صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 20

موضوع: نیاز به برنامه نویس حرفه ای وب

عضو انجمن rezaonline.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,556
    تشکر تشکر شده 
    2,338
    تشکر شده در
    1,230 پست

پیش فرض پاسخ : نیاز به برنامه نویس حرفه ای وب

... ,Other: xHTML1.0, xHTML4.1, HTML5, XML, CSS2, CSS3, CSS4, Less, Sass, Javascript, jQuery, MooTools, Sencha, AJAX
    Css4 ؟

... ,Frameworks: CakePHP, Zend, CodeIgniter, Symphony, Smarty
    درستش Semfony هست .
    symfony | Web PHP Framework

2. تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    662
    تشکر شده در
    426 پست

AlmaHost@ سلام آقای حامد! مورد 5 هم خوندی دیگه؟! :دی آره، من همون Alex ام!! توضیح اون مورد بعدا خدمتتون اعلام میشه. علاوه بر اون دو سه تا پروژه دولتی خورد بهمون که نمیشد ردش کنیم که نتیجه کار اون ها رو هم بهت نشون میدم.
    rezaonline.net@ بله، CSS4 اومده هنوز خبردار نشدین؟! درستش Symfony هست و من حواسم نبود با املای صحیح انگلیسی نوشتمش!! Problem؟! اگه مردی، کار ارایه بده به جا گیر دادن به املای کلمات!!

تشکر تشکر کرده 
    1,556
    تشکر تشکر شده 
    2,338
    تشکر شده در
    1,230 پست

بله، CSS4 اومده هنوز خبردار نشدین؟! درستش Symfony هست و من حواسم نبود با املای صحیح انگلیسی نوشتمش!! Problem؟! اگه مردی، کار ارایه بده به جا گیر دادن به املای کلمات!!
    خیر css4 هنوز نیومده ، الگو ها و سنتیکسش مخصوصاً نحوه سلکتور ها توسط افرادی از شرکت موزیلا ، مایکروسافت و ... پیشنهاد شده ، هنوز در حال بررسیه !

بعدم نمونه کار ندارم ، اما میتونم روی کارهای شما نمونه هاارائه بدم .

شما هر چی به ذهنت رسیده اینجا نوشتی ، اوایل ماهم اینکارو میکردیم که دهن مشتری واق بمونه ، اما حالا فرق میکنه .

6. تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    662
    تشکر شده در
    426 پست

دوست عزیز، من از سن 10 سالگی دارم کد می زنم و اینقدر وقت داشتم تا با همه زیر و بم کامپیوتر و علوم مختلف آن آشنا بشم. کار وب تنها قسمتی از دانسته های من هست و این رو خود آقای حامد آرایش بهتر از شما میدونه. من نیازی به اثبات عملکردم به شما ندارم، دوستانی که می شناسند من جمله آقای آرایش میدونن و همین کافیه.

این که فکر می کنید من هر چی به فکرم رسیده نوشتم اصلا منطقی نیست! بنده کارم با وب رو با زبان ASP 3.0 شروع کردم و بعد ASP .NET و پس از آن PHP و پس از آن هم JSP. در کنار آن بدیهی است که با HTML و CSS و JS و مشتقات آن ها هم آشنا باشم! از نقطه نظر من اصلا مهم نیست که با چه زبان و تحت چه امکاناتی برنامه نویسی می کنید، خود برنامه نویس بودن و شم برنامه نویسی اصل کار رو تشکیل میده. شما مبانی و مهندسی کار رو بدونید، معماری و اصول رو بدونید دیگه چه فرقی داره با چه زبان و Syntax ای دارید کد می زنید؟!! یادگیری یک زبان مگر چقدر وقت میخواد که آن رو غیر ممکن می دونید؟! بنده طی 12 سال اخیر کار و تفریح و زندگی ام کامپیوتر و برنامه نویسی و ... بوده. 5 سال مداوم کار وب کردم و مدت کافی برای یادگیری این زبان ها، تکنیک ها و جزییات شون بوده. علاوه بر این بنده در درجه اول برنامه نویس ++C هستم و با زبان های دیگری هم کار کردم که از نظر من جدای از کاربرد، فقط نحوه نگارش شون فرق داره و دانستن همه آن ها کار راحتی است که فقط وقت گذاشتن و علاقه مند بودن رو می طلبه!

در مورد CSS4 تا حدودی درست میگید ولی استاندارد ها و فناوری های جدید کمی طول می کشه تا وارد بازار واقعی بشوند و باز هم زمان می بره تا اکثر کاربران نرم افزار ها و تجهیزات شون رو به روز کنند تا بتوانند از این امکانات استفاده کنند. CSS4 شاید وارد بازار نشده ولی از یک طرح نیز گذشته و شما میتونید دستورات و نحوه عملکرد آن ها رو مطالعه کنید.

