نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 27

موضوع: چرا از جایی غیر از OVH/Hezner سرور می خرید؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Hostpolis آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    4,763
    تشکر تشکر شده 
    1,678
    تشکر شده در
    961 پست

پیش فرض پاسخ : چرا از جایی غیر از OVH/Hezner سرور می خرید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط rsm نمایش پست ها
    ممنون می شوم این موارد رو باز کنید چون اینها دقیقا محل سوال هستند:

1. چرا نمی گیرند؟
    2. خب فاکتورهای مهمی که این دو تا درش ضعف دارند چیست؟
    3. این فوروم یک اتوریته در زمینه هاستینگ ایرانی است درست مثل خیابان جمهوری که اتوریته در محصولات الکترونیکی است! اینکه این دو هاستینگ در اینجا مطرح هستند ایرادی بر این دو نیست. اینکه شرکت های بزرگ میزبانی وب در ایران چکار می کنند ربطی به این تاپیک ندارد. سوال من از اعضای این فروم است نه مشتریان پولدار شرکت های بزرگ ایرانی.
    4. من درباره امروز سوال می کنم نه درباره آینده نامعین.
    فکر میکنم همکاران دیگه این مورد رو پوشش دادند. ولی کمی بیشتر روی یک سری موارد تاکید میکنم

هر شرکتی بعد از کار کردن با یک شرکت دیگه رابطه تجاری محکمی ایجاد میکنه که طبیعتا این رابطه بعضا بلند مدت و شکست ناپذیر هست و به شکل پارتنرشیپ در میاد (حکایت مشتری قدیمی)
    شرکت های بزرگ تر میزبانی به جهت اینکه تمرکز روی کیفیت دارند و نه قیمت نیاز به سرویس ها و پیشتیبانی بیشتری دارند. پشتیبانی فنی یکی از این شاخص ها هست. امنیت یکی دیگه از این فاکتور ها هست.
    بطور مثال، اکثر مشترکین شرکتی مثل پارس دیتا شرکت های تجاری، دولتی و ... هستند که از سرویس ایمیل استفاده میکنند. حالا اگر آی پی های دیتاسنتری مثل هتزنر به دلیل اسپم یا هر نوع سوء استفاده دیگه ای black list شده باشه طبیعتا مشکل ارسال ایمیل وجود خواهد داشت. با توجه به تفاهم نامه های جدید هم Listing service ها دیگه صرفا آی پی رو لیست نمیکنند و کل بلوک /24 رو ابتدا لیست میکنند و اگر از مرز 1% کل تخصیص بگذره کل بلوک تخصیص یافته رو لیست میکنن. کمترین میزان تخصیص /21 هست که میشه 2000 آی پی. این یک فاجعه هست برای شرکتی که کار میزبانی می کنه و مشترکینش.

تعریف شما رو از authority بودن این انجمن قبول ندارم چرا که این انجمن وقتی authority خواهد بود که افرادی که تخصص بیشتری دارند و یا نمایندگان شرکت های بزرگتر هم اینجا حضور داشته باشند. تراکنش مالی هیچ کدوم از این شرکت هایی که در این انجمن هستند شاید به سالی 100 میلیون تومان نرسه. این authority ایجاد نمیکنه. اکثر کاربران این انجمن فروشنده و واسطه هستند و خودشون صاحب سرمایه و تخصص مرتبط نیستند.

در مورد امروز و فردا بحث من تخمین و پیشبینی آینده نبود. بلکه روند مثال سیاسی/اقتصادی/کیفی و ... باعث میشه که انتخاب افراد در گذر زمان تغییر کنه.
    SYNAPTI.CA - World's Localhost
    نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
    دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا

2. تعداد تشکر ها ازHostpolis به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)