ممنون جناب محسن بابت راهنمایی دقیق تون
ایا این سیستم راهنمای کلی چیزی داره که برای ابتدای کار مطالعه کنیم
ممنون
ممنون جناب محسن بابت راهنمایی دقیق تون
ایا این سیستم راهنمای کلی چیزی داره که برای ابتدای کار مطالعه کنیم
ممنون
صفحه دیگه سفید نمیشه و میره برای ثبت اون قسمت که روش پرداخت رو انتخاب میکنم بعد چند لحظه صفحه سفید میشه بعد که ریفرش میکنم پول کم شده ولی تو پنل رد ردرسیلرثبت نشده
تنظمات توی ردرسیلر بر روی پیش سفار هست اتقاقی یک با ثبت شد!
ببخشید من الان وقتی میرم برای ثبت یک سفار هست اون بالا تو تصویر نگاه کنین ایم چجوریه ؟
فکر کنم فایل ماژول رو باز کنین و ترمینال ایدی و کد رو وارد کنین و سیو کنید بعد به درگاه ها اضافه کنیددر مورد پرداخت آنلاین پاسارگاد هم میشه بگین api چی میشه برا ادد کردن تو سایت .
ویرایش توسط B.Z : September 3rd, 2012 در ساعت 02:20
redreseller بخش فنی شون رایگان براتون تنظیم می کنن.
پرداخت ها رو متاسفانه راجع به تنظیماتش اطلاعاتی ندارم (برای پاسارگاد رو خودشون نصب کردن برام) باید از خودشون بپرسید فقط زرین پال رو می دونستم که آموزشش رو تو یکی از پست ها دادم.
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
برای خرید کلیک کنید
دوره پرداخت رو 12 ماهه (یک سال) انتخاب کنیدببخشید من الان وقتی میرم برای ثبت یک سفار هست اون بالا تو تصویر نگاه کنین ایم چجوریه ؟
برای خرید کلیک کنید
جناب محسن
ممنون به خاطر کمکی که میکنید
من هم اینجام تا مشکلاتم رو یکی یکی حل کنم
این صفحه رو ببینید
عصرنت | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامنه | دومین | سروراختصاصی | سرور مجازی
و حالا این صفحه رو ببنید
عصرنت | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامنه | دومین | سروراختصاصی | سرور مجازی
متوجه تفاوت شدید
حالت سطر و ستونی برعکسه
من اومد سرویس دامنه بین الملیی رو ایجاد کردم و برای هر پسوند یه محصول اضافه کردم
من میخوام مثل سایت اصلی باشه
دوستان من کلا شانس ندارم زرین پال وصل شد پرداخت که انجام میشه برمیگرده کاربر از سایت خارج میشه و باید وارد بشه دوباره ولی افرایش انجام میشه
پ.ن فکر کنم مشکل از اینجا هست انجام بدین حل میشه
فایل زرین پال رو باز کنین
خط 12 ادرس سایت رو بدن www وارد کنین حل میشه
ویرایش توسط B.Z : September 3rd, 2012 در ساعت 23:05
ليست كامل api هاي آماده چه رايگان چه با هزينه و ماژولهاي اين سيستم رو ميشه بگيد و اينكه كجا ميشه اونها رو ديد
والا اطلاعات بنده هم مختصر هست و تجربی هست.
موارد جزیی در تخصص من نیست چون سیستم توسط گروه دیگه ای نوشته شده و پشتیبانی شده .
قرار بود سایت پشتیبانی اون فعال بشه که فعلا خبری نیست.
با خود گروه سازنده در ارتباط باشید شاید با پرداخت هزینه جزئی براتون نصب و کانفیگ اولیه رو انجام بدن.
برای خرید کلیک کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)