-
September 1st, 2012, 11:54
پاسخ : درخواست فوری هاست
درود
ناراحت نشید دوستان ولی خودتون (هاستینگها) مقصر هستید آنقدر قیمت ها رو پایین میگید فقط به دلیل جذب مشتری که اینطوری یکی هم پیدا میشه که تا این حد سرویس ارزان میخواد !!!!
-
تعداد تشکر ها ازMohammad.T به دلیل پست مفید
-
September 1st, 2012 11:54
# ADS
-
September 1st, 2012, 12:24

نوشته اصلی توسط
Mohammad.T
درود
ناراحت نشید دوستان ولی خودتون (هاستینگها) مقصر هستید آنقدر قیمت ها رو پایین میگید فقط به دلیل جذب مشتری که اینطوری یکی هم پیدا میشه که تا این حد سرویس ارزان میخواد !!!!
کاملا درسته ولی بعضی از خریدارانم دیگه کار از درخواست رد شده دستوری شده
-
-
September 1st, 2012, 12:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mohammad.T
درود
دوست عزیز دیدید که اینجا هیچکس حاضر نشد بده! من قیمتم 43 هزار تومان بود ما گفتیم حال بدیم به مشتری چون داریم رو سرور مجازی 25 درضد تخفیف میدیم اینم بهشون بدیم ولی ایشون میگه 15 هزار تومان! همه ی دوستان دیدید که آفر ندادن و گفتن قیمت 3 برار این چیزیه که ایشون میگن! دیگه فکر سرویس ارزان نباشید، تابستون داره تموم میشه سرویس دهنده های تابستونی دارن میرن و یه سری تصمیم خیلی سخت گیرانه بینه قدیمی های انجمن و کلا فروشنده ها گرفته شده که دیگه فکر نکنم از کسایی که حرفه ای هستن قیمت پایین ببینید! به قول یه بنده خدایی بعله! :دی
-
-
September 1st, 2012, 12:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
B.Z
کاملا درسته ولی بعضی از خریدارانم دیگه کار از درخواست رد شده دستوری شده
یعنی دیگه خدایی نمیفهمن مشترین و داریم آفر میدیم ما باهاشون راه میایم وضیفه ای نداریم! تقصیر اونا نیستا ! تقصیر خودمونه! کاملا موافقم!
-
-
September 1st, 2012, 15:20

نوشته اصلی توسط
j4b3r
3 گیگ هاست، سالانه 15.000 تومان؟؟؟
دوست عزيز اين تاپيك شما يعني اسپم لابد پستاي شما همين جوري رسيده 626 عدد
فقطي مي گم 15 تومن يعني 15 تومن نميتوني بدي اسپم نده
-
-
September 1st, 2012, 15:22
-
-
September 1st, 2012, 15:25

نوشته اصلی توسط
j4b3r
والا چی بگم؟!
صبح هم امیر بیدار میشه و پاکسازی تاپیک و...
ولی خب من 100 مگ رو سالانه 15.000 میدم!
در هر صورت امیدوارم موفق باشید و سرویس خوبی تهیه کنید!

ببين هر كسي يه قيمتي ميده من يه جا سراغ دارم سرور اختصاصي با پرت 100 و پهناي باند نامحدود كه همه جا زير 200 نميدن
اونم دتيكيت رم 8 من يجا سراغ دارم 90 هزار توم ميگيرم شما قيمت خودتو داري
نت افزار 50 گيگ هاست ميده 110 تومن شما 100 مگابايت رو كه بدي 15 .........
تاپيك من براي پاك سازي مشكلي نداره طبق مقررات من تاپيك زدم
-
-
September 1st, 2012, 15:29

نوشته اصلی توسط
AvestaNetworks
سلام.
اگر به دنبال سرویس کاملاً غیر قابل استفاده هستید و قصدتون دور ریختن همان 15 هزار تومن هست، میتونید به جستجو ادامه بدید.
اگر به دنبال یک هاست معتبر هستید، بودجه رو باید حداقل 3 برابر کنید برای یک سال تا بتونید به یک جاهایی برسید.
با تشکر.
بازم مرسي از اسپم
اما من خودم 12 ساله وب سمتر هستم هاستينگ هاي اماتور هستن . همين الانش چند تا پيشنهاد با همين قيمتم دارم
و دنبال معتبر ترينشونم كه تا امروز با يكيشون توافق كنم خودم 3 تا سايت زير 1000 الكسا ايران دارم كاربر اماتور نيستم
و اينكه اين تاپيك من خريد و فروشه اظهار نظر رو خصوصي كن چون فرق خراب كردن تاپيك (اسپم ) با اظهار نظر رو ميدونم
-
-
September 1st, 2012, 15:30

نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
پهنای باند مصرفیتون بالاست
پهناي باند فعلا انقدر در نظر گرفته شده
و ممكنه به اين حد نصاب نرسه من به 500 گيگ پهناي باند راضيم يعني 200 گيگ كمتر
-
-
September 1st, 2012, 15:32

نوشته اصلی توسط
wareztm
و بقیه موافقم
دوست عزیز شما خیال کردید دوستان کامپیوتر تو خونشون رو کردن سرور؟
فقط هزینه برق سرور رو در یک سال حساب کنید بیشتر از 15000 تومن میشه.البته در ایران در اروپا و ... که بیشتر هم میشه
پلان 500 مگابایت 15000 تومن سالانه
با امکانات مورد نظر شما
این تاپیک بسته خواهد شد دوستان وقت خودتون رو هدر ندید
دوست گرامي مگه من اجبار كردم شما به من هاست بديد يا اينكه من از شما هاست بگيرم اظهار نظر خصوصي هست
چرا اسپم ميدي ؟؟؟ من همين الان چند پيشنهاد دارم و اصلا نميخوام از هاستينگ غير معتبري مثل شما خريد كنم
و لطفا اظهار نظرات عمومي نباشه
-