خدارو شکر ما ازین دیتاسنتر سرور نداشتیم ولی دلم واسه کسایی میسوزه کلی خرج کردن زحمت کشیدن اینجوری باید کل زحمتشون از بین بره
واقعا دلم میسوزه ...
امیدوارم مشکل هم فرانتورک هم دوستان حل بشه و سروراشون فرمت نشه
موفق باشید
خدارو شکر ما ازین دیتاسنتر سرور نداشتیم ولی دلم واسه کسایی میسوزه کلی خرج کردن زحمت کشیدن اینجوری باید کل زحمتشون از بین بره
واقعا دلم میسوزه ...
امیدوارم مشکل هم فرانتورک هم دوستان حل بشه و سروراشون فرمت نشه
موفق باشید
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
مشکل ما 200 300 تومان پول نیست مشکل اینه که چرا خالی میبندن بعضی سرویس دهنده ها!!
آقای کوهی هفته پیش تماس گرفتم مادرشون برداشتند گفتند یک مشکل روحی داره بیمارستان بستریش کردیم!
گفتش از آقای پارسیان خواهش کنید مشکل مارو حل کنند که جای حل بد تر شد!!
حالا هم تلفنشون خاموشه
ای بخت برگشته!
ای دیتای از دست رفته!
ای اعتبار از دست رفته!
این 3 تا چیز رو توی این یک هفته از دست دادم و نابود شدم!
بعد میایم توی تاپیک میگیم بعضیا فکر میکنن من گشنه 125 تومان پولم!!
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
خوب دوستانی که پول طلب دارند راحت میتونند شکایت کنند اما ما چی؟ اطلاعات روی سرور مونده سرور 1 شبه بسته شده بدون اطلاع ! من ساعت 10 شب خبر دار شدم که باید سررو منتقل کنم فضای بک اپ که داده نشد.من هم رفتم از جایی سرور خریدم تا انتقال بدم اما سرورم بسته شد و این سرور جدید هم خالی رو دستم موند.
با شکایت این مشکل حل میشه؟فکر نمیکنم...پس بهتر هست خود اقای پارسیان بیان و بگند چطور اطلاعات رو برگردونیم
این وضع یکی از سایت ها هست : http://www.kingsdownload.com/
جواب مردم رو چی بدیم !!!
ویرایش توسط HAMi : September 8th, 2012 در ساعت 20:53
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
من فقط فول بک آپ میخوام .
بقرآن پول نمیخوام ....
بهم میل کنید و به چیا ایمیل بزنم ؟
آقای عزیز من 3سال پای این انجمن نخوابیدم و دقیقا چند روز بود که رونق گرفت که ...
فقط بک آپ ...
اگه نمیدی بازم بگو تا برم پی کارم و ...
یاعلی
شاید اینم یه حکمتیه که خدا برامون گذاشته ...
ولی .....
خدااااااااااااااااااااااا ااااا
موفق باشید .
یاعلی
من فکر می کنم یکی از دلایلی که این مشکلات پیش میاد
تمرکز نداشتن سرویس دهنده های ایرانی روی یک مورد خاص هست
مثلا شرکتی که تو کار سرور هست بهتره تمرکز را بگذاره روی یک دیتاسنتر خاص نه اینکه صد کار همزمان انجام بده
مثلا هم از هزتنر سرور بده هم از کیمسوفی هم از فلان دیتاسنتر بعد بیاد هاست نمایندگی هاست ، پنل اس ام اس و .....
اخه اینها با هم جور در نمیاد و یه مشکل که پیش میاد بقیه سرویس ها هم تحت تاثیر اون قرار می گیرند
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
مهم اینکه ایشون به بنده گفتن شنبه حتما برگشت می زنن و تا اینجا برگشت نزدن و فکر نمی کنم پول هیچ کس دیگه اس رو برگشت زده باشن
ایشون با این کارشون اسمی جزء کلا--هبر-داری نمیشه روشون گذاشت .
بخوان همکاری نکن حتما حق کاربرام رو یه طور دیگه می گیرم تا فکر نکن راحت میشه پول ملت رو خورد .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)