نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: طراح بنر حرفه ای-فوری

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن nivdata.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    121
    تشکر تشکر شده 
    297
    تشکر شده در
    238 پست

پیش فرض پاسخ : طراح بنر حرفه ای-فوری

با سلام شاید بهتر بود این پوست را پاسخ نمی دادم ولی فقط برای روشن شدن واقعی موضوع توضیح کوتاه می دهم.
    1- اول اینکه ما خودمان هم مجری هستیم و خدمت این دوست گرامی هم گفته شد که به علت حجم بالای کار و اینکه به دنبال استخدام نیرو طراح کمکی هستیم تا پیدا شدن نیرو مجبور شدیم کارهای خود شرکت را به دوستان دیگر تحویل دهیم .
    2- علت مشکل ایشان را نمی دانم هر کسی روشی برای کار دارد ایشان دوست دارند تمام مبلغ را ابتدا دریافت کنند . من خدمتشان گفتم لطفا طرح ابتدایی را ارسال کنید پیش از دریافت psd مبلغ را واریز می کنیم این را برای مالی ارسال می کنم برای تایید. اجباری هم در کار نبود. خیلی پیش می آید که روش کار دو نفر یکی نیست و کار نمی کنند اما ایشان در مکالمه شروع به پرخاش کردند که علت را متوجه نشدم.

برخی از مواردی که ایشان اعلام می کنند برای من جالب است بله ثبت شرکت کاری ندارد ولی حتما کسانی که در شرکت کار کرده اند می دانند که تمامی حساب های شرکت باید روشن و دقیق باشد مخصوصا با قوانین مالیاتی جدید . این دوست گرامی که اینگونه به ما حمله می کنند به هر دلیلی که خودشان می دانند حتی از راه اندازی یک سایت که نمونه کارهایشان را در آن قرار بدهند خودداری کردند. و حتما ایشان از ارائه فاکتور معتبر نیز خود داری می کنند چون خودشان می دانند که اگر چنین فاکتوری صادر کنند فردا می بایست پاسخ گوی دارایی و پرداخت مالیات باشند.
    تصمیم داشتم متن گفتگو به صورت تلفنی و چت را نیز ارسال کنم تا تفاوت میان گفتاری که اینجا بیان کردند و گفتار خصوصی ایشان برای شما آشکار شود.

به هر روی از موضوع پیش آمده بسیار اندوه گین هستیم که چرا زمانی که توافقی در مورد یک موضوع نمی شود و پیش از شروع هر کاری وقتی طرفین فقط شرایط کاریشان را بیان می کنند باید یکی از طرفین چنین جنجال کند و طرف دیگر را فقط به دلیل اینکه شرایط کاری خود را بیان کرده مورد حمله قرار دهد.

در پایان از زمانی که برای مطالعه این پاسخ سپری کردید نهایت سپاس را دارم و امیدوارم این موضوع بیش از این کش پیدا نکند و همه در پی کارهای بنیادی و پیشرفت واقعی باشندو از پرداختن به موارد حاشیه دار دور بمانند.
    ویرایش توسط nivdata.com : August 26th, 2012 در ساعت 10:53
    www.nivdata.com/fa/whois
    nivdata.com/fa/whois
    سامانه جستجوی دامنه و ثبت دامنه آنلاین
    خرید هاست همراه با دامنه رایگان ir

2. تعداد تشکر ها از nivdata.com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)