نقل قول نوشته اصلی توسط afshinh نمایش پست ها
فکر میکنم شما دچار توهم مات شدین! تیز هاست که مشکلی نداره همچنان داره سرویس ارائه میکنه خرید هاست, فروش هاست, میزبانی, هاست رایگان, نمایندگی هاست, فروش VPS

والا سایت زدن که زیاد کار سختی نیست! یه cms میخواد دیگه الان هرکی بلا نصبت شما از مادرش قهر میکنه میاد سایت میزنه قبلا خوانندگی بود حالا شده سایت زدن وقتی میبینه نمیتونه مدیریت کنه تو سایت میزنه فروشی! و میره سر وقت یه موضوع دیگه که اینجوری تعدادشون میشه 12 تا !!!

مهم مدیریت و سئو سایت هست که پا بر جا بمونه هست

شما اگه ادمین وب سایت هستید توصیه می کنم اول برید طرز گفتارتون درست کنید شما از اول تاپیک داری با توهین و تمسخر صحبت میکنی

با این قیمت کسی سرویس نداره اینجا

مگه نمیگید بهتون پ خ دادن خوب از همون بگیرید دیگه چرا تاپیک کش میدین!!!

مدیرا باید به جای بن کردن سر آفر دادن مثلا تو بخش آموزشی! با چنین افرادی برخورد کنن! مدیرا کجان؟
تیز هاست مشکل نداره شما 2 روزه ائومدی رو کار ظاهرا این دوستمون جزو هاستینگ های تازه کاره من 4 سال پیش باهاش کار میکردم
خودم ازش شکایت کردم و همچنین چند نفر خودم ازش شکایت کردم سایتش یه مدت جم شد فقط یه ایمیل بود تازه چند ماهه قالب زده اورده بالا

الان بلا نصبت شما هرکی از مادرش قهر میکنه اظهار نظر میکنه برو به تیز هاست بگو سامان downloadtak.com رو میشناسی بهت میگه
والا ما سایتی رو نفروختیم جز یک بار بقیه ازاد شده چند تا از اون دامنه ها ازاده صبت کن بلا نصبت شما سگ خورد

من با هر کس در شن ادبیات خودش رفتار میکنم. اینجا شما 2 روزه با تیز هاست کار میکنی جانم

برو هر وقت سابقت تو نت به 3 سال رسید بیا بگو من به چند من.

من تو تاپیک قبلی زدم هاست گرفته شده عزیزم دوستان لطف دارن مثل شما کامنت میدن گفتیم بی پاسخ نمونه دلشون بشکنه.