چرا بعضی از دوستان براشون مشکل پیش اومده بود که کسی با یک بار خرید به کلیه ی کارت شارژها دسترسی پیدا کرده بود
ممکنه بعضی از دوستان رو معرفی کنین ؟
لطفا با دلیل حرف بزنین ، انتقاد بیخود فقط باعث دلسردی نویسنده اسکریپت میشه . تو ورژن 1.55 یه باگ تو ماژول بانک ملت بود که فیکس شد .
پ . ن : حالا خدا رو شکر که سیستم کاملا متن بازه و رایگان هستش .
ممکنه بعضی از دوستان رو معرفی کنین ؟
لطفا با دلیل حرف بزنین ، انتقاد بیخود فقط باعث دلسردی نویسنده اسکریپت میشه . تو ورژن 1.55 یه باگ تو ماژول بانک ملت بود که فیکس شد .
پ . ن : حالا خدا رو شکر که سیستم کاملا متن بازه و رایگان هستش .
دوست عزیز از توی جیبم که در نیوردم این حرفرو
پ خ دادم چک کنید
سلام
دوستان میشه کمکم کنید من میخوام قسمت انتخاب اپراتور رو به شکل زیر در بیارم . میتونید بگید باید چه کدی به قالب اضافه کنم و چی رو حذف کنم؟ sharge.png
سلام
دوستان میشه کمکم کنید من میخوام قسمت انتخاب اپراتور رو به شکل زیر در بیارم . میتونید بگید باید چه کدی به قالب اضافه کنم و چی رو حذف کنم؟ sharge.png
سلام
این رو از کدوم سایت برداشتید از داخل سورس کد های همون سایت بردارید دیگه ؟!
سلام
دوستان میشه کمکم کنید من میخوام قسمت انتخاب اپراتور رو به شکل زیر در بیارم . میتونید بگید باید چه کدی به قالب اضافه کنم و چی رو حذف کنم؟
دوستان میتونن کمکی کنن؟
میخوام مثل بالا مجموعه هام این شکلی به نمایش در بیان ولی نمیتونم (انتخاب کنید) رو از داخل قالب حذف کنن و از حالت کشویی خارجش کنم!
اگه میتونید راهنمایی کنید. ممنون
دوستان میتونن کمکی کنن؟
میخوام مثل بالا مجموعه هام این شکلی به نمایش در بیان ولی نمیتونم (انتخاب کنید) رو از داخل قالب حذف کنن و از حالت کشویی خارجش کنم!
اگه میتونید راهنمایی کنید. ممنون
با این ای دی تماس بگیر
در مورد قالب
ID yahoo: blueland2012