شما الان از tax حرف می زنید به عنوان دلیل بیشتر بودن «کارمزد» شما ۷ برابر ادعای اولیه تان است . مطلبی که قبلا اشاره ای بهش نداشتید.
در مورد خاص FDC ادعا می کنید که چون سرور از آمریکا سفارش داده می شود خریدار باید TAX بپردازد و این تکس باعث افزایش ۲۸ دلار به جای ۴ دلار به قیمت اصلی می شود. بعد کمی درباره نداشتن فرهنگ مالیاتی خریدار ایرانی شکوه می کنید. و ما هم لابد قرار است داستان را باور کنیم.
اما این داستان شما برای من که در اروپا زندگی می کنم قابل باور نیست. من می دانم مالیات یا به طور دقیق تر VAT یا ٰValue added tax یا مالیات بر ارزش افزوده چیست و چطور گرفته می شود. بنا به تعریف این مالیات را خریدار موقع خرید به فروشنده می پردازد. در بعضی موارد مانند FDC این مالیات در مبلغ نهایی منظور شده است و در برخی موارد مثل OVH تکس را جدای از مبلغ محاسبه می کند. در هر دو حالت تکس موقع خرید پرداخت می شود.
من خودم مشتری FDC بوده ام و می دانم شما موقع خرید یک سرویس از FDC هیچ مبلغی افزون بر مبلغی که در وبسایت درج شده نمی پردازید. چه از آمریکا خرید کنید، چه از اروپا و چه از آفریقا. FDC تکس را بر اساس قوانین ایالتی محاسبه می کند و در مبلغ نهایی منظور می کند و نهایتا به دولت متبوع اش می پردازد نه بر اساس موقعیت جغرافیایی خریدار! وقتی شما به آمریکا بروید و ساندویچ مک دونالد بخواهید فروشنده برای محاسبه مبلغ از شما نمی پرسد شهروند کدام کشور هستید. وقتی یک آمریکایی به اروپا می آید و آب هویج می خورد فروشنده اروپایی آب هویج را به او ارزان تر از یک مشتری اروپایی نمی فروشد. تکس در صنعت هاستینگ هم دقیقا به همین ترتیب محاسبه می شود که در صنعت غذایی.
پس از دو حال خارج نیست: یا شما سعی دارید قضیه را خلاف واقع مطرح می کنید یا اینکه کسی که برایتان خرید می کند به شما دروغ می گوید.
تاکید می کنم من قصد متهم کردن شما را ندارم. شاید شما از خیلی فروشنده های دیگر منصف تر باشید یا نباشید. اما می خواستم صحت ادعای ۴ دلار کارمزد از واسطه گری فروش سرور برای خودم و بقیه روشن شود. تا اینجا روشن شده که دست کم در این مورد شما هفت برابر آنچه ادعا می کردید از مشتری تان می گیرید.