-
September 8th, 2012, 01:52
عضو انجمن
پاسخ : فرانتورک چی شد ؟

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
شما انقد بیکاری که میری تاپیکارو میگردی سوتیای منو پیدا کنی نفعت از خراب کردنه من چیه ؟

مسئله ای که الان به ذهنم رسید
توهم زدید عزیز دل کاریشم نمیشه کرد نتونستم اینو جواب ندم
-
تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2012 01:52
# ADS
-
September 8th, 2012, 01:56
عضو جدید
کلا ایرانی ها تو منحرف کردن تایپیک ها تخصص خاصی دارن
موضوع اولیه تایپیک: فرانتورک چی شد ؟
موضوع نهایی تایپیک : فرانتورک هر چی شد مهم نیست بیا همدیگه رو تخریب کنیم
-
تعداد تشکر ها ازvatandl.net به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2012, 02:03
عضو جدید
شرمنده این موضوع رو دوبار دارم میگم !
هرکسی یه چیزی گفت برای خودش
دوستان بجای تو سرو کله زدن و پریدن به هم بیاین یه راه حل پیدا کنیم.
100 تا سرور هم داشته باشن 100x 125 حدود 13 ملیون باید خسارت بدن که مبلغ کمی نیست.
در هر صورت من و بقیه دوستان مال باخته این به ایمیلمونم جواب داده نمیشه
لطفا تمرکز رو روی گرفتن هزینه بگذارید ...
دیتا بر نمیگرده
با تشکر از همگی دوستان
-
تعداد تشکر ها از ealireza به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2012, 02:05

نوشته اصلی توسط
hosinaa
ادم خوبه یکم تو شرایط حساس و... دیگران رو درک کنه
مشکل پیش میاد منم سرور دارم از ایشون خداوکیلی فقط توضیح ازشون خواستم همین
گفت انتقال میدیم گفتم باشه ای پی ها رو بده سرور هم میگیرم مشکل چیزی بود بگید بنده کمک میکنم فقط الان قطع نشه تا انتقالات انجام بشه
تو ایران ابرو و اعتبار یکنفر راحت یکشبه میبرننن
همه رو درک میکنم و عذر خواهی میکنم دنبال این باشید که مشکل حل کنیم همه به اطلاعات و سرورهامون دستیابی داشته باشیم
موفق باشید
قربونه آدمه چیز فهم والا منم عین حرف شمارو به آقای پارسیان زدم گفتم اوکی مشکلی نداره من الان میخوام سرویس جدید سفارش بدم که این چند تا وی پی اس انتقال بدم (البته نگفته بود پنل بسته شده ) اما دیگه سایتشون بسته شد و ... ما موندیم و بی تکلیفی
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2012, 02:05
عضو جدید
عزیزانی که باهم مشکل دارند پیام خصوصی برای اینجور مواقع هست.بحث شما هیچ ربطی به تاپیک و به دیگر کاربران نداره.
اگر امکان داره مدیریت پست های غیر مرتبط رو پاک کنند.
-
تعداد تشکر ها ازHAMi به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2012, 02:06

