-
September 9th, 2012, 02:10
پاسخ : فرانتورک چی شد ؟
همش زیره دانیال جلودار و رضا کوهیه که گذاشتن و رفتن.یکی که واسه لطفه درسیش گذاشته رفته ..یکی واسه کلاه برداری که کرده.اصل ماجرا مربوط به این دو تاست !منم موندم به تا سرور با 729تومن سرور رو هوا..امیدوارم حداقل سروری که از آقای پارسیان دارم بشه تمدید کرد.
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2012 02:10
# ADS
-
September 9th, 2012, 02:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
danitfk
همش زیره دانیال جلودار و رضا کوهیه که گذاشتن و رفتن.یکی که واسه لطفه درسیش گذاشته رفته ..یکی واسه کلاه برداری که کرده.اصل ماجرا مربوط به این دو تاست !منم موندم به تا سرور با 729تومن سرور رو هوا..امیدوارم حداقل سروری که از آقای پارسیان دارم بشه تمدید کرد.
رضا کوهی سر درسش نرفته سر چیز دیگه هست بهتره از ماجرا خبر ندارید زود قضاوت نکنید. (خود رضا کوهی یکی از کسایی هست که صدمه دید)
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
September 9th, 2012, 03:09
عضو انجمن
اقا ما فکمون درد کرد
22 صفحه رو تو 2 ساعت خوندم
تا ببینیم ماجرا چیه
من از اقای پارسیان سرویس ندارم ولی قبلا داشتم
من روز پنج شنبه 1391/05/19 باهاشون ملاقاتی داشتم
حالا بگذریم که شرکت برای خودشون بود یا نه و چه اتفاقاتی افتاد...
و من از اقای پارسیان و شخصیتش چه برداشتی کردم و نمی تونم اینجا مطرح کنم و نخواهم کرد...
از دوستان عزیز خواهش می کنم جو رو بدتر از اینی که هست نکنید
تنها راهش صبر هست فقط صبر ...
چون خود آقای پارسیان هم مالباخته هستن
من تا اونجایی که می دونم ایشون به خاطر ارزون بودن ارز پرداخت هاش
با اون شخص کار می کرد
و الی هیچ خبری از پولی هکی نداشت
چون خودش بهتر از همه ی دوستان می دونه که اکانت هکی اخرش به کجا ختم میشه
فقط تا اخر روز دوشنبه صبر کنید و مطمعا باشید جواب قانع کننده ای میشنوید
یا اینکه اطلاعاتتون رو پس میگیرید یا جواب منفی می شنوید
-
-
September 9th, 2012, 08:11

نوشته اصلی توسط
danitfk
حاجی چه ربطی به ما داره طرف کلی ادعا می کنه که 150 تا سرور داره لابد یه کاری کرده که سرور هاش Suspend شدن پس لطف کن چیزی رو که نمی دونی در بارش قضاوت نکن ما سرور هامون بسته شد اما نه دیتای کسی از دست رفت نه چیزی همه قشنگ وقت کافی برا ترانسفر اطلاعات شون داشتن منم که 1800000 به کوهی پول دادم پس خواهشن لطف کنید بدون دلیل کس دیگه ای رو مقصر نکیند
ویرایش توسط zcj : September 9th, 2012 در ساعت 08:13
-
-
September 9th, 2012, 08:14
یعنی 1.8 میلیون تومن به رضا دادید ؛ حالا پیداش نیست؟
ویرایش توسط danitfk : September 9th, 2012 در ساعت 11:05
-
-
September 9th, 2012, 10:03
عضو انجمن
به نظرم نباید توی دیتا سنتری که بسیار هست به هک و تخلف و غیره حتی اگر کسانی پنل 30000 سرور رایگان بهتون بدم قبول دار بشید
همون 150 تا سالم بهتر بود و انقدر ضرر مالی و فشار روحی کشیده نمیشیدید اقای فرانتورک
-
-
September 9th, 2012, 10:46
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
فقط تا اخر روز دوشنبه صبر کنید و مطمعا باشید جواب قانع کننده ای میشنوید
یا اینکه اطلاعاتتون رو پس میگیرید یا جواب منفی می شنوید
صبر کنیم که جواب منفی بشنویم؟هیچ جوال منفی وجود نداره ...باید اطلاعات سرور رو برگردونند.
-
-
September 9th, 2012, 10:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zcj
حاجی چه ربطی به ما داره طرف کلی ادعا می کنه که 150 تا سرور داره لابد یه کاری کرده که سرور هاش Suspend شدن پس لطف کن چیزی رو که نمی دونی در بارش قضاوت نکن ما سرور هامون بسته شد اما نه دیتای کسی از دست رفت نه چیزی همه قشنگ وقت کافی برا ترانسفر اطلاعات شون داشتن منم که 1800000 به کوهی پول دادم پس خواهشن لطف کنید بدون دلیل کس دیگه ای رو مقصر نکیند
جناب دانیال جلودار یکی از بزرگترین هکران کردیت کارت و پی پال در ایران دسته گل جدید را به شما صمیمانه تبریک عرض میکنم . 
پ . ن : تو رو چه به هاستینگ ؟ قالب کردن اکانت هکی اینترنت ماهواره ای به ملت کافیت نبود ؟
-
تعداد تشکر ها از Masoud.B به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2012, 11:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HAMi
صبر کنیم که جواب منفی بشنویم؟هیچ جوال منفی وجود نداره ...باید اطلاعات سرور رو برگردونند.
امروز یک شنبه هست و تو اروپا روز تعطیل حساب میشه و کارت راه نمی افته
باید تا 2 شنبه صبر کنید همین
-
-
September 9th, 2012, 11:53

نوشته اصلی توسط
Masoud.B
جناب دانیال جلودار یکی از بزرگترین هکران کردیت کارت و پی پال در ایران دسته گل جدید را به شما صمیمانه تبریک عرض میکنم .
پ . ن : تو رو چه به هاستینگ ؟ قالب کردن اکانت هکی اینترنت ماهواره ای به ملت کافیت نبود ؟
2 تا اسب پادشاه رو خاستن نعل بزنن یه مرچه اومد گفت ما 3 تا رو کجا می برید .
حاجی شما چته خودتو قاطی می کنی اصلا بسته شدن سرور های فرانتورک به ما ربطی نداره بعدش شما فکر کنم یه جات داره می سوزه که خودتو قاطی می کنی
-
تعداد تشکر ها از zcj به دلیل پست مفید