-
August 29th, 2012, 23:54
پاسخ : تبلیغات در freescript.ir

نوشته اصلی توسط
scary-x2
تبلیغ زیر پست ها ندارید ؟
چرا داریم با قیمت 12 هزار تومان البته بسته پست ثابت و بنر قیمت فرق میکنه من قیمت بنر رو گفتم
-
-
August 29th, 2012 23:54
# ADS
-
August 30th, 2012, 00:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsa53
چرا داریم با قیمت 12 هزار تومان البته بسته پست ثابت و بنر قیمت فرق میکنه من قیمت بنر رو گفتم
فکر کنم ایشون منظورشون زیر هر پست باشه ها یعنی زیر تمام پست ها باشه بنر
-
تعداد تشکر ها از psfa به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2012, 00:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsa53
دوست عزیز من به شما گفتم تبلیغ رو برای مدیر جدید ایمیل کنید
من این سایتو فروختم و مدیرش بهم قول داد تبلیغات تا پایان وقتشون بمونن اما زد زیر حرفش و یه سری مشکلات دیگه هم پیش اومد و حالا دوباره سایتو پس گرفتم حالا شما هم تبلیغتونو برام ایمیل کنید من اون 10 روز اضافه رو براتون میزارم
اگه اشتباه نکنم هاست گیگ بودید
این مشکل من نیست دوست عزیز شما وقتی از کسی پول میگیری در مقابلش مسئولی که تبلیغرو هم گونه خواستند درج کنی چون پولشو گرفتی اینطور نیست ؟؟/ بنده پولو تمامو کمال به حسابه شما واریز کردم نه به حسابه کسی که سایتتو بهش فروختید و طرف حسابم شما هستید فک نکنم این موضوع به مدیره جدید مربوط بشه... تبلیغ کننده که نباید درگیره مشکلات فروش سایت شما باشه
یا اقل صبر میکردید مهلت تبلیغاتات تو سایتتون تموم شه بعد سایتتونو میفروختین .
.اگه من پولو نصفشو میزدم به حساب شما ، بعد بهتون میومدم میگفتم من دیگه صاحب اون سایت نیستم که تو سایتتون تبلیغ کرده برو از مدیره جدیدش بقیه پولتو بخواه ..بعد شما چکاری انجام میدادید ؟؟؟
ویرایش توسط shahab-f : August 30th, 2012 در ساعت 00:25
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-
-
August 30th, 2012, 00:07

نوشته اصلی توسط
psfa
فکر کنم ایشون منظورشون زیر هر پست باشه ها یعنی زیر تمام پست ها باشه بنر
دقیقا
-
-
August 30th, 2012, 00:10

نوشته اصلی توسط
shahab-f
این مشکل من نیست دوست عزیز شما وقتی از کسی پول میگیری در مقابلش مسئولی که تبلیغرو هم گونه خواستند درج کنی چون پولشو گرفتی اینطور نیست ؟؟/ بنده پولو تمامو کمال به حسابه شما واریز کردم نه به حسابه کسی که سایتتو بهش فروختید و طرف حسابم شما هستید فک نکنم این موضوع به مدیره جدید مربوط بشه... تبلیغ کننده که نباید درگیره مشکلات فروش سایت شما باشه
یا اقل صبر میکردید مهلت تبلیغات تو سایتتون تموم شه بعد سایتتونو میفروختین
.اگه من پولو نصفشو میزدم به حساب شما ، بعد بهتون میومدم میگفتم من دیگه صاحب اون سایت نیستم که تو سایتتون تبلیغ کرده برو از مدیره جدیدش بقیه پولتو بخواه ..بعد شما چکار میکنی ؟؟؟
بله دوست عزیز من حرفاتون رو قبول دارم اما به مدیر جدید اعتماد داشتم نمی دونستم اینطوری میشه شما هم شرایط منو درک کنید
من از شما عذر میخوام و حاضرم جبران کنم گفتم که شما تبلیغتونو بدید من دوباره میزارم غیر از این فعلا کاری ازم بر نمیاد که برای شما انجام بدم
-
-
August 30th, 2012, 00:13
اهان بله ببخشید من منظورتون رو اشتباه فهمیدم
30 هزار تومان
-
-
August 30th, 2012, 00:15

