-
March 23rd, 2012, 20:44
عضو جدید
پاسخ : هاست مورد نیاز سیستم وبلاگ دهی چقدره ؟ البته با شروع تبلیغات گسترده!
همه ی دوستان صحبت های عالی کردند و بهره بردیم اما پست دوم رو مطالعه کنید دوباره !
سرور ها با مشخصات زیر ارائه میشن:
Ram : 24GB ECC DDR3
HDD:2TB
Cpu : 8 هسته ای
DC:VersaWeb-usa و بسیار سرعت و پینگ عالی هست و واسه شروع فوق العاده است مه میتونم 100گیگ فضا رو بدم ماهیانه بهتون 70 هزار تومان اما نامحدود واقعی رو واسه کاره شما میتونم بدم 133تومان اما فقط این نیست سرور های دارای Clamv Scanner هستند آنتی دیداس و آنتی شل آپلودر به عبارتی explit scanner که اجازه آپلود شل و .. ویروس هارو نمیده و در 3 سرور مجزای دیگه روزانه بکاپ گیری میشه و از نظر رسیک امنیتی به 0 فوق العاده نزدیگه آپتیام ماه پیش 100 بوده این ماه شده 99.99/89 که این واستون خیلی فوق العادست ، در صورتی که به بکاپ هم نیاز پیدا کنید در عرض چند دقیقه تیم پشتیبانی تحویل میده . با تشکر
راستی وب سرور لایت اسپید هست
ویرایش توسط ZarinServer : March 23rd, 2012 در ساعت 20:47
امضا بلد نیستم انگشت میزنم
-
تعداد تشکر ها از ZarinServer به دلیل پست مفید
-
March 23rd, 2012 20:44
# ADS
-
September 6th, 2012, 13:31

نوشته اصلی توسط
ZarinServer
دوسته عزیز من میتونم واسه 1 ماه اول کارتون یک هاست فوق العاده بدون محدودیت دانلود و آپلود + فضا نامحدود مناسب برای سرویستون ماهانه 70تومان اما پیشنهاد میکنم به کاربراتون فضا ندید واسه شروع البته واسه وقتی که 50000 کاریر توسنتید جمع کنید حتما باید برید سرور اختصاصی بگیرید چون اون موقع دیگه رو هاست جواب نمیده اما اگه خوب بتونید تبلیغ بگیرید درآمدتون عالی میشه | اما کلا بلاگ دهی بدرد نمیوخوره جون الات 100تا سایت بلاگ دهی هست و کاره همرو را میندازه همه الان دنبال ساتو هسات و .. هستند
موفق باشدی
این ساتو هسات چیه میشه بگید
-
-
March 22nd, 2013, 22:31
سلام
به هيچ عنوان از هاست اشتراکی استفاده نکن حتی برای شروع
سرور مجازی جواب میده از رم 512 و با هارد 50گیگ شروع کن و بعد ارتقاش بده
-
-
March 23rd, 2013, 01:04
عضو جدید
دوست من تایپیک مال عهد بوقه هااااااااااااا
-
-
March 23rd, 2013, 02:16
عضو انجمن
دوست من تایپیک مال عهد بوقه هااااااااااااا
بله ما اينجا دوستان علاقه مند به باستان شناسي و مرمت آثار باستاني در شاخه تاپيك هاي دوره اول هخامنشيان زياد داريم
-