نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: راه اندازی سرور خانگی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن alireza.076 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    514
    تشکر تشکر شده 
    2,403
    تشکر شده در
    1,123 پست

پیش فرض پاسخ : راه اندازی سرور خانگی

نقل قول نوشته اصلی توسط dude نمایش پست ها
    راه اندازی سرور (به صورت یک بیزنس جدی نه برای اشتراک گذاری فایل با رفقا) باید چند ویژگی داشته باشد. خط اینترنت خانگی شما به احتمال زیاد چندتا یا همه این ویژگی ها را ندارد.

اجازه سرویس دهنده اینترنت: بیشتر سرویس دهنده های اینترنت اجازه راه اندازی سرور به کاربران خانگی ADSL را نمی دهند.

آی پی ثابت: آی پی خانه شما به احتمال زیاد ثابت نخواهد ماند. برای امتحان سرور خود را ریست کنید و whatismyip.com را ببنید.

پایداری خط اینترنت: اگر چند ساعت در هفته قطعی برق دارید بهتر است اول به فکر محتویات یخچال خانه تان باشید تا سرور خانگی زدن

پورت: یک سرور محقر هم به پورت 10mbps به بالا نیاز دارد. با سرعت ADSL خانگی ایران سرور زدن بیشتر به یک شوخی شبیه است.
    اولا دوست عزیز با 5 هزار تومن میشه ای پی استاتیک تهیه نمود.
    دوما بنده گفتم مشکل قعطی برق نداریم. در طول 2 ماه تابستان فقط یک قعطی چند دقیقه ای داشته ایم
    مشکلی در دریافت اجازه نیز ندارم (صاحب شرکت ارائه کننده با بنده ...)

برای پورت ارتباطی همانطور که در پست اول اشاره نمودم تا 700Kb سرعت دانلود دارم که ضرب در 8 میشه 5600kb که به فرض میگوییم 6مگابیت پورت ارتباطی برای دریافت و 400*8=3200kb پورت ارسالی
    اما این نیز باید بگم که بنده فقط یه اینترنت 128 (به قیمت 14 هزار تومن) اشتراک 1 به 8 نامحدود دارم و با این سرعت دانلود و ارسال میکنم. در صورت لزوم میتونم پورت رو افزایش دهم
    خوب مشکل اینجا چی هستش؟

2. تعداد تشکر ها از alireza.076 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)