-
September 8th, 2012, 01:47
عضو انجمن
پاسخ : کنسل نکردن سرویس و نام بردن کاربران ؟
کاره خوبی هست به نظرم
تقریبا می شه گفت همون کاری که انجمن شاپ کیپر در مورد سرویس برگشتی ها انجام داد
اینم اگه انجام بشه به نفع کسانی که تویه کار هاستینگ هستند می شه.
دوستانی هم که در این مورد می خوان ارطلاعات بیشتر کسب کنن بهتر هست به سایت برگشتی ها مراجعه کنن، اونجا به طور عملی از قضیه ای که جناب آریا فرمودن متوجه می ن (البته اگه من منظور ایشون رو درست متوجه شده باشم)
سامانه هوشمند برگشتی ها
یکی از معضلات کمرشکنی که تقریبا تمام فروشگاه های اینترنتی در ایران با آن دست و پنجه نرم می کنند ، مشکل سفارشات برگشتی است . سفارشاتی که بعضا با هویتی نامعلوم و یا با هویت معلوم اما با مقاصدی نظیر آزار و اذیت مدیران فروشگاه های اینترنتی ثبت می شوند . البته ناگفته نماند که این کل ماجرا نیست و بعضا سفارشات صحیح نیز در برخی موارد به دلیل عدم مسئولیت پذیری برخی مامورین پستی به سفارشات برگشتی تبدیل می شوند . حال به نظر شما چاره چیست !؟
به عنوان گام اول ، کلیه فروشگاه های اینترنتی می توانند با عضویت در سامانه برگشتی ها نسبت به ثبت سفارشات برگشتی فروشگاه خود اقدام نمایند . هر فروشگاه اینترنتی در هنگام ثبت سفارش برگشتی در سامانه ، اطلاعاتی اعم از استان محل سکونت خریدار ، شماره تلفن خریدار ، کد پستی خریدار و . . . را با دقت و به طور صحیح وارد می نماید . با همکاری فروشگاه های اینترنتی سراسر کشور ، یک پایگاه اطلاعاتی عظیم از کلیه سفارشات برگشتی حاصل می گردد .
در گام بعدی ، فروشگاه های اینترنتی علاوه بر امکان ثبت سفارشات برگشتی ، توانایی جستجو در و استعلام از پایگاه داده سامانه برگشتی ها را خواهند داشت . بدین ترتیب که به محض دریافت سفارش جدید ، می توانند ابتدا کد پستی یا شماره تلفن خریدار را در سامانه برگشتی ها جستجو نموده و از تاریخچه سفارشات برگشتی ثبت شده توسط خریدار مطلع گردند . در این صورت با اطمینان خاطر بیشتر و با دقت بیشتری می توانند در مورد ارسال و یا عدم ارسال سفارش مذکور تصمیم گیری نمایند .
ویرایش توسط AriyaDownload : September 8th, 2012 در ساعت 01:51
-
-
September 8th, 2012 01:47
# ADS
-
September 9th, 2012, 00:41
پاسخ : کنسل نکردن سرویس و نام بردن کاربران ؟
سلام.
بنده اصلاً شخصی صحبت نمی کنم، برخی از دوستان تصور کردند بنده دنبال راه حل برای مشکل خودمون هستم در صورتی که بنده پیشتر این مورد رو بررسی کردم و تمام اقدامات لازم انجام شده و تصمیم بر این شد که از اول سال 2013 و بعد از طعتیلات January سیستم حسابداری و مدیریت سرور های ما به طور کامل به پنلی که خودمون طراحی کردیم منتقل بشه.
در این پنل هم از 5 زور قبل از تمدید شروع به ارسال ایمیل میشه برای کاربر و اگر ایشان پرداخت را انجام ندند تا روز تمدید اصلی، در روز تمدید ایمیلی با مبنای اینکه سرویس مسدود شده و مبلغ فلان جریمه خواهد داشت براشون ارسال میشه و همینطور 6 ساعت قبل از مسدود شدن سرویس مجدد این ایمیل ارسال میشه.
در صورت پرداخت نشدن invoice سیستم به صورت خودکار به شبکه ما متصل میشه و پورت سرور ایشان رو مسدود می کنه و سپس یک ایمیل ارسال میشه که چنین کاری انجام شد و باید تمام پرداخت ها انجام شود تا سرویس مجدداً فعال شود و ...
ببینیند، بنده شخصی صحبت نمی کنم، باور دارم که برای حل تمام مشکلات راه حلی دارم و تجربه کافی در این تجارت دارم که برای برخورد با کاربرانی خطا کار آماده باشم.
روی صحبت من با همه ایرانیانی هست که میخوان تجارت سالم داشته باشند، همکارانی که برای تجارت خودشون ارزش قائل هستند و میخوان در یک محیط با احترام 2 طرفه کار کنند.
لطفاً نظراتتون رو بگید، خوشحال میشه نظر همه دوستان مشخص بشه تا از هفته آینده تاپیک مربوط به این کار زده بشه و شروع کنید (اگر اکثریت موافق بودند).
با تشکر.
-