میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
منم دیروز سرورم رو تحویل گرفتم ولی پورتش در حدی که انتظار داشتم نبود
حداکثر سرعت دانلود رو از ovh می تونم بگیرم ، حدود 30 مگابایت در ثانیه
ولی از لیز وب ، هتزنر ، singlehop ، iWeb و چند تا میرور دیگه که تست گرفتم سرعت زیر 10 مگابایت بود
البته حدس می زنم به خاطر هارد باشه
من سرور رو بدون Raid خریداری کردم ، با اینکه سرور کاملا خالیه ولی از سرور کیمسوفی که تا خرخره هم پر شده سرعت هاردش کمتره
از چه نرم افزاری برای تست هارد سرور باید استفاده کنم ؟
سلام
در رابطه با سرعت پورت و هارد قبلا هم در پست های مختلف توضیح داده شده و توصیه کرده ایم h700 باعث بهره بری کامل ار پورت و سرعت هارد میشود.
همکارانی که صرف نظر از هزینه به این توصیه عمل کردند نتیجه 100% مطلوب خود را گرفتند.
از بابت bw هم دیتا سنتر در صورتی که شما مصرف مجاز خریداری شده را مصرف کنید هر ماه پهنا ریست میکند و مشکلی نیست اما اگر پهنای مجاز را از سه یا چهار ترابایت اضافه تر مصرف کنید به جای بستن سرور سرعت را کاهش میدهد و حتما از طریق تیکت شما را مطلع میکند تا پلن خود را ارتقاء دهید.
موفق وپیروز
تشکر از همه ی دوستان بابت راهنمایی هاشون! ولی فک میکنم به دلیل استفاده بیش از اندازه یکی از کاربران از پورت بود!
تشکر فراوان!
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
امروز پرت من مشکل داشت h700 raid هست
یک ساعت دان بود!
ویرایش توسط DellQ : September 2nd, 2012 در ساعت 23:57
دوستان عزیز یه مشکلیم من دارم الhن من از این دیتا سنتر D6-390: خوب الان من یه مشکلی دارممیخوام ویندوز بزنم یک ساعت نیم طول میکشه یا اپدیت نصب کنم یک ساعت طول میکشه الان میگن که رید نداره هاردهای من HBA Controller - No Raid (Free) الان من چی کار کنم هارد هام درست کار کنه نا سلامتی هارد ساس هستش به غیر از خرید رید 700 ممنون میشم راهنمایی کنید الان چی کار کنم رید 200 با این سرور مشخصات این مشکلی نداره رید200 صفر منظورمه
کلا این دیتاسنتر مدلشه حتما باید raid بشه اونم 700 ؟عجب
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)