دوست عزیز درسته من تازه توی این انجمن ثبت نام کردم ولی می فهمم نباید اینجا درخواست بدم در مورد چیزیم که گفتیدبگم شما به قیمت نگاه نکن بگرد سرور با کیفیت پیدا کن من خودم دیدم سرور رم 1گیگ در حد رم 128 مگ هم کار نداده قیمت بی دلیل ارزون نیست
در قسمت فروش که چیزی نمیشه ارسال کرد !
ذر ضمن بنده خریدارم نه فروشنده !
والله دوستان همه فقط میگن در بخش مربوطه تاپیک بزنید آفر بدیمدوس
دوستان دقت کنید ایشون سوال کردند که جایی میشناسید قیمت بهتر و کیفیت بهتر داشته باشه ؟
شما با این سوال میخواید بگید
بفرمائید از ما بخرید طبق این آفر ؟
----------------
در جواب استارتر تاپیک عرض کنم که
عزیز شاید 6 ماه پیش یا 8 ماه پیش میگفتید رم 2 گیگ 21 تومان میگفتیم ای شاید طرف میخواد فقط خرج سرورش در بیاد چون حدودا مثل سرورشون 200 در میومد
اما امروز که همان سرور 200 تومن 500 تومن در میاد چون ارز کشور ما خیلی رفته بالا این قیمت اصلا امکان ندارد مگر oversell 100% که به درد نمیخورد.
2 گیگ 21 تومن خیلیه ها
الان مثل ما رم 512 میدیم حدود 22 تومن تفاوت قیمت را نگاه کنید.(فکر کنم اولین فکر تو ذهن شما اینه که اوه اوه چه گران فروش هستند)
تمام فاکتورها را قبل از تفکری برسی کنید.
--------------------
راستی فکر نکنم با سرور 32 گیگ رم هم بتوانید فیلم را درست بیاین اسکرین شات بگیرید مگر این که سرعت نت خود زیاد باشه(به سرعت نت شما بستگی داره بیشتر تا سرعت سرور یه سرور رم 512 یا 1 هم فیلم اجرا میکند)
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
اینحا فروش ممنوع هستش. ولی با این قیمت رم سرور خیلی بالا باید باشه که این قیمت داره میده. البته گرون بودن دلیل بر کم بودن رم سرور نیست باید طرفو بشناسید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)