نقل قول نوشته اصلی توسط itjavani نمایش پست ها
کاری ندارم جناب جلودار مشکل داشته یا نداشته یا ......

ولی ovh دیتاسنتری هست که هیچ وقت همه رو به یک چشم نمیبینه! این مورد که سرورهای جناب کوهی باعث مشکل شده فرانتورک شده از پایه منتفی هست . طبق روال کاری دیتاسنتر همچین چیزی نیست. حتی اگر در پنل دیگری منتقل شده باشه ، فقط و فقط سرورهای جناب کوهی به مشکل برمیخورند نه فرانتورک! پس باید حرف حق رو بزنیم در این مشکل سرورهای جناب کوهی هیچ نقشی در مشکل دار شدن سرورهای فرانتورک نداشتند.

پ.ن: این پست بنده جنبه حمایتی از افراد رو نداره فقط جنبه اطلاع رسانی هست.جناب کوهی هم درس و مشقش تموم شد بیاد پست بنده رو بخونه باید یه بیگ لایک بزنه! چون خودش میدونه! یک ماه قبل از اینکه سرورهاش مشکل پیش بیاد با بنده در تماس بود بهش گفته بودم سورس پرداختت بو میده.ولی کو گوش شنوا!
قبل از اینکه کل پنل رو ببندن یک ماه قبلش سرور من دچار مشکل شد به دلیل پرداخت ها که کوهی گفت پرداخت بوده جلودار هم گفت مشکل از من بوده و یک سرور دیگه میدیم و ایشون گفتند که دستا سنتر پول رو برگشت داده و گفتن که من اول هر ماه برام صورت حساب ورورد و خروج حساب رو میفرستن منم دقت نکردم که ایا بک خورده یا نه ، من نمیدونم کوهی اون وضع رو دید که یک سرور بسته شد اما اومد دوباره بهش اعتماد کرد
پس نمیدشه گفت تقصیر کوهی نیست که هست
کوهی یادم میاد گفت تو جلودار رو نمیشناسی یکی از بزرگترین صراف های ایران هست

ولی منم فکر نمیکنم که بخوان به خاطر کس دیگه پنل یکی دیگه رو ببندند
حتی به خاطر یک سرور اون یکی سرور رو نمیبندن چطور که وقتی سرور من رو بستن اون یکی ها رو نبستن