بحث جالبی بود،خانوم هایی که به کامپیوتر علاقه داشته باشن کم نیستن،توی کلاس های mcitp که من میرم توی این دوره جدید 2 تا آقا هستیم و 8 تا خانوم! () من باهاشون بحث میکنم همشون علاقه به کار دارن و... ولی خب تو ایران زیاد نمیشه بها داد! به دلایل مختلف! البته بعضی هاشون سرکار هم میرن ولی خب نه حقوق کافی میگیرن نه از موقعیت شغلی خودشون راضی هستن،فکر کنم اختلاف حقوق یک زن و مرد چیزی بین 100 هزار تومان تا 300 هزار تومان باشه (تجربه شخصی در محیط های کاری مختلف!) در هر صورت علاقه هم میتونه حرف اول رو بزنه یادم میاد توی یکی از دوره ها دختر ها یه گروه شدن پسر ها یه گروه قرار بود یه پروژه انجام بدیم،پسر ها توی نیم ساعت کارا رو انجام دادیم دخترا ها تا آخر کلاس داشتن سر و کله میزدن { جدی
اصن یه وضی بود :دی } استعداد آقایون توی این حوزه بیشتر از خانم ها هستن و اگر خانوم موفقی هم توی این حوزه پیدا کُنید باید بدونید برای اون موقعیتی که به دست آورده تلاش کرده! باید بهش احترام گذاشت! من یکی از دوستانم {دوس دخدرم :دی} انگیزش رو از درس خوندن توی این دوره ها پرسیدم گُفت فقط لج و لج بازی، خُب این پس فردا میخواد بره توی یه ISP کار کُنه؟ :دی انگیزه خیلی مهمه من خودم انگیزه ای واسه ادامه ندارم و دارم بیهوده سر کلاس های میرم، {اونم سه تا در میون!} کلام آخرم اینه هرکسی توی جایگاه خودش قابل احترام هستش،شاید یه زن توی حوزه IT نتونه به موفقیت های یه آقا برسه ولی توی حوزه های مخلتف شاید بعضی اقایون نتونن خودشون رو به خانوم ها برسونن همین
![]()