خسته شدیم.
    این اقای کوهی چرا خاموشه؟؟یهو مریض شد؟؟منم وقتی سرورم........مریض بشم؟؟؟تلفنمو خاموش کنم بعد بدم مادرم هر چند وقت روشن کنه بگه لزکی در حال دست و پنجه نرم کردن با مرگ هست؟؟؟!!!!!!!!:^o
    من میام این سایت درخواست ها رو میبینم و میخوام افر بدم نمیشه.الان سرورم بسته هست مشتریم رو هواس که ایا تمدید کنه یا بره جای دیگه
    خسته شدیم والا به خدا
    هم آبرو،هم اعتبار،هم مسائل مالی،هم دلار و یورو ،و.....
    چی کنیم ما الان؟؟؟؟
    کی کوهی رو میشناسه ،ارتباط داره باهاش؟
    از اون موقع که خرید کردیم بعدش میگفت شما چند ساله هستی؟گیر داده بود به سالم.یک بار گفتم 12 بعد باز دفعه بعد روز بعد گفت منم گفتم 15 بعد میگه میگم کوچیکی اما در حالی که من فقط داشتم جواب مسخره ای میدادم.گفتم سن من خیلی کمه.شما چی کار داری به سن!!!!!!.یک بار گفتم فکر نکن بچه هستم.صدام متاسفانه هنوز همون صدای 14 سالگی ام مونده.خوب میشه ان شالله به زودی!!!!!!من شرکت میرم و مشغولم.شرکت داریم و فلان و 5سال داریم پشت سر هم فقط کار هاستینگ میکنیم و......!!!!!!!!حتما میخواست بگه من بچه ام برم سر درس و مشقم!!!!!!در حالی که الان خودش رفته پی درس و مقشش.بعد خوبیش اینه میگفت من با مشتری رو راست هستم.خودم ضربه خوردم قبلا و میدونم .................. دیگه نگم بهتره

آخیش/راحت شدم.خیلی دلم پر بود.بازم هست اما دیگه خسته میشید ادامه بدم

در حال حاضر منتظریم فرجی بشه

عضو انجمن mehrshad.ho آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,555
    تشکر تشکر شده 
    4,180
    تشکر شده در
    3,168 پست

آقای مبین پاسخ تیکت مارو بده
    نه شاکی ام نه اطلاعاتم رفته نه ارت پول میخوام نه سرورم دان شده
    مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
    هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا

17. تعداد تشکر ها از mehrshad.ho به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    85
    تشکر شده در
    73 پست

آقا مبین جواب منم بدید .
    من یه دسترسی به پنل هاست میخوام و یا یه فول بک آپ .
    ممنون
    یاعلی

19. تعداد تشکر ها از MR-KH به دلیل پست مفید

صفحه 25 از 71 نخستنخست ... 1521222324252627282935 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)