نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: وردپرسي ها سريع بيان تو

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    12 پست

پیش فرض پاسخ : وردپرسي ها سريع بيان تو

سلام آره به نظر من هم خوبه خسته شدیم از بست تو نت دنبال یک فروشگاه قالب برای سایت های خود گشتیم این طوری به نظرم خیلی خوبه چون من مشتری و یا طراح میدونه کجا میتونه چند تا قالب شیک پیدا کنه برای خرید البته یک فرصتی هم پیش میاد که وردپرس پیشرفت بیشتری کنه چون با این کار وردپرس کار ها با جدییت بیشتری به طراحی پرداخته و این باعث پیشرفت در وردپرس فارسی میشه که قالب هاش از یکنواختی هم دربیاد من تو نت زیاد گشتم ولی تا به حال فروشگاه و یا سایتی رو بر نخوردم که تا این حد به وردپرس اهمیت بده بر خلاف نظرات دیگران باید بگم وردپرس یک سیستم مدیریتی کاملا قوی هست که خوب تو ایران استفاده نشده با فارسی سازی قوی و ساخت قالب های ارزشمند تو این حوزه میتوان قدرت وردپرس رو به همه نشون داد خیلی جالبه بدونید امنیت بالا و همچنین امکانات زیاد با هزاران افزونه این امکان رو میده یک سایت در حد پرتال های خصوصی و حتی دربعضی موارد فراتر از آن رو داشته باشید تو ایران 90 درصد سایت های دانلود از وردپرس استفاده میکنند که فقط نیمی از امکانات وردپرس رو بر خوردار هستند و همه قالب ها تو یک سطح هست به خاطر نبود قالب مناسب به نظر من شما با این کار به طراحانی که شاید سایت ویا جایگاهی رو برای انتشار طرح های زیبای خود ندارند باز میکنید خیلی ها شاهد بودیم که طراح به خاطر نداشتن وقت برای تبلیغات کار خود را به بعضی از سایتها با قیمت نصف حتی کمتر داده و اخر کار با ارزش خود را به قیمت های دوبرابر تو سایت های همکاران به فروش گذاشته اند چه خوبه پس به جای اینکه حق طراح زیر این مشکلات له بشه با شرکت تو این طرح هم سود کنیم و هم اینکه طرح های خودمان رو به اسم خودمان بفروشیم تا دیگران سو استفاده نبرن من عزیز موافقم کاشکی اتحاد بیشتری بین وردپرس کار ها دربیاد که با عث پیشرفت زودتر همه سایت ها تو این سیستم مدیریتی ایجاد بشه به نظر من حتی خوبه اعلام کنید طراحان گرافیستی هم چون من که دانش برنامه نویسی قوی ندارند با ارسال یک شات از کار خود برای شما اون ها هم شرکت کنند حالا باز خودتان بهتر میدونید این طوری شما برنامه نویسی کنید و اونها طراحی های خودشان رو به فروش برسانند واقعا بعضی از طرح های ما که شاید چند روز وقت بگذاریم رو بعضی ها به قول معروف کیلویی میخرن اگه در این مورد هم کاری بکنید با عث افتخار برای دوستان گرافیست هم میشوید با تشکر از شما

2. تعداد تشکر ها ازamirbolouki به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)