به نظر من قیمت ریالی بهتر هست.. فعلا بازار اینطوری شده و ثبات درستی نداره.. (رفتم یخچال بخرم طرف میگه 419 دلار ! ) میگم چقدر به تومان؟ میگه تومان نمیگیرم برای خودم شده 390 دلار ! میفروشم 419 دلار
یا به فرض پریروز زنگ زدم برای رزرو (رضرو . رظرو . ...) بلیط میگه میشه 340 تومن گفتم اکی 2 ساعت بعد اشتباهی تماس گرفتم به همون شماره برای اینکه ضایع نشم گفتم چقدر هست میگه 280 تومن !
فعلا اوضاع خوبی نیست و بازار ثابت نیست شما اگر قیمتتون رو به دلار کنید یعنی حاضر نیستید به خاطر نا بسامانی های بازار حتی 1000 تومن هم از سودتون کم بشه !
به نظر من به فرض وی پی اس با رم یک گیگ که ماه قبل شما میدادید 25000 تومان که با یورو 2400 تومانی در میومد 10.41 یورو!
حالا سرور که به فرض اگر یک ex4s برای شما ماه پیش در میومد به همراه آیپی به فرض 140 یورو یعنی 336000 تومن..
این ماه با یورو 2950 تومنی در میاد 413000 ... که باز هم میدونیم همه قیمت سرور پایین تر در میاد.. سرور 140 یورو نیست..
این وسط فاصله قیمتی که میمونه چقدر هست ؟ 77000 تومان
شما اگر رو ex 4s خودتون 32 وی پی اس بفروشید..با رم 1 که باز هم این دقیق نیست وی پی اس با رم های پایین تر هم ارائه میشه که سود بالاتری داره نسبتا..
برای شما 32 وی پی اس در میومد 800 تومن..
الان که به یورو بدید در میاد 982 تومن..
فاصله سود این ماه تا اون ماه=182 تومن.. در صورتی که قیمت سرور 77 تومن بالا رفته .. که مشخصا هرگز 77 تومن بالا نرفته .. نه قیمت سرور اونه نه قیمت ارز همیشه رو 2950..(که هزینه حواله هم که باز این نیست 1 بار داده میشه نه هر روز .. حساب شده)
خودمان هم باید دست به دست بدیم که به گرانی ها دامن نزنیم و تو این شرایط به مشتری فشار نیاریم..
البته این نظر من بود و هرکس و یا هر گروهی سیاست خودشو داره..
موفق باشید