صفحه 38 از 39 نخستنخست ... 28343536373839 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 371 تا 380 , از مجموع 387

موضوع: برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

پیش فرض برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com

این سرویس تا این لحضه در ایران توسط هیچ گروه سایت فروم شرکت و کلا هرگونه سیستمی که در ارتباط با هاستینگ سرورمجازی و یا اختصاصی بوده ارایه نشده

magicvps.com مجیک وی پی اس مفتخرهست که برای اولین بار این سرویس را در اختیار ایرانیان عزیز قرار دهد (توسط سایتهای خارجی این سرویس ارایه میشود )

به منظور تست و رفع مشکلات احتمالی این سرویس در حال حاضر به مدت 1 هفته بصورت و( شاید هم بیشتر )مجانی در اختیار کاربران شناخته شده فروم و یا کاربرانی که واقعا نیاز به همچین سرویسی دارند جهت اشنایی و تست این سرویس
    میتوانند درخواست بدهند

توجه
    توی این مدت که بصورت مجانی و تست و رفع مشکلات احتمالی هست ممکنه چندین بار سرور ریستارت شده و یا اینکه ساعاتی در دسترس نباشد جهت تنظیمات احتمالی

دوستان توجه کنند که سرور در انگلستان هست و لینکی که تست شده در هلند هست و لینک داخلی دیتا سنتر نمیباشد

بصورت پیش فرض نرم افزارهای زیر روی سرور نصب میباشد و تغریبا مواردی هست که کلیه نیاز کاربران را رفع میکند چنانچه نرم افزار خاصی مد نظرتون هست بفرماید که به سرور اضافه شود

•Mozilla Firefox
    •Google Chrome
    •DVDFab Virtual Drive
    •Net Transport
    •FTP Transport
    •VMware vSphere Client 5
    •Internet Download Manager
    •WinRar
    •Thumbnail Me
    •uTorrent
    •Deluge
    •Media Player Classic
    •Filezilla
    •CuteFTP Professional
    •Mipony
    •abcAVI Tag Editor
    •Zoom File & Image Uploader

منتظر نظرات دوستانی که تست میکنند این سرویس را هستم همچنین بجز نرم افزارهای زیر از نظر شما یه چه نرم افزارهای دیگری نیاز هست که باید اضافه شود

در حال حاضر سرور فوق داری 32 گیگ رم و 22 کور میباشد که جهت تست ارایه شده

برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -40 تومن فقط همچنین با توجه به نیاز کاربر میتواند هاردهای 100- 200 -300 و 500 گیگ موقع انتخاب سرویس خود سفارش دهند البته بعداز اتمام تستها و شروع سرویس پولی
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

2. تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید

3. # ADS

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

پیش فرض پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com

نقل قول نوشته اصلی توسط harajserial نمایش پست ها
    با سلام
    من یه سوال در مورد این سیستم شما دارم آیا میتونم با این سیستم شما لیچ هم بکنم یعنی اون فایل هایی رو که نیاز دارم روی هارد اختصاصی خودم بریزم و دیگه لازم به آپلود مستقیم نباشه....لطفا راهنمایی کنین که این سیستم شما چه جوری کار می کنه و یه اکانت برای تست بدید تا تست کنیم
    میتونید با دانلود منجر توی فولدر خودتون بریزید اگر نیاز بود جای که نیاز هست اپلود کنید و از اونجا اگر نیاز باشه دانولد کنید و یا اینکه بصورت لینک مستقیمهم دانولد کنید از روی سرور این امکان هم هست
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    8 پست

پیش فرض پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com

سلام

من اکانت تست رو تست کردم سرعت خوبی داشت

untitled0000.JPG

ولی چند تا سوال داشتم میشه از این سرور ها برای لیچ از تورنت استفاده کرد

و ایا با قانون کپی رایت مشکلی ندارید

و نصب رپید لیچ چطور مشکلی نداره یا نه

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

میتونید از تورنت خصوصی یا همون تراکرهای خصو صی استفاده کنید از این نظر مشکل نیست ولی تراکر عمومی نباید باشه

لیچ تا زمانی که اکانت نداشته باشدی فرق چندانی نمیکنه پس اگر اکانت دارید از خود برنامه دانلود منجر میتونید براحتی استفاده کنید
    ویرایش توسط MagicVps.Com : August 31st, 2012 در ساعت 00:09

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

دوستان همنطوریکه توی 2 پیج قبل گفتم اخرین سری تست بود که ارسال شد و دیگه تست ندرایم تا روی سرور اصلی که تاپیک فروش زده میشود که هرکس نیاز به این سرویس داشت میتونه سفارش بده

توی این مدت در حدود 130 تا 140 عدد اکانت تست چه برای اعضای این فورم چه از طریق سیستم کلاینت خودمون یا چه از طریق مسنجر برای کسانی که درخواست داده بودن ارسال شد
    بزودی تاپیک فروش زده خواهید شد قیمت این سرویس هم با این مشخصات در حدود 40 تا 45 هستش برای پلان دیفالتش که با 48 گیگ رم و 24 کور و هارد 100 هست

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

با سلام
    میشه یکی هم برای من ارسال کنید.........
    در ظمن یه سوال دارم آیا می توانیم از vps به عنوان سرور شخصی و (لیچ شخصی)دانلود لینک های رپید شیر و تورنت و هات فایل وووو....بر روی هاست شخصی استفاده کرد..و بعدا اگر لازم بود بر روی کامپیوتر شخصی دانلود کرد
    با تشکر منتظر جوابم هستم

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    337 پست

داداش بنده مسافرت هستند و ایشالا فردا عصر میرسند و پاسخگو خواهند بود.

10. تعداد تشکر ها از ERfan.Taleghani به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    45
    تشکر شده در
    40 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ERfan.Taleghani نمایش پست ها
    داداش بنده مسافرت هستند و ایشالا فردا عصر میرسند و پاسخگو خواهند بود.
    آقای کیانی داداش شماست ؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    337 پست

بهترین دوست بنده هستند. البته خارج از نت ! صرفا جهت احترام از واژه داداش استفاده کردم عزیزم

13. تعداد تشکر ها از ERfan.Taleghani به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

با تنشکر از عرفان عزیز تازه رسیدم با خودم یه مبین نت 512 هم اوردم برای اینکه دسترسی به نت داشته باشم دلم خوش بود که فکرمیکنم نمی اوردم راحتر بودم میگفتم نت نیست
    پینگ بالای 500 بهمزاه تایم اوت همین پیج من حداقل 10 بار ریفرش کردم تا باز شده

در حد چک کردن کارهای فوری و ضرروی و برسی تیکتها ازش استفاه کنم چاره ایی نبست انشالا از 48 ساعت اینده در خدمت دوستان هستم

15. تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    8 پست

با سلام

با تشکر از magicvps عزیز

من سرور رو دو روز تست کردم سرعت دانلود عالی تورنت هم خوب بود

دو تا فیلم رو هم ریپ کردم سرعت Cpu هم خوب بود از لحاظ ram هم که هیچ مشکلی نداشت

17. تعداد تشکر ها از afsoongar به دلیل پست مفید

صفحه 38 از 39 نخستنخست ... 28343536373839 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)