نوشته اصلی توسط maadsoft سلام بنده در سایتم به آدرس زیر بنر و هدر و لوگو رو با ارزان ترین قیمت میسازم: آرمان گراف | طراحی بنر ، هدر ، لوگو و … با نازل ترین قیمت نمونه کار ها: آرمان گراف | طراحی بنر ، هدر ، لوگو و … با نازل ترین قیمت � نمونه کارها تعرفه ها: آرمان گراف | طراحی بنر ، هدر ، لوگو و … با نازل ترین قیمت � تعرفه ها تعرفه ها از 2.000 تومان شروع میشه تا 10.000 تومان بنر حرفه ای هم 5.000 تومان هست همه چی تو سایت هست در ضمن لازم نیست پول رو به حساب واریز کنید ، میتونید کارت شارژ بفرستید پک های چندتایی هم با تخفیف ویژه پذیرفته میشود Yahoo ID: maad.soft ممنون نمونه کار ها جالب و خوب بودند به نظر من بنر برای زیبایی فقط نباید شلوغ باشه و گرافیک قشنگ داشته باشه رنگ بندی و جملات زیبا برای جلب توجه بازدید کننده خیلی مهم تر هست نظر شما چیست ؟
maadsoft
نوشته اصلی توسط behnam289 نمونه کار ها جالب و خوب بودند به نظر من بنر برای زیبایی فقط نباید شلوغ باشه و گرافیک قشنگ داشته باشه رنگ بندی و جملات زیبا برای جلب توجه بازدید کننده خیلی مهم تر هست نظر شما چیست ؟ ممنون از نظرتون خب به نظر منم بنر نباید شلوغ باشه نظر و پیشنهاد من : ساده و شیک و تاثیر گذار
tabligh-gostar
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن