سلام.
بنده اصلاً شخصی صحبت نمی کنم، برخی از دوستان تصور کردند بنده دنبال راه حل برای مشکل خودمون هستم در صورتی که بنده پیشتر این مورد رو بررسی کردم و تمام اقدامات لازم انجام شده و تصمیم بر این شد که از اول سال 2013 و بعد از طعتیلات January سیستم حسابداری و مدیریت سرور های ما به طور کامل به پنلی که خودمون طراحی کردیم منتقل بشه.
در این پنل هم از 5 زور قبل از تمدید شروع به ارسال ایمیل میشه برای کاربر و اگر ایشان پرداخت را انجام ندند تا روز تمدید اصلی، در روز تمدید ایمیلی با مبنای اینکه سرویس مسدود شده و مبلغ فلان جریمه خواهد داشت براشون ارسال میشه و همینطور 6 ساعت قبل از مسدود شدن سرویس مجدد این ایمیل ارسال میشه.
در صورت پرداخت نشدن invoice سیستم به صورت خودکار به شبکه ما متصل میشه و پورت سرور ایشان رو مسدود می کنه و سپس یک ایمیل ارسال میشه که چنین کاری انجام شد و باید تمام پرداخت ها انجام شود تا سرویس مجدداً فعال شود و ...
ببینیند، بنده شخصی صحبت نمی کنم، باور دارم که برای حل تمام مشکلات راه حلی دارم و تجربه کافی در این تجارت دارم که برای برخورد با کاربرانی خطا کار آماده باشم.
روی صحبت من با همه ایرانیانی هست که میخوان تجارت سالم داشته باشند، همکارانی که برای تجارت خودشون ارزش قائل هستند و میخوان در یک محیط با احترام 2 طرفه کار کنند.
لطفاً نظراتتون رو بگید، خوشحال میشه نظر همه دوستان مشخص بشه تا از هفته آینده تاپیک مربوط به این کار زده بشه و شروع کنید (اگر اکثریت موافق بودند).
با تشکر.