فکر میکنم همکاران دیگه این مورد رو پوشش دادند. ولی کمی بیشتر روی یک سری موارد تاکید میکنم
هر شرکتی بعد از کار کردن با یک شرکت دیگه رابطه تجاری محکمی ایجاد میکنه که طبیعتا این رابطه بعضا بلند مدت و شکست ناپذیر هست و به شکل پارتنرشیپ در میاد (حکایت مشتری قدیمی)
شرکت های بزرگ تر میزبانی به جهت اینکه تمرکز روی کیفیت دارند و نه قیمت نیاز به سرویس ها و پیشتیبانی بیشتری دارند. پشتیبانی فنی یکی از این شاخص ها هست. امنیت یکی دیگه از این فاکتور ها هست.
بطور مثال، اکثر مشترکین شرکتی مثل پارس دیتا شرکت های تجاری، دولتی و ... هستند که از سرویس ایمیل استفاده میکنند. حالا اگر آی پی های دیتاسنتری مثل هتزنر به دلیل اسپم یا هر نوع سوء استفاده دیگه ای black list شده باشه طبیعتا مشکل ارسال ایمیل وجود خواهد داشت. با توجه به تفاهم نامه های جدید هم Listing service ها دیگه صرفا آی پی رو لیست نمیکنند و کل بلوک /24 رو ابتدا لیست میکنند و اگر از مرز 1% کل تخصیص بگذره کل بلوک تخصیص یافته رو لیست میکنن. کمترین میزان تخصیص /21 هست که میشه 2000 آی پی. این یک فاجعه هست برای شرکتی که کار میزبانی می کنه و مشترکینش.
تعریف شما رو از authority بودن این انجمن قبول ندارم چرا که این انجمن وقتی authority خواهد بود که افرادی که تخصص بیشتری دارند و یا نمایندگان شرکت های بزرگتر هم اینجا حضور داشته باشند. تراکنش مالی هیچ کدوم از این شرکت هایی که در این انجمن هستند شاید به سالی 100 میلیون تومان نرسه. این authority ایجاد نمیکنه. اکثر کاربران این انجمن فروشنده و واسطه هستند و خودشون صاحب سرمایه و تخصص مرتبط نیستند.
در مورد امروز و فردا بحث من تخمین و پیشبینی آینده نبود. بلکه روند مثال سیاسی/اقتصادی/کیفی و ... باعث میشه که انتخاب افراد در گذر زمان تغییر کنه.