در آخر دوستانه میگم، ببینید ما ایرانی ها عادت کردیم به پر و پاچه هم بپیچیم و به هم گیر بدیم. به جای کل کل و این بحث های بی سر و ته که مبناشون توهمات و پیش قضاوتی های خودمونه، آیا نمیشه به درستی در کنار هم زندگی کنیم، حرف بزنیم و همدیگه و حقوق همدیگه رو محترم بشماریم؟!

ارادتمند

8. تعداد تشکر ها از ≡ ALEX ≡ به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,556
    تشکر تشکر شده 
    2,338
    تشکر شده در
    1,230 پست

معذرت میخوام .
    بنده اصلاً قصد گیر دادن به شما رو ندارم .
    فقط این حن خودتون رو نگاه کنید .
    درستش Symfony هست و من حواسم نبود با املای صحیح انگلیسی نوشتمش!! Problem؟! اگه مردی، کار ارایه بده به جا گیر دادن به املای کلمات!!
    شما احترام گذاشتن رو یاد بنده بدید لطفا .

در آخر هم از استارتر معذرت میخوام ، امیدوارم بحث به حاشیه کشیده نشه .

عضو انجمن AlmaHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ≡ ALEX ≡ نمایش پست ها
    در آخر دوستانه میگم، ببینید ما ایرانی ها عادت کردیم به پر و پاچه هم بپیچیم و به هم گیر بدیم. به جای کل کل و این بحث های بی سر و ته که مبناشون توهمات و پیش قضاوتی های خودمونه، آیا نمیشه به درستی در کنار هم زندگی کنیم، حرف بزنیم و همدیگه و حقوق همدیگه رو محترم بشماریم؟!
    باسلام
    دوست عزیز با ما ایرانی های یا بهتر هست بگم برنامه نویسان ایرانی عادت داریم بگیم آره من از سن 7 سالگی کد میزدم کامپیوتر هم مثل کف دستم میشناسم و ... . ولی وقتی پروژه تحویل برنامه نویس داده میشه باید کار و زندگی رو ول کرد افتاد دوماه سه ماه دنبال برنامه نویس تا کار رو انجام بده که آخرش هم به قولی خودمانی میپیچد به بازی و با پیغام و پَسغام با کسی که کار داده است ارتباط برقرار میکند! نه شما جناب Alex بلکه دو سه نفر دیگر از نظر برنامه نویس در سطح شما چنین تجربه شیرینی رو داشتیم! برنامه نویس بزرگ اول باید برنامه ریز بزرگ باشه بعد برنامه نویس!
    لطفا در این تاپیک دیگه پست ندید هر سوالی یا ... دارید از طریق پیغام خصوصی در تماس باشید.

@ AvestaNetworks جان من نمونه کاری که ایشون درست کرده بود همونی بود که برای خود شما انجام داد بود! اونی که مثل ویندوز بود دیگه؟! اگر یادت هم باشه همون موقع بهت گفتم دنبال چنین برنامه نویسی هستیم! ولی ظاهرا یاهوشون رو چک نمیکنه با خودش هماهنگ کن شمارش رو برامون بفرست.

موفق باشید
    آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.

11. تعداد تشکر ها از AlmaHost به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    326
    تشکر تشکر شده 
    635
    تشکر شده در
    444 پست

کلا منطقی نیست یک برنامه نویس بخواد با همه زبان های برنامه نویسی و همه ی فریم ورک های یک زبان برنامه نویسی کار بکنه .

ببینید تسلط با آشنایی سطحی خیلی فرق میکنه .دوست عزیز شما هر چیزی که یه مقاله در موردش خوندید و دو خط کد زدید اومدید جز تخصصتون نوشتید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    662
    تشکر شده در
    426 پست

