سلام و عرض ادب خدمت دوستان ، همکاران گرامی و گلم طی صحبتی که با این بنده خدا داشتم ایشون مدیر عامل مهم شرکت nivdata.com فرمایش فرمودن اول نمونه کار خب نمونه کار مشاهده شد بعد فرمودن قیمت ، قیمت هم عرض شد 10 تومن البته برا کار حرفه ای و گرافیکی و با تخفیف بالا به شرط همکاری فی ما بین و کار های دیگه خب بعدش فرمایش فرمودن کارو تا صبح می خوام عرض شد چشم البته به همین سادگی نه یک سوال می پرسیدم برا طراحی طرح خودشون یه ساعت بعد جواب می گرفتم تو چت در یاهو بعدش فرمودن شروع کنید کارو گفتم تماس بگیرید صحبت کردیم خلاصه بعد هزار دنگو فنگ عارض شدم برا هزینه شماره کارت بدم اولیا حضرت فرمایش فرمودن در یاهو بدین بعد دو ساعت دادن شماره کارت پاسخی مبنی بر این که یه اتود به صورت PSD بدین به مالی میگم مبلغ رو واریز کنه براتون ! من طرحو بزنم بدم دست شما ( گوشتو بدم دست گربه ) بعدشم بدو بدو دنبال شما مالی با هیئت رئیسه مطرح کنه هیئت رئیسه طرحو پسند کرد که برا 10 هزار تومن یه چک 10 ساله بنویسه اگر نکرد اینقدر وقت بزارم برا 10 هزار تومن تا هیئت رئیسه تایید کنه و بقیه ماجرا ! دوستان همکاران گلم یک مشتری هست نداره اوضاع مالیش خوب نیست دستگیری از اون بهتر هست تا تخفیف دادن به این دسته از افراد که شرکت شرکت (( مالی )) بستن .... ثبت شرکت هیچ کاری نداره دوستان گلم همکاران گرامی ما با هم باشیم پشت همو داشته باشیم خدا شاهده مشتریمون بیشتر هست همه از قیمت خبر داریم از کار هم خبر داریم پس بیاین حرفای منو تایید کنید که بعضیا دور بر ندارن فکر کنن یه شرکت ثبت کردن باید فخر بفروشن و ملیاردرن و باد به قب قب بندازن که شرکت دارم مدیر عاملم از برداشتتون متاسفم ارزش کارتون رو با این پولا پایین نیارید مثل برادرم می دونم شما ها رو که دارم می گم با تشکر .
ارادتمند : مسم فلاح نیت