سلام
من یک سرور دارم واسه هاستینگ تازه راه اندازی کردم
php 5.3.16
ریختم
مخصوص هاستینگ هست مشکل اینه الان میخوام سایت جوملایی روش نصب کنم از مرحله انتخاب زبان جلوتر نمیره
نمیدونم چی کنم
لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه
من یک سرور دارم واسه هاستینگ تازه راه اندازی کردم
php 5.3.16
ریختم
مخصوص هاستینگ هست مشکل اینه الان میخوام سایت جوملایی روش نصب کنم از مرحله انتخاب زبان جلوتر نمیره
نمیدونم چی کنم
لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
میشه بیشتر توضیح بدید؟
بهتره suphp رو فعال کنید و یا اگر میخواید روی همون cli بمونید ماژول mod_ruid2 رو نصب کنید..
موفق باشید.
تفاوت php cli با suphp چی هست؟
برای هاستینگ اشتراکی کدوم بهتره از همه نظر و مشکلی پیش نمیاره برای کاربران؟
به نظر من suPHP بهتر هست. برای تفاوت ها به این جا رجوع کنید:
What "PHP" option to use? Fast-CGI, CGI, Mod-PHP or SuPHP. - HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
سلام.
آیا پیغام خطای خاصی دریافت می کنید ؟ آیا فایل configuration.php.new رو به اسم صحیحش تغییر دادید ؟ (حذف .new از انتهای اسم فایل)
آیا تنظیمات سطوح دسترسی (permission) ها رو به درستی انجام دادید ؟ لازم به ذکر هست که این کار میتونه از طریق FTP - cPanel و یا SSH انجام بشه.
در صورتی که همه موارد بالا انجام شده و هنوز مشکل پا بر جا هست، باید حالت debug رو فعال کنید تا در هنگام انجام مراحل نصب، در بالای صفحه php_error ها نشان داده شوند و رد یابی مشکل قابل اجرا باشد.
با تشکر.
مشکل این دوستمون حل شد دوستان![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)