حالا حامد یک دلخوری ای از من داشت یه چیزی گفت!! کی گفته نمیشه؟! اصلا کی به شما گفته من فقط یک مقاله راجع به اینا خوندم؟! چرا پیش داوری می کنید؟! بنده فقط کتاب های فارسی کتابخانه ام قریب به 80 جلد کتاب تخصصی هست که هیچ کدومشون هم زیر 400 صفحه ندارند! اکثرا از انتشارات های ناقوس (کیان رایانه) و نص و علوم رایانه. حدود 10 تا کتاب هم به زبان اصل که عموما مال شبکه و Cisco هستند. مقالات و کتب PDF هم که تعداد زیادی دارم. بحث فقط داشتن نیست!! من عاشق کامپیوتر بوده و هستم و وقت خیلی زیادی صرف مطالعه و تحقیق در علوم مختلف کرده ام. هیچ وقت هم در تایم مشخص از شاخه ای به شاخه دیگه نپریدم و برای هر شاخه وقت کافی بصورت مستمر گذاشتم. همون اول تاپیک عرض کردم من قصد کل کل با هیچ کس رو ندارم، کار می خواهید بیایید تحویل بگیرید در هر کدام از حیطه هایی که من کار می کنم و خودتون میتونید کیفیت کار و اصول مهندسی رو در اون ببینید! مشکل شما اینه که فکر می کنید همه مثل خودتون هستند و یک تابستون وقت گذاشتند #C یاد گرفته اند (مثل استاد دانشگاه آزادی که دیده بودم) و بعد شدند برنامه نویس #C !! من اولین پروژه وب خودم رو در سن 12 سالگی با ASP3 کار کردم و همان زمان به HTML و CSS و JS هم وارد بودم، بله آن وقت مثل خیلی ها یک کتاب 600 صفحه ای از انتشارات ناقوس (ASP3 در 24 ساعت) و یک کتاب بزرگتر از انتشارات علوم رایانه (مرجع کامل HTML) رو خونده بودم و تونستم یک پروژه برای یکی از دوستان پدرم کار کنم. ولی حالا قریب به 10 سال از اون زمان می گذره و هر روز و هر روز رمان من کتاب های کامپیوتری و بازی و تفریح من برنامه نویسی و هک و ... بوده! در مسابقات ربوکاپ تنها گروهی بودیم که هوش مصنوعی کار کردیم و تز های خاص خودمون رو دادیم و بر خلاف گروه های دیگه که ماکزیمم 20 یا 30 خط کد نویسی داشتند با نزدیک 1000 خط کد اصولی وارد مسابقات شدیم و نفر اول! سال بعدش بود که ربات جاسوس رو طراحی و ساختیم با یک تیم 3 نفره. من سه یا چهار سال فقط دنبال هک و کرک بودم، دو سال روی بازی های کامپیوتری وقت گذاشتم و با زیر و خم کار آشنا شدم، دو سه سال هم تمرکزم روی شبکه و هاستینگ و نیز برنامه نویسی وب با متد های جدید بود. من نه سر کار میرم، نه دانشگاه می رفتم تا این اواخر! وقتم برای همه چیز آزاد بوده! ولی خیلی ها اصلا کار یا حداقل کار اصلی رو با دانشگاه تازه شروع می کنند و بعد از 4 تا 8 سالی که در دانشگاه خاک خوردند وارد بازار کار و درگیری های روزمره شده و در این سال ها تقریبا وقت خالی برای مطالعه و تحقیق پیدا نمی کنند. لذا دانش شان در گذشته باقی مانده و تعداد و کیفیت علوم آموخته شده بسیار کم می باشد.

بگذریم، برای من زیاد مهم نیست دیگران چه فکری در مورد من می کنند. حرف هایی که زدم فقط برای این بود که "شما" کمی متفاوت تر دنیای اطرافتان را نظاره کنید و هیچ وقت جمله "غیر ممکن است!" را به زبان نیاورید. چون "فقط غیر ممکن، غیر ممکن است!" و شخصا به این جمله ایمان دارم.

موفق و پیروز باشید

عضو انجمن parsspace آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    75
    تشکر تشکر شده 
    535
    تشکر شده در
    312 پست

اونقدر بدم میاد طرف میاد هرچی زبون برنامه نویسی اسمشو شنیده مینوسه بلدم :| من ۱۰ سال php‌کار میکنم روزی هم بین ۸ الی ۱۲ ساعت تو خونه در حال برنامه نویسیم بیشتر از ۳۰ نوع سرویس مختلف راه اندازی کردم بازم روم نمیشه بگم php‌ بلدم بعد طرف ۵۰ تا زبان برنامه نویسی و تکنیک و فریم ورک و ... میزنه که بلده.
    آخه عمویی که زدی
    کد:
    C++ (Qt, VS, GTK++, ...), Java, C# (VS, Mono), F#, Perl, Python, Ruby, Prolog
    جایی اینطوری خودتو معرفی نکن این نشون میده هیچی بلد نیستی

15. تعداد تشکر ها ازparsspace به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    662
    تشکر شده در
    426 پست

عرض کردم که نیازی نیست با شما در این مورد کل کل کنم!! شما با هر کدام از این ها برای من پروژه تعریف کنید، انجام میدم! تمام!!

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)