-
September 3rd, 2012, 06:45
عضو دائم
-
-
September 3rd, 2012 06:45
# ADS
-
September 3rd, 2012, 07:33
عضو انجمن
پاسخ : نظر درباره ی hostmonster ، کسی با این هاستینگ کار کرده ؟
اگر امنیت مد نظرتونه از یکی از دوستانی که داخل انجمن هست بگیرید
البته نه سرویسی که قیمتش پایینه
قیمت معقول با آپتایم بالا
از همه بهتره
شرکت داده پرداز پایا (مسئولیت محدود)
www.payahosting.ir
تخفیف 30 درصدی با ارسال تیکت به واحد فروش 30 درصد تخفیف بگیرید تو خرید هاست
-
تعداد تشکر ها از payahosting به دلیل پست مفید
-
September 3rd, 2012, 14:17
عضو جدید
دوست عزیز تمومه اون نامحدودی هایی که میبینید به جای جاش محدود میشه کافیه یکم فشار بیارید به سرور..
-
تعداد تشکر ها از lover_irani به دلیل پست مفید
-
September 4th, 2012, 05:25
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
lover_irani
دوست عزیز تمومه اون نامحدودی هایی که میبینید به جای جاش محدود میشه کافیه یکم فشار بیارید به سرور..
خب اینو که میدونم ، من الان از دو سرور برای دانلود استفاده میکنم ، که تقریبا رو هر کدوم ۲۰۰ گیگ فایل هست ...
با پشتیبانی این هاستینگ صحبت کردم و گفتن ، مشکلی از نظر فضا نیست و ما شما رو تا جایی که بتونیم ساپورت میکنیم !
فقط به لیچ حساس اند ... که اونم مهم نیست ، حالا به نظر شما ، این هاستینگ تا چه زمانی من مشتری رو پشتیبانی میکنه ؟ :|
ویرایش توسط OmidX : October 29th, 2012 در ساعت 12:34
-
-
September 4th, 2012, 06:29
سلام.
در قوانین همه شرکت های هاستینگی که هاست unlimited ارائه می کنند این مورد ذکر شده که store کردن فایل ها به صورت offline مجاز نیست.
در نتیجه شما نمی تونید به صورت یک هاست دانلود از این هاست ها استفاده کنید و در غیر این صورت حساب کاربری شما مسدود و فایل ها حذف خواهد شد و هزینه ای هم به شما پس داده نمی شود.
پیشنهاد می کنم قبل از اینکه از دیدن قیمت ها خیلی خوشحال بشید، با خواندن قوانین این شرکت ها کمی بیشتر به پولتون اهمیت بدید.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از AvestaNetworks به دلیل پست مفید
-
September 4th, 2012, 22:10
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
AvestaNetworks
سلام.
در قوانین همه شرکت های هاستینگی که هاست unlimited ارائه می کنند این مورد ذکر شده که store کردن فایل ها به صورت offline مجاز نیست.
در نتیجه شما نمی تونید به صورت یک هاست دانلود از این هاست ها استفاده کنید و در غیر این صورت حساب کاربری شما مسدود و فایل ها حذف خواهد شد و هزینه ای هم به شما پس داده نمی شود.
پیشنهاد می کنم قبل از اینکه از دیدن قیمت ها خیلی خوشحال بشید، با خواندن قوانین این شرکت ها کمی بیشتر به پولتون اهمیت بدید.
با تشکر.
من قوانین شون رو خوندم عزیز ... حرف شما کاملا درسته ...
اما دو سایت ایرانی از این هاستینگ به عنوان هاست دانلود استفاده میکنند ، که حجم فایل هاشون بالای ۲۰۰ گیگ ه ...
-
-
September 4th, 2012, 22:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
OmidX
من قوانین شون رو خوندم عزیز ... حرف شما کاملا درسته ...
اما دو سایت ایرانی از این هاستینگ به عنوان هاست دانلود استفاده میکنند ، که حجم فایل هاشون بالای ۲۰۰ گیگ ه ...
میشه اسم اون 2 سایت رو بگید؟!!!! خیلی عجیبه آخه! اگه نمیتونید عمومی بگید، پ.خ کنید لطفاً، کنجکاوم واقعا.
-
تعداد تشکر ها از sina_mech به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2012, 12:19
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sina_mech
میشه اسم اون 2 سایت رو بگید؟!!!! خیلی عجیبه آخه! اگه نمیتونید عمومی بگید، پ.خ کنید لطفاً، کنجکاوم واقعا.
برای شما پ.خ شد ... لطفا پابلیک نکنید ... چون شاید درست نباشه ...
-
-
September 5th, 2012, 20:52

نوشته اصلی توسط
AvestaNetworks
سلام.
با تشکر.
بله ایشنون درست میگن .. برای یکی از دوستان بنده رو حذف کردن .. خاستین اطلاعات بیشتر پ.خ بدین
-
تعداد تشکر ها از sadegh74 به دلیل پست مفید
-
September 6th, 2012, 03:51
عضو انجمن
این شرکت یادمه به نوعی خودشو خواهرخونده ! BlueHost قبلا معرفی کرده بود
چندین سال پیش
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید