نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: تحریم جدی آمریکا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

21 پاسخ : تحریم جدی آمریکا

نقل قول نوشته اصلی توسط woshka نمایش پست ها
    به این دیگه میگن چرند اساسی
    اراده کنن ir. رو میبندن
    بهترین ذاه اینه مه آدرس آمریکه تو اطلاعاتت بدی
    همینو بس
    ساده و آسان

---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------

آره
    دایرکت آی تو آمریکا هم دفتر داره
    من امروز به دارکت آی گفتم مارو شما هم تحریم می کنین یا نه
    در جواب گفت
    no we do not put any restriction
    ولی دروغ میگه و اگه بهشون دستور بدن حتما تحریمو اذیت می کنن

+91 (22) 3079 7676
    Tel (USA): +1 (415) 236 1970
    Tel (UK): +44 (20) 7183 2151

Fax (USA): +1 (231) 309 7142
    Fax (UK): +44 (20) 7183 2152
    تازه از آپی شون هم whois بگیر میبینی رو آمریکا هستش پس تابع قوانین آمریکا باید باشه

شما چرا لقمرو دور سرتون میچرخونید
    کسی که پول رو میده با پی پل یا هرچی یه شخص خارج از ایرانه چون مسلمه که نمی تونید با بانک ملت و یا ملی عضو شتاب پول بدید که
    آدرس ها رو به آدرس اون بزنید یا یه آشنا تو آمریکا که خیالتون از همه چی راحت بشه

عزیز جون اونا که بلا نسبت ... نیستن سه سوت از ای پی میفهمن کی اومده تو پنل دامین از کجا اومده . اصلا خیلی از سایت های فروش دامین با ای پی ایران باز نمیشه که بخوای اصلا وارد سایت بشی گو دادی دامین چیپ و.... چند تای دیگه . حالا هندی ژاپنی و نداره شرکت تو امریکا هستش و باید قوانین امریکا رو رعایت کنه چطور ما از افغانی ها میخوایم قانون ایران رو رعایت کنن خوب اونها از شرکت های خارجی میخوان قانون رو رعایت کنن و قانون هم میگه هر گونه تجارت با مردم و شرکت های ایرانی ممنوع هستش البته ( رزدیت ایران ) جمله خارجیش هم میشه این

US companies are banned from doing business with companies or people in Iran
    حالا بازم مشکل داری یه نامه بزن به اوباما بگو جون مادرت ما رو تحریم نکن ما حسابمون جدا هستش و یک هاست فروشی بیش در ایران نیستیم و کاری با سیاست نداریم و... شاید قبول کنه اخه حاج حسین اوباما بچه خوبیه .

بازم ممیگم به عنوان کی که مدت زیادی هست با این خارجی ها کار میکنه بهتون پیشنهاد میدم دورشون رو خط بکشید ببنید تو ونزوئلاا - سنگال - سودان - کومور - برزیل - بولیوی جایی رو پیدا میکنید که سرور و هاست بفروشه و دامین هم ثبت کنه یا نه من که دارم جستجو میکنم چند تا دیتا سنتر تو ارزانتین پیدا کرد و دارم باهاشون ایمیل بازی میکنم

عضو انجمن Domain آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    303 پست

پیش فرض پاسخ : تحریم جدی آمریکا

نقل قول نوشته اصلی توسط akbar123sat نمایش پست ها
    بازم ممیگم به عنوان کی که مدت زیادی هست با این خارجی ها کار میکنه بهتون پیشنهاد میدم دورشون رو خط بکشید ببنید تو ونزوئلاا - سنگال - سودان - کومور - برزیل - بولیوی جایی رو پیدا میکنید که سرور و هاست بفروشه و دامین هم ثبت کنه یا نه من که دارم جستجو میکنم چند تا دیتا سنتر تو ارزانتین پیدا کرد و دارم باهاشون ایمیل بازی میکنم
    اکبر جان dc آرژانتین ردیف شد یه ندا بده
    ^_^

▃ ▅ ▇ ▓ WebHostingTalk.ir ▓ ▇ ▅ ▃

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

پیش فرض پاسخ : تحریم جدی آمریکا

نقل قول نوشته اصلی توسط domain نمایش پست ها
    اکبر جان dc آرژانتین ردیف شد یه ندا بده
    `

حتما . کلا امریکای جنوبی سرور های خوبی داره و خوب اوئنجا ها روابط خوبی با ما دارن نخ سوزن ونزوئلا و برادر هوگو که اشاره بهش کنم یه دیتا سنتر مخصوص برای ایرانی ها میزنه .

بزارید یه کم تحقیق کنم راستی تو کابل هم فیبر نوری کشیدن و قراره اینترنت خیلی پرسرعت با قیمت پایین به افی ها بدن من نظرم اینه برم تو کابل یه فیبر نوری بگیریم و دیتا سنتر راه بندازیم . صرفه اقتصادی خوبی داره . به ایران هم خوب پینگ میده و سرعت بالا .
    تازه غضنفر بانک کابل حساب ارزی مستر کارت هم باز میکنه دیروز تبلیغش رو تو اینترنت دیدم فکر میکنم کم کم افی ها هم دارن از تحریم در میان و فقط ما در این هچل مونیدم .

منتظر پیشنهادات هستم .

اینم لینک یادم رفت بزارم
    http://www.ghazanfarbank.com/Dari/loan.html
    دبیت کارت - و هر چی بخواهید باز میکنن . اگر کسی خواست ایمیل بزنه غضنفر بانک اطلاعات بگیره
    ویرایش توسط akbar123sat : December 11th, 2009 در ساعت 02:46

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)