-
August 30th, 2012, 19:12
عضو جدید
راه اندازی ftp
درود و سلام خدمت همه عزیزان
من یک سرور مجازی دارم که ازش به عنوان اکانتینگ استفاده می کنم
الان می خوام ببینم می شه روش کاری بکنم که بتونم ftp راه بندازم و بکاپ های هاستم رو روش بیارم (بدون اینکه برای اکانتینگ مشکل ساز باشه )
ممنون میشم از دوستان راهنمایی بفرمایند
ارادتمند
گفتار نیک پندار نیک کردار نیک
تيرآرش در کمانم، نام ايران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چونسياوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاويانم، من ز ماد واز هخايم، از ارشک، ساسانيانم، مازيارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشنيلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
زاده پاک اهـــورا، از نژاد آريـــانم
درود بر کوروش کبیر
-
-
August 30th, 2012 19:12
# ADS
-
August 30th, 2012, 20:38
عضو دائم
پاسخ : راه اندازی ftp
سلام
ویندوزیه؟ بله می شه و مشکلی ایجاد نمی کنه
-
-
August 30th, 2012, 21:08
عضو جدید
بله
ویندوز هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
با چه برنامه ای و چطوری !
تيرآرش در کمانم، نام ايران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چونسياوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاويانم، من ز ماد واز هخايم، از ارشک، ساسانيانم، مازيارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشنيلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
درود بر کوروش کبیر
-
-
August 30th, 2012, 21:15
عضو انجمن
وارد سرور منیجر شوید. بعد Add Role رو بزنید. IIS رو انتخاب کنید و در گزینه ها FTP رو فعال کنید! بعد کافیه یک سایت بسازید و یک ساب دامین روش ست کنید و از FTP ی اون استفاده کنید.
-
-
August 30th, 2012, 21:20
عضو انجمن
یه سوال از اساتید داشتم میخواستم بدنم ببینم که ftp روی لینوکس فعاله همیشه؟!
چه جوری میشه فعالش کرد؟!
*دیدم با تاپیک ایشون مرتبط هست پرسیدم!*
-
-
August 30th, 2012, 21:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
DreamServer
چه جوری میشه فعالش کرد؟!
با نصب کنترل پنل هایی مثل cpanel و دایرکت ادمین و کلکسو به صورت کامل ستاپ و فعال میشه.
-
-
August 30th, 2012, 21:26
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
DreamServer
چه جوری میشه فعالش کرد؟!
ببینید
تمام پنل های سیپنل و دایرکت ادمین و ... که دوستان نام بردن یه دستورالعمل دارن که مثلا این فایلها زیپ بشن و بعد به این سرور اف تی پی در این ساعت فرستاده بشه
و تمام این دستورات از طریق کرون اجرا میشه و سیپنل دستور میره کرون ساعت فلا اجرا بشه و تمام فایلها زیپ و فرستاده میشه به سرور دیگه یا ...
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
August 30th, 2012, 21:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
ببینید
تمام پنل های سیپنل و دایرکت ادمین و ... که دوستان نام بردن یه دستورالعمل دارن که مثلا این فایلها زیپ بشن و بعد به این سرور اف تی پی در این ساعت فرستاده بشه
و تمام این دستورات از طریق کرون اجرا میشه و سیپنل دستور میره کرون ساعت فلا اجرا بشه و تمام فایلها زیپ و فرستاده میشه به سرور دیگه یا ...
در تکمیل فرمایش شما،
سعی کنید حتماً خلوت ترین ساعت سرور رو برای اینکار انتخاب کنید. مثلاً اگه روی سرور کلی هاست دانلود دارید، بهترین زمان این کار نصفِ شب نیست!!! چون اکثر شرکت های adsl تو این بازه اینترنت رایگان میدن و ملت تو این تایم بیشتر دانلود میکنن.
-
-
August 31st, 2012, 00:55
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sina_mech
وارد سرور منیجر شوید. بعد Add Role رو بزنید. IIS رو انتخاب کنید و در گزینه ها FTP رو فعال کنید! بعد کافیه یک سایت بسازید و یک ساب دامین روش ست کنید و از FTP ی اون استفاده کنید.
متاسفانه نمیدونم چرا در قسمت add Role گزینه IIS یا Internet... وجود نداره !
درود بر کوروش کبیر
-