سلام دوستان گل کسی هست که با phpfox کار کرده باشه؟؟ من نصب کردم ولی چند تا سوال راجع به قالب و ادمین دارم ممنونم
سلام دوستان گل کسی هست که با phpfox کار کرده باشه؟؟ من نصب کردم ولی چند تا سوال راجع به قالب و ادمین دارم ممنونم
سلام دوست عزیز درخدمتم
windowsgame عزیز میتونم آیدی یاهوتون داشته باشم؟
چند تا سوال راجع به قالب و ادمین دارم دوست عزیز
دوستان هر سوالی دارید تو انجمن پرسش و پاسخ این اسکریپت انجمن پشتیبانی پی اچ پی فاکس phpfox میتونید مطرح کنید کمتر از چند ساعت پاسختون رو می گیرید . حتی شماره تماس دارند که میتونید پشتیبانی تلفنی بگیرید ... تو همین انجمن بالای 80 پلاگین و افزونه . و قالب (تم) وجود داره .![]()
آیدی مدیرش هم iceboy.1366 سوال داشتید تو یاهو ازش بپرسید ... من که هر کاری خواستم نتونستم خودشون برام انجام دادند .... خودمم یک ساله با این اسکریپت کار می کنم.
راستی نسجه جدیدشون هم آماده شده از این آدرس میتونید دانلود کنید و به روز رسانی رو انجام بدید انجمن پشتیبانی پی اچ پی فاکس phpfox
با سلام
Yahoo : skyboy_reza
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
باز داره میره رو به تعطیلات کاربر های تازه عضو شده زیاد میشن و لطف میکنن هر چی تاپیکه زیرخاکیه بالا میارن .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)