میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
فرا نتورک | هاست | میزبانی وب | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | ثبت دامین | نمایندگی هاستینگ | نمایندگی ثبت دامین | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه و فضایتماس با ما
تلفن تماس : 09158093195
سامانه پیام کوتاه: 20009396965021
شماره حساب ها
بانک ملت
شماره حساب : 3240759025
شماره کارت : 6104337032460766
شماره شباء : IR350120010000003240759025
به نام : مبین پارسیان
اگر کمی هم صبر کنید تا اقای پارسیان بیان و حرف بزنند ضرر نداره...ما الان یک طرفه داریم پیش میریم.
شاید مشکلات رو بتونند حل کنند ...اگر قصد فرار یا پیچوندن داشتن مشخص میشد.
فقط نمیدونم چرا جواب نمیدن و با این کار شرایط رو بدتر میکنند.
ویرایش توسط HAMi : September 9th, 2012 در ساعت 01:40
سایتشون بالا امد ولی
من که نمیتونم وارد شم. انگاری تمامی اطلاعات سایت پاک شده!!
هیچ اکانتی با ایمیلی که شما وارد کرده اید ثبت نشده است. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا ما الان چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان یک هفته هست که نمیتونم افر بدم.چرا؟!!چون سرورم یک هفته هست اکسپایر هست.داخل وی ام ور هم که نمیشه.الان مشتریم زنگ زده میگه آقا سرور رو ریست کن.سرورای قبلی ما هم که ساخته شده داخلش نمیشه ریست کرد.
ما داریم ابرومونو از دست میدیم.
کسانی که میخواهند شکایت کنند ،من در پلیس سایبری قزوین آشنا دارم و خودم هم قرار بود اونجا مشغول شم اما کارشون واقعا حوصله میخواد و وقت که من نداشتم .اما هنوز مسئولش من رو میشناسه.اگر مایل بودید دوستانی که خریدار بودند به من پیغام خصوصی بدن یا تماس الفنی که باهاشون صحبت بشه و اگر به نتیجه رسیدیم مدارکش رو برای من ارسال کنه به صورت کاملا خصوصی تا من مدارک تمامی دوستان+خودم رو ضمیمه یک پرونده کنم و خودم پیگیرش باشم.فکر میکنم اگر یکی همه شکایت ها رو با سند بده یک جا،فتا میبینه واقعا جدی هست بیشتر روش تمرکز میکنه.
اگر سوالی بود در خدمتم
سایتشون اومد بالا امیدوارم همه چی به خوشی تموم شه .
یه تیکت زدم منتظر جوابش میمونم
دوستان من اینو بی طرفانه میگم
در پاسخ گویی صد در صد تاخیری حتما دارن چون
بد بختا دارن تلاش میکنن که مشکل رو حل کنن و با تاخیر میرسن که پاسخ گو باشن![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)