سلام دوستان
کسی با اطمینان می تونه بگه حداکثر سرعت اینترنت خانگی adsl (در تئوری و در عمل) چقدره؟
اگر در مورد سرعت متوسط در عمل هم ایده دارید (چه adsl و چه دایال آپ) دوست دارم بشنوم.
ممنون
سلام دوستان
کسی با اطمینان می تونه بگه حداکثر سرعت اینترنت خانگی adsl (در تئوری و در عمل) چقدره؟
اگر در مورد سرعت متوسط در عمل هم ایده دارید (چه adsl و چه دایال آپ) دوست دارم بشنوم.
ممنون
با سلام بستگی داره از کدوم شرکت تهیه می کنید.با تشکر
عزیز سوال اصلی من این بود که حداکثر سرعت adsl چقدره؟ اسم شرکت برام مهم نیست.
ADSL
400Kbit
بالاتر میشه تجاری بدون جواز - چیز میز دانشگاهی و این چرندیات نمیدن
ولی نت ماهواره ای را هم اگه حساب میکنی بگیر 10 مگ![]()
male man 1mb namahdoode mahi 10t midam sherkate dostame![]()
سلام
من شخصا تا1.5 مگ در ثانیه را تجربه کردم.
امابرای مدت کوتاه 4-5روز بود . که مثل اینکه اشکالی در شبکه بوده و پهنای باند من لیمیت نشده بود .
اما این از نظر عملی بود تازه از دستشون در رفته بود وگرنه کمتر کسی تو ایران همچین سرعتی داره
ولی از نظر تئوری مودم adsl خودم نوشته تا 300 مگ Data Transfer Rate: 300 Mbps از لحاظ عملیش دیگه بستگی داره به کشور و ...
کم بود سرعت اینترنت در ایران دست خود مسئولان هست هست اگر بخواند میتونند تا هر چه قدر که تقاضا باشه سرعت بالا بدند . و 100% خود ایران خواسته که رتبه جهانی ایران حتی از افغانستان هم کم تر باشه.
البته بگذریم که شما حتی سرچ هم بکنید میبیند که کشور افغانستان در خیلی چیز ها پیشرفت داره به زودی از ایران هم سر میشهالبته اگر به همین جهت پیش بریم
من adsl مخابرات گرفتم یک مگ (با ارائه کارت دانشجویی دادند)
سرعت دانلود به 600 می رسد خیلی خیلی راضیم اصلا هم حتی یک بار هم قطع نشده با این که در روز بالای 12 ساعت کار می کنم
یک خوبی دیگه نسبت به بقیه شرکت ها دارد حجم اضافه اش 2650 است که شرکت های دیگه خیلی بیشتره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)