-
February 11th, 2009, 14:52
عضو جدید
VPS Secial Offers#2
سلام
پیشنهاد های ویژه جدید :
VPS ها با لایسنس WHM Master Reseller :
VPS ها همراه لایسنس Direct Admin :
این VPS ها از http://resellerways.com هستند ! اینکه چطوری با این قیمت ما میگیریم به خودمون مربوطه کسی سوالی نکنه
کسی خواست به خود سایت مراجعه کنه : http://hostpersia.net/special.php
-
-
February 11th, 2009 14:52
# ADS
-
March 24th, 2009, 01:12
مدیر کل
پاسخ : VPS Secial Offers#2
هاستینگ خیلی فرازو نشیب داره
میخورد بهش
بازم خوبیش اینه که میگی کسی از دستد ناراحت نیست
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
March 27th, 2009, 22:16
یه سرور بگیر این همه ضرر نده.
The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.
-
-
March 28th, 2009, 01:17
در زمان انتخاب شرکتی که می خواهید با آن همکاری کنید خیلی باید در موردش تحقیق کنید . بخصوص Webhostingtalk.com
-
-
March 28th, 2009, 02:53
عضو جدید
من که خودم روی سرور اختصاصی BurstNET بودم ...
این vps هارم میخواید باور کنید میخواید نکنید اما از فروششون هیچ سودی نمیبردم ... فقط واسه اینکه بیام تو کار دست به این کار واقعا احمقانه زدم
-
-
March 29th, 2009, 02:02
مدیر کل

نوشته اصلی توسط
PersianStar
من که خودم روی سرور اختصاصی BurstNET بودم ...
این vps هارم میخواید باور کنید میخواید نکنید اما از فروششون هیچ سودی نمیبردم ... فقط واسه اینکه بیام تو کار دست به این کار واقعا احمقانه زدم
اصلا ناراحت نشو :phone:
تجربه یه قدرته
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
March 29th, 2009, 09:44

نوشته اصلی توسط
nikan
در زمان انتخاب شرکتی که می خواهید با آن همکاری کنید خیلی باید در موردش تحقیق کنید . بخصوص webhostingtalk.com
من موندم اینجا مگه قرار نیست مرجعی برای ایرونیا باشه؟ چرا هی لینک به اون سایت میدید. همین جا توضیح بدید یا لینک تو همین سایت بدید. بذارید اینجا رشد کنه که فردا .comی ها به اینجا لینک بدن! البته به مقدار کافی هم در مورد دیتاسنترها اینجا اطلاعات هست...
-
-
March 29th, 2009, 15:26
من هم مثل شما امیدوارم که این سایت روزی قوی تر و بزرگتر و .... ولی باید منطقی هم فکر کرد در حال حاضر تفاوت چشمگیر است مهمترین تفاوت این است که تمام دیتا سنتر ها و شرکت های بزرگ در آن سایت عضو هستند و به اشکالات و اعتراض ها پاسخ می دهند و به نظر من بهترین جا برای تحقیق در مورد خدمات دهندگان است.
-
-
March 29th, 2009, 15:28

نوشته اصلی توسط
nobody
البته به مقدار کافی هم در مورد دیتاسنترها اینجا اطلاعات هست...
من فکر می کنم شاید تجربه شما در این زمینه کم باشد
-
-
March 29th, 2009, 15:28
آقا شرمنده از موضوع اصلی خارج شدم
-