نوشته اصلی توسط
shahab-f
یا اقل صبر میکردید مهلت تبلیغات تو سایتتون تموم شه بعد سایتتونو میفروختین
.اگه من پولو نصفشو میزدم به حساب شما ، بعد بهتون میومدم میگفتم من دیگه صاحب اون سایت نیستم که تو سایتتون تبلیغ کرده برو از مدیره جدیدش بقیه پولتو بخواه ..بعد شما چکاری انجام میدادید ؟؟؟
بله این دوستمون کاملا درست میگند وقتی شما پولو کامل از این آقا برای 30 روز دریافت کردی تعهد داری که تبلیغشونو برای 30 روز دقیق بزاری نه یه روز کمتر نه ی روز بیشتر شما که ادعا میکنید سایتتون معروفه پس باید این مسائله جا افتاده تو تبلیغاته اینترنتی رو بدونید .. مشتری بدبخت که نباید درگیر مشکلات فروش سایته شما بشه ..منم یکبار با یکی از این سایت های تفریحی همین مشکل برام پیش اومدم بازم shahab-f شما پوله 10 روزتونو خوردند من 70 تومان دادم واسه 1 ماه فقط 4 روز تبلیغمو گذاشتند 
قیمتتاتون مناسب بود قصده تبلیغ تو سایتتونو داشتم ولی این موضوع رو دیدم ترسیدم..
موفق باشید
-
-
August 30th, 2012, 00:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sh_edin
بله این دوستمون کاملا درست میگند وقتی شما پولو کامل از این آقا برای 30 روز دریافت کردی تعهد داری که تبلیغشونو برای 30 روز دقیق بزاری نه یه روز کمتر نه ی روز بیشتر شما که ادعا میکنید سایتتون معروفه پس باید این مسائله جا افتاده تو تبلیغاته اینترنتی رو بدونید .. مشتری بدبخت که نباید درگیر مشکلات فروش سایته شما بشه ..منم یکبار با یکی از این سایت های تفریحی همین مشکل برام پیش اومدم بازم
shahab-f شما پوله 10 روزتونو خوردند من 70 تومان دادم واسه 1 ماه فقط 4 روز تبلیغمو گذاشتند

موفق باشید
پیگیری نکردی ؟؟؟ باهاشون تماس نگرفتی ؟؟؟؟؟؟؟
دانلود انواع
-
-
August 30th, 2012, 00:26

نوشته اصلی توسط
sh_edin
بازم
shahab-f شما پوله 10 روزتونو خوردند من 70 تومان دادم واسه 1 ماه فقط 4 روز تبلیغمو گذاشتند

موفق باشید
دوست من بهتره از کلمات بهتری استفاده کنید پولتونو خوردن یعنی چی
من با این دوستمون صحبت کردم و با مدیر هم صحبت کردم که تبلیغ رو برگردونه ولی این دوستمون دیگه پی گیری نکرد و منم ای دیشونو نداشتم که باهاشون تماس بگیرم و الان هم حاضرم جبران کنم
من راحت میتونستم بزنم زیرش و بگم دروغ میگه لطفا رعایت کنید و به کسی تهمت نزنید
کلی از دوستانمون همینجا به من سفارش تبلیغ دادن اگه کسی ناراضی هست که من پولشو خوردم بیاد و همینجا اعلام کنه
ممنون از شما لطفا تاپیک رو خراب نکنید
-
-
August 30th, 2012, 00:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsa53
بله دوست عزیز من حرفاتون رو قبول دارم اما به مدیر جدید اعتماد داشتم نمی دونستم اینطوری میشه شما هم شرایط منو درک کنید
من از شما عذر میخوام و حاضرم جبران کنم گفتم که شما تبلیغتونو بدید من دوباره میزارم غیر از این فعلا کاری ازم بر نمیاد که برای شما انجام بدم
لارم نکرده دوسته عزیز من لنگه اون 10 روز نیستم و 18000 تومان هم اصلا برام پولی نست .. من توقع دارم وقتی به تعهدم به طوره کامل نسبت یک نفر عمل میکنم اون طرف هم برای من ارزش قائل شه و به همین شکل با من برخورد کنه "این برام مهمه"..
شما هم از این به بعد سعی کنید مسئولیت پذیر تر باشید..
بدرود.
دانلود انواع
-
تعداد تشکر ها از shahab-f به دلیل پست مفید