با اجازه جناب Hostpolis
1. چون کیفیت سخت افزار و ساپورت مناسی ندارند.
( من مدتی برای یکی از شرکت های که جزو 10 تا شرکت هاستینگ هست کار میکردم . مشکلی برای سرور hetzner پیش اومد و نیاز به KVM بود 14 ساعت بعد KVM تحویل دادند)
از نظر سخت افزار هم جای بحثی نیست.
مهمترین اولویت این دیتاسنتر قیمت ارزون سرورها هست
با بخش فروش http://www.colt.net در مورد خرید سرویسی بحث داشتم و دقیقا به مسئله هتزنر اشاره شد و فرمودند ما هتزنر رو دیتا سنتر حساب نمیکنیم.
هاستینگ ارزش ریسک کردن نداره
وقتی سرور ی با هارد 5400 rpm میگیرید هاردی که شاید برای سیستم خود هم نگیرید .
ایا توقع دارید کیفی مناسبی داشته باشه؟
2. فاکتور ها مهم که این دو ضعیف هستند:
الف) مهم ترین فاکتور ساپورت هست
ب) سخت افزار نا مناسب
امروز وقتی نیاز به سرورهای ****** و **** هست و کاربر اپتایم بالایی مدنظرش نیست
قطعا این دو دیتاسنتر بهترین انتخاب هست.
فکر میکنم همکاران دیگه این مورد رو پوشش دادند. ولی کمی بیشتر روی یک سری موارد تاکید میکنم
هر شرکتی بعد از کار کردن با یک شرکت دیگه رابطه تجاری محکمی ایجاد میکنه که طبیعتا این رابطه بعضا بلند مدت و شکست ناپذیر هست و به شکل پارتنرشیپ در میاد (حکایت مشتری قدیمی)
شرکت های بزرگ تر میزبانی به جهت اینکه تمرکز روی کیفیت دارند و نه قیمت نیاز به سرویس ها و پیشتیبانی بیشتری دارند. پشتیبانی فنی یکی از این شاخص ها هست. امنیت یکی دیگه از این فاکتور ها هست.
بطور مثال، اکثر مشترکین شرکتی مثل پارس دیتا شرکت های تجاری، دولتی و ... هستند که از سرویس ایمیل استفاده میکنند. حالا اگر آی پی های دیتاسنتری مثل هتزنر به دلیل اسپم یا هر نوع سوء استفاده دیگه ای black list شده باشه طبیعتا مشکل ارسال ایمیل وجود خواهد داشت. با توجه به تفاهم نامه های جدید هم Listing service ها دیگه صرفا آی پی رو لیست نمیکنند و کل بلوک /24 رو ابتدا لیست میکنند و اگر از مرز 1% کل تخصیص بگذره کل بلوک تخصیص یافته رو لیست میکنن. کمترین میزان تخصیص /21 هست که میشه 2000 آی پی. این یک فاجعه هست برای شرکتی که کار میزبانی می کنه و مشترکینش.
تعریف شما رو از authority بودن این انجمن قبول ندارم چرا که این انجمن وقتی authority خواهد بود که افرادی که تخصص بیشتری دارند و یا نمایندگان شرکت های بزرگتر هم اینجا حضور داشته باشند. تراکنش مالی هیچ کدوم از این شرکت هایی که در این انجمن هستند شاید به سالی 100 میلیون تومان نرسه. این authority ایجاد نمیکنه. اکثر کاربران این انجمن فروشنده و واسطه هستند و خودشون صاحب سرمایه و تخصص مرتبط نیستند.
در مورد امروز و فردا بحث من تخمین و پیشبینی آینده نبود. بلکه روند مثال سیاسی/اقتصادی/کیفی و ... باعث میشه که انتخاب افراد در گذر زمان تغییر کنه.
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
هدف باعث میشه که سمت نشانه گیری مشخص بشه
شما قراره با بهترین هزینه سرویس به مشتریان ارائه بدید
شما قراره بهترین کیفیت هاستینگ را ارائه بدید
شما قراره بهترین پینگ نصبت به ایران داشته باشید
شما قراره به شرکتهای دولتی سرویس دهی کنید
آیا جواب همه این بهترین ها به عنوان مثال سافت لایر است؟
shidserver.com
@shidserver
در صورتیکه مخاطب شما من هستم باید عرض کنم که بنده هیچ گونه جهت گیری نسبت به هیچ دیتاسنتری نکردم چرا که اول از همه به نفع شخص خودم نیست.
