نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

موضوع: واسطه های اجاره سرور چقدر سود می برند؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

پیش فرض پاسخ : واسطه های اجاره سرور چقدر سود می برند؟

اینو کاملا با شما مخالفم دوست عزیز. در تجارت جدید قیمت بالاتر به معنی سرویس بهتر نیست بلکه فقط یکی از پارامتر های فروش هست. به طور خلاصه به شما اشاره می‌کنم که در اولین جلسه‌ی کلاس MBA مقدماتی به شما عرض می‌کنند که برای یک تجارت خوب، ۴ چیز مهم هست: 4P

Marketing mix - Wikipedia, the free encyclopedia

که قیمت فقط یکی از پارامتر ها هست!
    باسلام
    در این تاپیک درباره پارامتر قیمت صبحت و بحث شده است! پس قاعدتا جوابی که به ایشان داده میشود مطابق این تاپیک میباشد. و این رو هم متذکر میشوم که قیمت بالا همیشه سرویس خوب را به ارمغان نمی آورد!

به نظر من این مورد از شما که مدیر این فروم و همچنین از شرکای یک شرکت تجاری کمی مطرح هستید این جمله بعید بود. ایشون حرف غیر منطقی یا ناصحیح نزدند. آیا ما در جایگاهی هستیم که قضاوت کنیم چه سوالی به چه شخصی مربوط هست؟ هر کس می‌تونه در مورد هر مسئله ای تحقیق کنه و فروم هم بنا به تعریف جایی برای صحبت افراد هست.
    جواب ایشون با انواع مثالها داده شده ولی در مورد اینکه درجای گاهیی هستیم باید بگویم که شما بهتر میباشد که جمله من رو دوباره با دقت بخونید! "فروم هم بنا به تعریف جایی برای صحبت افراد هست."(طبق گفته خودتان) و بنده هم گفتم که از نظر شخصی بنده این جوابها به ایشون ارتباطی ندارد!

دوستان این تاپیک در صفحه اخیر با ابراز عقیده های شخصی و جبهه گیری های نامربوط از موضوع اصلی اش منحرف شده . برای جلوگیری از انحراف بیشتر تاپیک و برگشتن به ریل موضوع ترجیح می دهم جواب ابراز عقیده های نامربوط رو ندهم و فقط امیدوارم باشم از این به بعد کسانی که جواب مشخصی برای سوالات پست اول را دارند در این تاپیک شرکت کنند. برای یادآوری سوالات اصلی را تکرار می کنم:
    دوست عزیز باید ابراز عقیده غیره شخصی بکنیم؟! هر شخصی یک نظری دارد! نظر بنده همانی بود که به شما گفتم ظاهرا به شما بَر خورده است! و به قول دوست عزیزی که قبل شما پست دادند " فروم هم بنا به تعریف جایی برای صحبت افراد هست." و هرشخصی در چهارچوب تاپیک میتواند شرکت بکند و نظر خود را بیان کند! شما به سوالهای بنده درصورت تمایل جواب بدید در صورتی هم که مایل نیستید جوابی ندید...
    موفق باشید
    ویرایش توسط s.w.a.t : September 1st, 2012 در ساعت 02:49
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)