-
August 31st, 2012, 21:01
کنترل پهنای باند یا همون bw روی سرورهای مجازی
دوستان باور کنید میدونم این بحث بارها تو چندتا تاپیک مطرح شده اما کسی راه حلی کامل و جامع براش ارائه نداده . اگه یک فرد خیر (:دی) پیدا میشه یه راه حل برای مدیران سرور برای حل این مشکل ارائه بده . راستی مجازی ساز esxi 5 هست . ممنون از همه
-
تعداد تشکر ها از mostafacar20 به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2012 21:01
# ADS
-
August 31st, 2012, 21:14
پاسخ : کنترل پهنای باند یا همون bw روی سرورهای مجازی
سلام.
روش انجام این کار فعال کردن SNMP روی سرور های مجازی هست، SNMP از پورت 161 در حالت UDP استفاده می کنه و تنها نیاز به دسترسی Read-only برای دریافت مقدار مصرف پهنای باند داره.
در این حالت، شما کافی هست که SNMP رو در سرور های مجازی خودتون فعال کنید (حتی در mikrotik هم فعال می شود) و سپس از یکی از برنامه های زیر یا هر برنامه دیگری برای بررسی مقدار مصرفی پهنای باند استفاده کنید:
Cacti
PRTG Network Monitor
Observium
Nagios
MRTG Graphs
و ...
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAvestaNetworks به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2012, 22:02

نوشته اصلی توسط
AvestaNetworks
سلام.
روش انجام این کار فعال کردن SNMP روی سرور های مجازی هست، SNMP از پورت 161 در حالت UDP استفاده می کنه و تنها نیاز به دسترسی Read-only برای دریافت مقدار مصرف پهنای باند داره.
در این حالت، شما کافی هست که SNMP رو در سرور های مجازی خودتون فعال کنید (حتی در mikrotik هم فعال می شود) و سپس از یکی از برنامه های زیر یا هر برنامه دیگری برای بررسی مقدار مصرفی پهنای باند استفاده کنید:
Cacti
PRTG Network Monitor
Observium
Nagios
MRTG Graphs
و ...
با تشکر.
ممنون از پاسختون . SNMP روی OS های مختلف چطور فعال میشه؟ (البته اینو دیگه خودم باید سزچ کنم پرسیدنش پروییه :دی) و اینکه نرم افزارهایی که فرمودید روی یک VPS مختص این کار نصب میشه و یا روی esxi ؟
-
-
August 31st, 2012, 22:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mostafacar20
ممنون از پاسختون . SNMP روی OS های مختلف چطور فعال میشه؟ (البته اینو دیگه خودم باید سزچ کنم پرسیدنش پروییه :دی) و اینکه نرم افزارهایی که فرمودید روی یک VPS مختص این کار نصب میشه و یا روی esxi ؟
- برای هر سیستم عامل طریقه نصب و فعال کردنش فرق میکنه که توی انجمن، تاپیک آموزشی برای همه باید باشه
- روی یک سرور مجازی نصب میشه
بنده بشخصه PRTG و Observium رو به بقیه ترجیح میدم
-
تعداد تشکر ها ازRezaFH به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2012, 22:35
عضو انجمن
این مواردی که ذکر میشه فقط برای مانیتورینگ استفاده میشه . مثلا کاکتی یا prtg اگر مصرف یک vm از یک میزان مشخصی بالاتر بره کار خاصی غیر از alert میتونه انجام بده ؟
-
تعداد تشکر ها ازiMohsen به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2012, 22:58
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
iMohsen
این مواردی که ذکر میشه فقط برای مانیتورینگ استفاده میشه . مثلا کاکتی یا prtg اگر مصرف یک vm از یک میزان مشخصی بالاتر بره کار خاصی غیر از alert میتونه انجام بده ؟
کار خاصی انجام نمیدن جز اخطار دادن
-
تعداد تشکر ها ازj4b3r به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2012, 22:58
من اومدم cacti نصب کنم رو centos کلی package اینا نصب کردم به علاوه دیتابیس خلاصه هرچی پیش نیاز داشت بعد اومدم cacti نصب کنم میگه : No package cacti available !!
-
-
August 31st, 2012, 23:00

نوشته اصلی توسط
j4b3r
آقای مظفری شما کدومو پیشنهاد میدید؟
-
-
August 31st, 2012, 23:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
j4b3r
دقیقا . مگر این که یکی از این ماژولهای آلرت کاکتی رو مثلا شخصیش کنین و از طریق ssh به سرور اصلی دستور suspend بزنید .

نوشته اصلی توسط
mostafacar20
من اومدم cacti نصب کنم رو centos کلی package اینا نصب کردم به علاوه دیتابیس خلاصه هرچی پیش نیاز داشت بعد اومدم cacti نصب کنم میگه : No package cacti available !!
برای نصب کاکتی باید منبع rpmforge رو نصب کنید
-
تعداد تشکر ها ازiMohsen به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2012, 23:07

نوشته اصلی توسط
iMohsen
دقیقا . مگر این که یکی از این ماژولهای آلرت کاکتی رو مثلا شخصیش کنین و از طریق ssh به سرور اصلی دستور suspend بزنید .
برای نصب کاکتی باید منبع rpmforge رو نصب کنید
ممنون حل شد.
-