نوشته اصلی توسط
babelirani
توهم زدید عزیز دل کاریشم نمیشه کرد نتونستم اینو جواب ندم
والا اگه این توهمه پس توهم چیه
شما رفتی 108 صفه تاپیک آقای موسوی جستجو کردی پست منو کشیدی بیرون که چی بجز اینکه منو جلوی شاید چارتا کاربم که این پسترو میبینه خراب کنی
-
-
September 8th, 2012, 02:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
قربونه آدمه چیز فهم والا منم عین حرف شمارو به آقای پارسیان زدم گفتم اوکی مشکلی نداره من الان میخوام سرویس جدید سفارش بدم که این چند تا وی پی اس انتقال بدم (البته نگفته بود پنل بسته شده ) اما دیگه سایتشون بسته شد و ... ما موندیم و بی تکلیفی
ایشون به بنده پاسخ دادن در همون ایمیل که ثبت کردند ovh.de سرورتون انتخاب کنید با یورو 2800 تومان و به حساب ایشون واریز کنید یا اینکه اگر تمدید یا خرید جدید داشتید قیمت جدید یا اختلاف قیمت پرداخت کنید سرورتون تحویل بگیرید
اگر نیاز به اطلاعات و ... دارید کمی صبر کنید احتمال 90% دیتاسنتر پنل ها رو باز کنه
چرا اینقدر بحث میکنی
خواهشن تمامش کنید خواهش میکنم
راه حل الان فقط شلوغ نکردن و صبر کردن هست تا جناب مبین پارسیان خودشون اعلان کنند .مطمئن باشید ایشون دست رو دست نذاشتن
و ثبت شرکت دارن یک شاکی میتونه ایشون رو دچار مشکل کنه پس واسشون مهم هست با این حرفهاتون جز کینه و تخریب سازی چیزی درست نمیکنید
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
تعداد تشکر ها ازhosinaa به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2012, 02:14
2باره سلام
دوستان چند تا سوال خیلی ساده باز برام پیش اومد :دی
الان چه کسی میخواد مسولیت سایت فرانتورک رو قبول کنه ؟! هاست ، دامین ، وی پی اس ها و سرور ها
کی میخوان یک جواب درست و حسابی بدند ؟
اطلاعات چی شد ؟ مگه وظیفتون نبود بکاپ داشته باشید ؟
-
تعداد تشکر ها ازali mohammad به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2012, 02:14
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hosinaa
ایشون به بنده پاسخ دادن در همون ایمیل که ثبت کردند ovh.de سرورتون انتخاب کنید با یورو 2800 تومان و به حساب ایشون واریز کنید یا اینکه اگر تمدید یا خرید جدید داشتید قیمت جدید یا اختلاف قیمت پرداخت کنید سرورتون تحویل بگیرید
اگر نیاز به اطلاعات و ... دارید کمی صبر کنید احتمال 90% دیتاسنتر پنل ها رو باز کنه
چرا اینقدر بحث میکنی
راه حل الان فقط شلوغ نکردن و صبر کردن هست تا جناب مبین پارسیان خودشون اعلان کنند .مطمئن باشید ایشون دست رو دست نذاشتن
و ثبت شرکت دارن یک شاکی میتونه ایشون رو دچار مشکل کنه پس واسشون مهم هست با این حرفهاتون جز کینه و تخریب سازی چیزی درست نمیکنید
عزیز ایشون به بنده گفتن فضا بک اپ میدن چون میدونستند سرور من اطلاعاتش زیاد هست و باید انتقال داده بشه.ولی فضا که ندادن هیچ دیگه جواب هم ندادن و سرور من قطع شد...من ساعت 11 شب از کجا هاست 1 تراباتی پیدا میکردم؟
ایشون میگن حل میشه اما اگه مثل قول دیشب بشه چی؟
گفتم سرور جدید بدید ..گفتن برید تو سایت ببینید!!!اخه کدوم سایت؟
-
تعداد تشکر ها از HAMi به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2012, 02:16

نوشته اصلی توسط
hosinaa
چرا اینقدر بحث میکنی
والا من تو همین پست http://www.webhostingtalk.ir/f41/579...tml#post536608 خودم و کشیدم کنار ایشون تو همین وضعیت اومد داخل یه تاپیک دیگه و در جهت خراب کردن یه جای دیگه شروع کرد به حرف زدن منم دیدم خیلی خیالش آسودست که تاپیک خودشو بیخال شده اومده اونجا گفتم مال خودشو آپ کنم ببینه اینور شاکی داره خودش
چشم من بحثرو جمع میکنم فقط واسم جالبه که بدونم نفع این آقا از خراب کردن من چیه
-