مواردی که شما مطرح میکنید اصولا در تناقض هست.
هر شرکتی (هتزنر یا سافت لیر) بازار هدف و مارکت سگمنت داره. در قسمت اول و دوم عرایضم عنوان کردم که هتزنر و OVH برای budget service هستند و Softlayer و امثالهم برای midmarket. شرکت هایی مثل rackspace هم برای enterprise مارکت.
بنابراین بهترین کیفیت (اینترپرایز) با بهترین هزینه (budget) جمع بسته نمیشه.
پینگ هم شاخص مهمی نیست مگر برای streaming application یا game server که بیشتر روی UDP کار میکنند.
صاحب پست علت عدم انتخاب رو سوال کردند و نه دلیل انتخاب دیتاسنتری مثل سافت لیر رو.
امیدوارم صحبت هام کمی واضح تر شده باشه.
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
دقیقا
همه صحبت های شما تایید میشه
دقیقا هر کاری و هر مشتری یک خواسته از سرویسی که تهیه میکنه میتونه داشته باشه برای همین مورد است که صدها دیتاسنتر وجود داره
و هر کس بسته به نیاز و شرایط موجود تصمیم به یک انتخاب میگیره
گاهی برخود پرسنل و ساپورت برای یک مشتری از همه موارد دیگه مهمتر است و در برخی موارد قوانین دیتاسنتر و محل باعث انتخاب میشه و ...
بطور مثال بنده بیشتر تمایل دارم با شما همکاری در کانادا داشته باشم تا با iweb هر چند مقداری تفاوت بین کیفیت ها وجود داشته باشد
تصور بنده هم این بود که چرا دیتاسنتر هتزنر یا ovh را با توجه به افر های وسوسه کننده انتخاب نمیکنید
با چرا با این آفر ها این دو دیتاسنتر را انتخاب نمیکنید معادل باشه
که دلیلش میتونه تفاوت خواسته ها از یک دیتاسنتر باشه
shidserver.com
@shidserver
با سلام خدمت شما...
پاسخ شما خیلی ساده هست - البته این پاسخ از دید علمی و فنی نیست ...بحث از لحاظ علمی و فنی رو سایر همکاران تا حدودی اشاره داشتند و در صورت نیاز خودم هم اشاره خواهم داشت.
دلیل : جایی که ارزون باشه (و همه تازه کارها از اون جا سرویس بگیرند) ... جای شرکت های بزرگ نیست !...
اصلی ترین دلیل انتخاب کاربران این انجمن برای این 2 دیتاسنتر فقط و فقط و فقط برای اولین بار بحث قیمت هست و بس ! زیرا 95% تازه کار هستند و قیمت اصلی ترین فاکتور هست...
همونطور هم که می بینید در این انجمن تعداد فروشنده ها به صورت تصاعدی داره از خریدارها بیشتر میشه !!!
بازار برای VPSهای ارزون قیمتی که فقط فاکتور قیمت مهم هست و صرفا برای اکانت=_ینگ مورد استفاده هست اشباع شده
در مورد Hetzner که اصلا حرف نمیزنم !!!! دیتاسنتری هست که بیش از 50% سرورهاش در اجاره ایرانی هست ...و خود همین این سوال رو ایجاد میکنه که چرا افرار غیر ایرانی کمتر این دیتاسنتر رو انتخاب می کنند ؟
پاسخ :
در وب سایت Web Hosting Talk - The largest, most influential web hosting community on the Internet اسم Hetzner رو سرچ کنید ...
من برخی نتایج رو تا صفحه 10 براتون میزارم...
Hetzner changing HDD's from Faulty to Faulty ones - Web Hosting Talk
Hetzner lost my server! - Web Hosting Talk
Review Hetzner Datacenter - Web Hosting Talk
My hetzner experience - Web Hosting Talk
Packet loss on hetzner vServer kvm - Web Hosting Talk
etzner's support goes worst extremely - Web Hosting Talk
Alternative to Hetzner and OVH - Web Hosting Talk
Bad Hetzner Support - Web Hosting Talk
Server going offline everyday. Hetnzer support is not helpful. Any ideas? - Web Hosting Talk
Yet another Hetzner review - Web Hosting Talk
در لینک آخر، ابتدای متن جالب هست !
