-
August 27th, 2012, 23:27
پاسخ : مشکل در اتوماسیون whmcs

نوشته اصلی توسط
shivahost
کمی سرچ کنید که cronjob چیست و یاد بگیرید و تنظیم کنید. این موارد را بلد نباشید چطوری می خواهید هاست و سرور بفروشید و پشتیبانی کنید......!!!!
یعنی شما هم از روز اول تمام موارد رو بلد بودید!!!
-
-
August 27th, 2012 23:27
# ADS
-
August 27th, 2012, 23:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
irhosting
یعنی باید حتما اجراش کرد؟
یا میشه کاری کرد که خودش مثلا به صورت خودکار اجرا بشه؟
کرن جاب کارش اینه که به صورت پیش فرض فاکتور های سررسید رو در تاریخ صادر و یا تیکت ها رو بعد از زمان خاص درصورت عدم پاسخ ببنده و ... و اگه شما هم می خوای که تمامی اعمال سر موقع و با خودکار انجام بشه باید فعال کنید . همین در بخش اتوماسیون بالای صفحه راهنمایی برای فعال سازی قید شده. و راحشم اینه که آدرس وشه ادمین رو وارد و در انتها cron.php را وارد کنید
مثال : www.yoursite.con/admin/cron.php
-
-
August 27th, 2012, 23:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
irhosting
یعنی شما هم از روز اول تمام موارد رو بلد بودید!!!

از روز اول چی؟ روز اول زندگیم؟ نه! روز اول مدرسه؟ نه! روزی که اولین سایتم را خودم راه انداختم؟ نه!
اما روزی که اولین ریسلری رو شروع کردم و اولین غریبه سرویس دادم؟ بله! تقریبا همه کارهای لازم را بلد بودم!
-
-
August 27th, 2012, 23:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shivahost
از روز اول چی؟ روز اول زندگیم؟ نه! روز اول مدرسه؟ نه! روزی که اولین سایتم را خودم راه انداختم؟ نه!
اما روزی که اولین ریسلری رو شروع کردم و اولین غریبه سرویس دادم؟ بله! تقریبا همه کارهای لازم را بلد بودم!
فرمایش دوست عزیز shivahost هم درسته ها شما اول نحوه کار با سیستم و سرور و پنل های ریسلر رو یاد بگیر تا وقتی که انشالله مشتری از شما قصد خرید سرویس رو داشت و مشکلی براش پیش اومد راحت بتونید پاسخگوی مشتری باشید که هم شما راضی باشید هم مشتری
موفق باشید
-