سلام خدمت دوستان عزیز
من نمیخوام بحث رو ادامه زیاد بدم ولی واسم تعجبه که قیمت دلار افزایش یافته قیمت سرویس ها کاهش !!!!!!
سلام خدمت دوستان عزیز
من نمیخوام بحث رو ادامه زیاد بدم ولی واسم تعجبه که قیمت دلار افزایش یافته قیمت سرویس ها کاهش !!!!!!
افزایش واسه همه نیست که! اگه خوب exchange کنی میتونی قیمت خوبی بگیری!
من 8 ماه پیش حدود 1100 برام می رسید به طرف خارجیم. 2 ماه پیشه حدود 2000 و دیروز حدود 2300 تومان. این افزایشی هست که برای همه هست و آقای فرانتورک نمی تونی بگی برای همه نیست مگر اینکه شما آن زمان که دلار 1000 تومان بود یک میلیون دلار انبار کرده باشید. یا شاید پدربزرگتون هنوز دلار 7 تومانی داره!
والا ما که قیمتهامون بالا رفته البته سروهارو هم بیشتر کردیم و کلود لینوکس نصب کردیم و واقعا مجبورم قیمت رو بالا ببریم
بالابردن قیمت حق سرویس دهنده میباشد با این وضعیت ارز
افزایش واسه هم نیست ؟
نرخ ارز 20 تومن تکون میخوره بازار همون لحظه تکون میخوره
دلار الان به 2300 رسیده قیمت سرویس ها به 5000 تومن رسیده !
دلار 1300 بود همین سرویس 5000 تومنی 15000 تومن ارائه میشد !
تو یه تاپیکی دوستی مورد جالبی گفتن ، واقعا (بعضی) سرویس دهنده های ما فکر ندارند ! فقط در فکر جمع کردن هر کاربری با هر انتظاراتی هستند ، قیمت ها رو میارن پایین تا هر شخصی با هر دانشی بخواد مشتری شه کسی که درخواست میده سرور مجازی با رم 1 گیگ 100 گیگ هارد پرت 1 وبالاتر! پهنای باند نامحدود بعد هم قیمت تعیین میکنه زیر 13 تومن یه پرانتز هم باز میکنه (اسپم ندید الان 13 تومنی دارم!) بعد اون سرویس دهنده میاد قیمتش رو میکنه 12 تومن که به این شخص سرویس بده آیا این کار درسته ؟
فرض بر اینکه شما این کودکان رو پذیرفتید 100 تا از اینا هم جمع کردید ، فردا دانش اینو دارن مشکلات سرور رو درک کنند ؟ اگر 2 ساعت down شدید همشون میان اینجا براتون تاپیک میزنن ! قیمتتون هم 1000 تومن بره بالا دنبال سرویس ارزونترن
از طرف دیگه اگر به جای این 100 مشتری 20 مشتری که از دانش بیشتری برخوردارند داشته باشید ، بفهمند وقتی دلار داره بالا میره هزینه شما بالا میره ، بفهمن مشکلات تو فضای اینترنت خصوصا برای ما ایرانی ها وجود داره بتونید سرویس رو با قیمت واقعی بدید بتونید دست مزد 18 ساعت نشستن پشت کامپیوتر ، ضررهای که به چشمتون میخوره ، آسیب های ستون فقرات در اثر نشستن مدام پشت میز کار و ... رو دریافت کنید مطمئنا بیزنس بهتری خواهید داشت
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
YOURGIG.IR
YOURGIG HOSTING █ FREE HOSTING
ایشون اقای پارسیان هستند هر کاری از دستشون بر می اد از جمله اینکه با اینترپل تماس می گیرند
از لیست سیاهش حذف می کنند و نماینده قانونی ovh در ایران ایشون هستند و ........
شما ناراحت نباشید ایشون همیشه باید یه چیزی بپرونه
ویرایش توسط hpnn.wm : August 27th, 2012 در ساعت 19:11
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)