سرورهای Hetnzer کلاس Desktop هستند ... به همین دلیل اصلا من اسم سرور رو برای مواردی که این شرکت ارائه میکنه قبول ندارم ! فضایی هم که در اون سرور نباشه اسم دیتاسنتر نمیشه روش گذاشت ! (البته به تازگی 2 مورد Server از نوع E3 اضافه کرده !)Mine was a true love story just a few days ago, but now is a story of mixed feelings, I'm a bit confused. Everything was really good until I desperately needed support for the first time in 8 months from Hetzner
به صورت کلی ریشه تفاوت کلاس سرور و دسکتاپ به دلیل زمان و فشاری هست که روی سیستم وارد میشه...به همین دلایل این 2 کلاس متفاوت هستند...
سرورها می بایست 24 ساعته 7 روز هفته و 365 روز سال در دسترس باشند...که خود این واقعا کیفیت بالایی رو می طلبه ...
شرکت Hetzner از پردازنده های Desktop، مادرردهای ASUS برای کاربرد خانگی و از همه موراد فاجعه بار تر هاردهای Desktop که اغلب موارد 5400 rpm هستند استفاده میکنه ... !
کامپیوتر خانگی ماکسیموم 8 ساعت ...نه 12 ساعت ....نه 18 ساعت در روز روشن هست ! اصلا فرض کنیم 24 ساعت....اما در این 24 ساعت داره چه کاری انجام میده ؟ کاربران این انجمن که اکثرا کارشون این هست و روزانه 18 ساعت پای کامپیوتر هستند....90% کارشون مرور وب هست و اتصال به RDP...شب ها هم مثلا میزارن برای دانلود !
در نهایت بعد از هر اتفاقی ....در صورت ایجاد مشکل برای هر قطعه (به غیر از هارد دیسک) یه هر شکل یا با تعمیر ....یا جایگرینی مشکل حل میشه ...دان تایم سیستم شما اهمیت چندانی نداره !
اگر هارد هم در بدترین حالت بسوزه ....90% مواقع اطلاعات ارزش حیاتی ندارند...
اگر هم مهم باشه ...فقط شخص استفاده کننده متضرر میشه نه کس دیگه !
اما همه این سوالات و شرایط رو بر روی سرور در نظر بگیرید ...
آیا واقعا جای ریسک وجود داره ؟!
امیدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم.
ویرایش توسط HyperServer : September 5th, 2012 در ساعت 23:22
یک دلیل هم هست که من میگم :
بعضی ها هستند که ممکنه از ovh و ht سرور داشته باشند
و برای بالا بردن راندمان کارشون از جاهای دیگه هم بگیرن
پس برای تجارت بهتر باید از جاهای دیگه هم بگیرن
حالا مزیتش نسبت به سرور های برخی از دیتاسنتر های شخصی این هستش که هر 2 ماه یک بار نمیگن شبکه جدید داریم و تمامی سرور ها باید منقل شه و آی پی ها تغییر میکنن !
پهنای سرور های او وی اچ فکر نکنم از دیتاسنتر های دیگه کم باشه تستی که بنده روی دانلود تست فایل داشتم بیشتر از 50 مگابایت در ثانیه تونستم جواب بگیرم
نوع سخت افزار هم فکر نکنم زیاد بد باشه ! سرور های سوپر میکرو هستش که بیشتر ارائه دهنده های کلو مثل بعضی ها از اون استفاده میکنن !
به نظر من آپتایم عالی , شبکه کاملا اتوماتیک , پورت بسیار قوی , پینگ پایین از مزیت های دیتاسنتر او وی اچ هست حالا هر کی هر چی میخواد بگه اونی که مصرف کننده هست متوجه هستش
در ضمن اگر افت کیفیت روی برخی از سرور های او وی اچ هست دلیل بر اینه که دوستان 100 تا وی پی اس بار کردن روی یک سرور
موفق باشید
فکر کنم مباحث کلی را دوستان مطرح کردند.
متاسفانه اساسی ترین مشکل Hetzner استفاده از سخت افزار نامناسب هست.
به طور مثال:
مورد دوم شبکه نامناسب این دیتاسنتر هست.یادمه یه زمانی اصلا نمیشد روی نتورک این دیتاسنتر مجازی سازی برپا کرد.کد:http://www.webhostingtalk.ir/f34/57810/index2.html
پشتیبانی هم که در حد افتضاح هست.
OVH هم تا حدودی مثل همین دیتاسنتر هست.
من واقعا موندم این دوستان چطوری VPS با ۹۰۰۰ تومان یا کمتر ارائه میکنند !!!
سیستمی که زیر بار مجازی سازی میره مگه میشه که هاردش ساتا با rpm اینقدر کم باشه؟ تازه حالا فرض کنید Raid Controller ای هم در کار نباشه !!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)